temp bazala si sarcina
Raspunsuri - Pagina 15
Lucia_B spune:
Nu Ariadna, eu nu schimb regulile ci incerc cumva (intre noi vorbind) sa ma mint cumva si sa ma relaxez. Daca cinstit m-am saturat sa ma mint cu sloganul meu, insa la el nu renunt.
Saptamina trecuta am plins zi de zi de credeam ca mor. Iti imaginez, aflu intr-o saptamina ca practic toate prietenile din tara sunt gravidute si io nika. Plus la toate cind vine momentul de treaba seara sau dimineata imi vinea sa fug, nu mai aveam placere mai ales cind vedeam fata sotului cum se chinue ca de' nici el nu e robot.
Eu o sa ma simt mult mai bine cind vin rusii, adica o sa-i intilnesc fara plinsete ci cu o explicatie "pai daca nu stii cind ovulezi si ai tras cu zarul". Da nu cu intrebari "de ce, de ce si inca de o mie de de ce"
Fetelor asa am hotarit sa fac eu, insa nu inseamna ca asa tre sa faceti si voi.
Eu cred ca Doamne-doamne s-a dus in concediu necitind dosarul meu, dar sunt sigura cind vine se apuca de treaba si o sa-l citeasca si o sa traga cu ochiul si la mine. Asa ca cred ca o sa fiu si eu mamica fara dependenta indicatiei termometrului.
Da poate ca revin eu la regula veche, insa acum am mare nevoie de ceva schimbari, mai ales ca am vazut cit e de bine
cind o faci doar pentru placere.
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _
Tot raul e inspre bine.
danangie spune:
Lucia B eu nu stiu de cand incerci tu sa ai un bb. Eu am abia 4 luni si deja simt ca innebunesc cate intrebari imi fac in fiecare luna la venirea rushilor. Tu daca te simti mai bine asa, faci bine. Si doctorita mea mi-a zis la ultimul control sa fiu mai linistita, pentru ca in starea cum sunt nu voi avea copii nici in 50 de ani. Eu TB am inceput sa mi-o iau luna trecuta. Voi continua sa mi-o iau ptr. ca vreau sa stiu daca ovulez. Tu ca ai ceva experientza la luat TB stii sa-mi spui daca TB in timpul menstruatiei e mica? a mea de cand mi-au venit rushii e 36,2. Azi e a 3-a zi de CM.E normal asa mica? Ciao si bravo ca reusesti sa fii calma.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Lucia_B spune:
Salut Danangie 
Eu de 5 luni incerc sa am un BB.
Ce tine de TB am facut-o 3 luni, luna acesta e a 4 insa nu a avut norucul sa o duc pina la capat, ca am un
.
Ce sa-ti spun de temperatura mica. Eu stiu ca ea in prima zi a CM scade, deci e mica la toate, insa valorile evident ca difera de la o persoana la alta. Dupa ce o sa faci si tu 2-3 luni o sa vezi bine cum stau lucrurile, o sa-ti stii bine care e T ta min si care e cea max.
Iti doresc ca in curind sa fii
si sa vii sa ma eai si pe mine la "mamici". Un weekend placut si sa ne auzim numai de bine.
http://photos.yahoo.com/valerbatcu/
_ _ _ _ _ _
Tot raul e inspre bine
Oana_B spune:
Dragelor, subiectul a ajuns la 10 pagini, pentru capitolul urmator va rog sa continuati la subiectul mai popular, cu tema asemanatoare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40347" target="_blank">endometru, ovulatie, temperaturi, etc ajuns deja la capitolul 4, pe acesta il inchid.
Multumesc pentru intelegere
Oana_B