temp bazala si sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
irinush4u spune:
inca nu mi-au venit rushii.ma tot uit la un test clear blue si nu stiu dak merita sa il stric.stiu ca si barza e f bun.si totusi e a 33-a zi.de la 28 e aproape o saptamana, ceea ce nu mi sa mai intamplat.
a avut cineva suprize cu testul barza???sau cinva care sa il fii facut la 4-5 zile de intarziere si sa fie negativ ca apoi sa fie pozitiv??
liadi spune:
Felicity
pentru incurajari!
Din pacate nu prea am sperante. Nu am nici un simptom. De la ovulatie, o sapamana pana am avut sangerarea pe care am crezut-o de implantare, aveam sanii umflati si ma durea spatele. Acum nimic. Asa ca inclin sa cred ca am mai pierdut o sarcina pt. ca ciclu nu avea cum sa fie si nici nu arata. Sunt tare dezamagita si in acelasi timp furioasa ca nu pot sa inteleg de ce se intampla asa. Este a 3-a oara in acest an si la analize nu a iesit nimic in neregula. Dar ceva se intampla.
pe toate, Lia
Felicity spune:
si eu test negativ dupa ce imi pusesem atatea sperante.
mai fetelor, cum gasiti puterea sa o luati de la capat luna de luna? eu am gasit pana acum, dar ieri cand am vazut test negativ....parca am vazut pe dracu in fatza. azi mi-a trecut supararea...si ma gandesc ca la urma urmei e si luna viitoare o luna si tot asa, si mai avem ani buni in fatza...imi vine sa si rad de mine, sau sa-mi plang de mila, nici nu mai stiu
.
fetele...haida va pup 
ariadna33 spune:
Desi deviez de la "subiect", o sa va scriu fazele infernului:
1. Prima zi- dureri (nu curge nimic), scade temperatura (ca sa ma leg putin de subiect), nu iau nimic pt.durere, pt.ca sa nu afecteze cumva sarcina, daca mai e viabila.
2. A doua zi-sangerare cu cheaguri. E clar. Depresie... De ce? Imi vine sa ma arunc in fata trenului. Daca sunt la volan nici nu vad pe unde merg, se feresc ceilalti din calea mea. Ajung la
, imi confirma ca a fost sarcina, dar nu mai e nimic acum.
3. Urmatoarele zile imi revin la 180 de grade: proaspata ca o floricica si zglobie ca o caprioara fac un plan de atac (luna asta o sa fie cu totul altfel, bla,bla,bla, plante,tincturi, ceaiuri, caiet cu temperaturi, grafice, calcule, calendar, le stiti voi, eu sunt paranoica
, ajung pana la data probabila a nasterii).
4.Vine ziua cea mare-OVULATIA. Maxima disponibilitate
.
5.Urmatoarele 2 sapt.trec cel mai greu
. Stric primul test...vag pozitiv
. Maaaare fericire
, apoi indoiala, daca si de data asta...![]()
De la pct.1 la pct.5 se repeta tot asa de vreo 2-3 luni
(am zis 2-3 pt.ca ultima luna nu mi s-a confirmat daca a fost sarcina sau nu decat prin testul cu 2 liniute, la celelalte 2 am avut Beta HcG), dar voi lua rezultatul testului de sange maine...
Am uitat sa va spun ca am un snop de analize bune.
Aaaaa, si azi sunt in prima zi ![]()
![]()
.
Felicity spune:
ariadna, hahahahahaha.
m-am regasit si eu in tot ce zici, de sase luni incoace, mai putin in fatza unui test pozitiv :-).
si eu grafice, tabele, ceaiuri...ovulatie, prestari la comanda. optimism debordant, emotii..asteptari cu sufletul la gura. senzatie de pus streangul de gat, si apoi....iar optimism nemasurat si incredere. numai pt a vrea iar sa-mi pun streangul de gat ![]()
parca-s fi la jocul..nu te supara frate, cad mereu in prapastie si o iau de la numarul 1. parca asa se numea jocul? ca mai nou ma lasa si memoria hahaha. dar macar rad aici ca fraiera hahahahaha 
o fi isterie? ![]()
Chi spune:
Draga mea, nu e isterie .
Suntem doar noi, aspirantele ...

