Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
acum ca m-am operat nu-mi vine sa cred cat de bine vad...

mami, ia zi mai multe de operatia asta ca ma intereseaza si pe mine, am si eu o oarecare miopie (nici prea-prea, nici foarte-foarte) si oricum nu port ochelarii (decat la pc) dar mi-ar prinde bine sa vad... pe ce lume traiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Miche

Felicitari Danette!!!!
Se pare c-ai batut recordul!!!!!

Neserioase suntem care va sa zica......
Ati uitat ca io si Gandacica suntem sensibile la luna plina?
Acusica se pune de luna plina si atunci sa vedeti!

Am fost tare ocupata ca am facut tort...nu cu ciocolata , blat cu ness si crema cu frisca , oua si rom!!
Ce zici Gandacico, e stimulent??
Te invit maine la o plimbare prin parc...si apoi la Municipal!!

ia sa citesc ce ati scris......

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

iaca si miche, am aparut in acelasi timp hehehe mai ce de coincidente
io maine la 8 sunt la municipal la etajul 4, miche, vii?

fetele, o sa va spun ceva ciudat: acum un an, pe 25 nov am pierdut sarcina de care v-am povestit (oprita in evolutie pe la 10 saptamani)

n-ar fi... interesant sa nasc tocmai pe 25???

ma ia cu fiori intr-un fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

E un dulcic Mihnea !!
si ce par are !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Arisa cred ca va deveni un adevarat jokeu!!!
Ce mandra e in sha!

Gandacico , maine as iesi , da mai dupa 12.
Eu joi trebuie sa merg din nou...
Vezi daca nasti mane sa-mi faci si mie loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, iti spun foarte serios: nu o sa ai timp nici macar sa faci un dush si sa mananci in primele zile, asa ca nu o sa poti sa primesti vizite! Dupa o perioada, cand va mai reglati programul si o sa vezi cu ce se mananca meseria de mama, da, dar cateva zile ai mila de tine si chiar daca or sa iasa nemultumiri, protejeaza-ti intimitatea! Iti spun ca in primele zile o sa fii cu totul absorbita de copil, nu o sa poti face nimic altceva, o sa fii stresata si preocupata si chiar nu o sa ai cum sa faci pe arbitrul sau pe gazda amabila. E perioada de adaptare si de "cunoastere" dintre mama si copil, perioada in care o sa fii preocupata de fiecare respiratie si de fiecare reactie a lui..
La mine au venit mama si fratii la maternitate, atat. Cand am venit cu bebeul acasa i-am rugat sa nu vina pentru ca nu am timp si pentru ca medicul a zis ca e mai bine pentru bebe sa nu primesc vizite.
Try, eu tare as vrea sa fac un program cu mancarea lui bebe, dar el deocamdata imi arata foarte clar cand ii este foame (intoarce gurita deschisa intr-o parte ca si cum ar cauta tzitzi) si nu se potoleste pana nu il pun la san. Sper sa se mai regleze in timp pentru ca sunt foarte obosita.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, vorba lui fulguletz, chiar ca este complicata situatia in familia ta...sa sti ca de-aia te-a rasplatit Dumnezeu cu un sotz si o soacra asa cum numai in povesti exista...lasa bine ca te intelegi tu cu soacra ta, restul, nu mai conteaza....atunci nu-ti ramane decat varianta cu "virusii"
gandacico, deci eu aveam miopie si astigmatism, la ochiul stang -5.75miopia si astigmatism(-4)..adica nasol de tot...la dreptul de cand ma stiu nu am avut decat -0,50 si fara astigmatism...si de cate ori imi puneam ochelarii nu prea ma descurcam cu ei(mai ales la pian) asa ca in periada cat am stat la praga m-am operat...doar la ochiul stang, de "corectare de miopie si astigmatism" acum am si la ochiul stang 0,50 la fel ca la dreptul...adica minunat pentru mine, fiindca nimeni nu-ti garanteaza ca-ti aduce dioptria la zero de la o dioptrie atat de mare cum a fost a mea...dar daca tu ai putin sigur o sa-ti ajunga la zero....operatia este extrem de simpla si am inteles de la o prietena ca se face si aici in rom la o clinica prin floreasca...parca oculus...dar nu stiu exact...se face cu lasserul, nu necesita internare, bandajare sau altceva...doar tratament cu lacrimi artificiale dupa si niste picaturi doar in cazul in care te mai doare sau jeneaza...dar imediat dupa aceasta operatie vederea se corecteaza fff mult si intr-o luna de zile ajunge la suta la suta....ce este mai nasol ca vreo 10 zile trebuie sa te feresti de lovituri la ochi...la mine a fost mai greu ca-l aveam pe alex cu mine si el e mai neatent si din senin iti trage una...si apoi zice....scuze, din greseala...dar am avut noroc si am scapat...v-am zis...nu-mi vine sa cred ca vad atat de bine dupa ce ani de zile m-am chinuit si strangeam ochii precum chinezoii....hai ca v-am zapacit de cap...imi cer scuze.
va pupici si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, haideti sa ne "mutam" www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36770" target="_blank">aici

Mergi la inceput