Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Lali spune:
Elizica, multumesc si pupici multi pentru tine si Alex. Am citit tot, tot despre voi doi la Mamici de noiembrie-decembrie!
Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal
adita spune:
Oana, de pampersi eu nu te-as sfatui sa risti sa iei cantitati mari de la noi, chiar daca diferenta de pret e substantiala. am inteles de la fete care stau in alte tari ca au fost foarte dezamagite de calitatea pampersilor de la noi in comparatie cu cei care se gasesc in strainatate.
Coraly, eu n-am auzit de vreun spital din Bucuresti unde sa te lasa la nastere cu camasa ta. cand te interneaza esti obligata sa te imbraci cu camasa din spital. dupa nastere, cel putin la spitalul unde am nascut eu, puteai sa te imbraci cu ce vrei, chiar si cu pijama daca iti convenea, dar inainte de nastere nu se putea
adita spune:
a, si am uitat ceva. astazi am fost la policlinica cu copiii si am vazut ceva ce m-a linistit in teama mea de nastere prematura. erau acolo doua surori gemene, de 14 ani, frumoase, sanatoase, istete, care se nascusera la 960 de grame, cu scor apgar 5, si pana la urma n-au avut probleme, chiar si cu tehnica existenta in spitale acum 14 ani.
Alina Maria spune:
Oana , nu cred ca e cazul sa-ti faci griji in privinta pampars-ilor , nu o sa simti cand cumperi pe rand atunci cand iti trebuie , plus ca in strainatate , in general se fac si f. f. des reduceri la diferite magazine .
Eu mi-am facut un calcul si se ajunge in jur de 24 euro pe luna .
Daca nu pot sa dau san mancarea bb. va fii de 50 euro pe luna.
Ceea ce este mai frumos este fapul ca poti schimba marca in caz ca ceva nu-i prieste .
La inceput e bine sa incerci ce e mai ieftin ca sa nu-l obisnuiesti cu cei mai bun .
Va spun acum noapte buna ca sunt franta , ne vedem maine dimineata pe la 12 , caci cam asa ma trezesc eu .
Alina si bb. 31+4 sapt.
alina
oana cretu spune:
Multumesc, adita pentru sfat! Chiar o sa tin cont de el, daca e asa.
Alina, ai dreptate si tu.
Merci la amandoua!

oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
'Neata burticute!
Ieri m-ati ametit rau de tot cu culoarea lichidului amniotic sau a dopului gelatinos....una peste alta n-am priceput nimic.
Si pe deasupra mai am si o intrebare de copil prost: daca curge cand ma duc la wc sa fac susu.....cum stiu daca a curs, ha?
Cuscra, iertare pentru ieri....mi-au stat indivizii aia pe cap toata ziua, au plecat abia seara pe la 18,00
.
Letaaaaaaaa!!!!! Fii optimista si bucura-te de "minunea" ta cea mica....ca daca bagi in seama toate mizeriile de pe lume, ajungi sa-ti dai seama ca viata e un mare "shit". Incearca sa te agati de micile bucurii de zi cu zi...stii ce sentiment minunat e acela de fericire ca vezi primii fulgi de nea? Ai doua variante: sa incepi sa tremuri la gandul ca vai, iar flescaiala, iar gheata, iar frig.....sau....sa te bucuri ca primii fulgi anunta sarbatorile de iarna care mie imi dau o stare speciala de bucurie si ca in curand o sa ma traga tati cu saniuta...Vezi? Si in lucrurile oribile poti gasi samburele bucuriei si frumusetii, depinde din care unghi privesti totul. Iar asta tu simgura iti poti impune, nimeni nu te poate ajuta. Nu lasa depresia sa puna stapanire pe tine ca...e o panta abrupta si periculoasa care nu se stie niciodata unde se termina.
THINK PINK!!!!!!!
(32 sapt)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
cocolino spune:
'Neata mamici...
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Cornelia mama...lichidul daca iti va curge...iti va curge nu numai cand faci susu,ci va fi ca atunci cand faci pe tine pur si simplu!!! Adica curge...de nu te poti tine!!!
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
corneliaa spune:
Asta am inteles Cocuta, dar daca imi curge cand ma duc la wc...de unde stiu eu ca mi "s-a rupt apa" ? Ca am auzit si cazuri din astea. Si dupa ce curge apa cum mai sta bebele o saptamana acolo fara lichid? Nu moare? Doamne fereste!!!!!
(32 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
ana maria spune:
Corneliaa la cursul de gravide de la Municipal ni s-a spus ca in momentul in care s-a rupt apa (membranele de fapt) primul drum il faci la spital. Nu se sta acasa cu membranele rupte. Moasa zicea ca daca esti la termen ai timp sa mai faci o baie calda, dar dupa aia fuga la spital. Mediul in care sta bebe nu mai este steril. Si chiar daca bebe nu este la termen te interneaza si o perioada se poate face un tratament (cu antibiotice) iar bebe poate sa mai stea o perioada, pana e mai pregatit sa apara pe lume.
in legatura cu aspectul lichidului amntiotic am inteles ca poate fi de la alb transparent, alb-roz pana la verzui sau chiar verde verde. Indiferent de culoare trebuie mers la spital. Iar in ceea ce poriveste intrebare cum il recunoastem am inteles ca e ca prima dragoste nu se poate sa nu iti dai seama ca ti s-au rupt membranele, e un eveniment unic.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!