Doctora mea imi repeta de cate ori ma vede
, ca 20% din cei care s-au relaxat si au infiat un copil, au avut apoi proprii lor copii , fara "comanda" .
ariadna33 spune:
Cum sa te relaxezi cand esti in asa un joc periculos? Eu una am devenit obsedata. Daca nici luna asta nu-mi iese pasenta, cred ca o sa ajungem la divort, ca deja nu se mai poate discuta normal cu mine...
Apropos, luna asta se pare ca nu a fost sarcina, doar mi-au intarziat rushii cu 18 zile, ceea ce nu s-a mai intamplat de ani de zile.
Vestea buna e ca ma pot apuca de treaba.
Ura si la gara!
Felicity spune:
ariadna, eu zic sa te linistesti...daca ajungi la divort, chiar ca nu mai ramai insarcinata
.
si eu sunt obsedata. cine de pe acest forum nu e????
nu e a buna ca-ti intarzie atat. ai vorbit cu un doctor? poate ai probleme cu ovulatia??
ovulatia mea e in timp bun, nu-mi intarzie niciodata...dar am ciclul fluctuant, intre 28-31. citeam undeva pe net...ca iti poate intarzia si din cauza unor probleme de tiroida. cand ti-ai facut ultima oara tiroida? de la ea poti fi si super-irascibila, obosita tot timpul.
ariadna, ai 33 de ani? eu am 34 si fiecare luna care trece degeaba parca ma sufoca, cred ca daca aveam 25 eram cu adevarat relaxata
de fapt la anii aia eram stresata ca raman insarcinata hahahaha
si eu zic luna de luna ca de data asta GATA....altfel de unde sa gasesti optimismul sa mai treci prin inca o luna?
dar totusi raman optimista.....s-o intampla odata si odata.
ariadna nu mai fi rea cu sotul, sunt sigura ca ei nu inteleg cat e de important pt noi si cat de tare ne macina. al meu sotz e un dragalash...uneori mi-e mila de el ca se executa la comanda...si il vad ca n-are chef. cine ar avea asa la comanda???
dar o face pt mine, si ma intreb...pana cand
. cred ca daca iti pastrezi simtului umorul treci mai usor prin toate. important este sa nu uiti..ca tu iti doresti un copilas cu cel pe care-l iubesti...si in nici un caz nu ar trebui sa va indeparteze acest lucru.
ariadna33 spune:
FELICITY, hai ca esti scumpica!
Aoleu, pe bune, ce ma fac daca raman fara barbat, cu cine mai concep eu un bebe?! Cred ca la cat sunt de hotarata, as fi in stare sa ies pe strada sa caut... un mascul care sa ma lase
! Acum fara gluma, si al meu sot e un dragalas, am avut noroc, e calm, neam de ardeleni. Suntem casatoriti de 12 ani si am fost prieteni din liceu. Dar eu sunt o mica scorpiuta cateodata.
In legatura cu intarzierea, e ceva fooooarte ciudat, pt.ca la eco s-a vazut ca am avut ovulatie in luna respectiva. Sau poate imi doresc atat de mult, incat ma autosugestionez ca sunt, si reusesc sa am si simptomele de sarcina
?! Aaaa, si ce e dragut, ca eu aveam temperatura ridicata, credeam ca de la sarcina, m-a pocnit sangerarea pe neasteptate, si cand colo, racisem! Cu tiroida nu stiu sa fi avut vreodata probleme, dar mai stii? Cum pot sa aflu daca e ceva legat de tiroida? Oricum, m-am hotarat, luni m-am programat sa facem si analizele genetice, ori la bal, ori la spital!
Multi ani fericiti
! Nu te mai stresa in legatura cu varsta! Timpul oricum trece. Eu mi-aduc aminte ca cel mai greu mi-a fost sa implinesc 30 ani, mi s-a parut HORROR! Dar acum nu mai am complexe legate de varsta, chiar mi se pare ca arat mai bine la 30 decat la 20 (inca imi sare in ajutor un barbat daca am probleme cu masina, sau ma iarta cate un politist de amenda -trecusem pe ROSU!!!
) in schimb ma simt taaare complexata cand vad o mamica sau o graviduta.
Hai sa-ti vand un pont referitor la perioada cu pricina: pacaleste-l
. Nu-i da nici o clipa impresia ca tu urmaresti ACEL scop. Joaca-te putin
(intelegi ce vreau sa spun). Chiar daca la sfarsit isi da seama ca a fost pacalit, nu va fi suparat pe tine daca s-a simtit bine
.