Felicitari...personalizate
Raspunsuri - Pagina 8
n/a spune:
Anina_n, acum ma apuc de felicitarea ta. Sa ma ierti ca n-am facut-o ieri, dar imi fierbea NASTOCCHIO-n creieri si nu m-am lasat pana nu l-am facut!!!! Ca mi-am zis, dom-le, fac felicitari de Craciun la toata lumea si taman pe Bombo sa-l uit?!!!
oana0204 spune:
Vektros, am reusit sa fac si eu aseara o felicitare personalizata, pentru parintii mei.. Insa abia-abia.. am folosit un pic Adobe Photoshop, un pic LView Pro si un pic Paint..dar tare rau m-am chinuit, si nu a iesit asa cum as fi vrut, dar totusi este frumoasa.. Sunt convinsa ca stie sa faca foarte multe Adobe, dar din pacate nu stiu sa lucrez cu el.. Cateva indicatii mi-ar prinde bine daca ai putin timp.
Oana D
Foto
alexxia spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Vektros, am reusit sa fac si eu aseara o felicitare personalizata, pentru parintii mei.. Insa abia-abia.. am folosit un pic Adobe Photoshop, un pic LView Pro si un pic Paint..dar tare rau m-am chinuit, si nu a iesit asa cum as fi vrut, dar totusi este frumoasa.. Sunt convinsa ca stie sa faca foarte multe Adobe, dar din pacate nu stiu sa lucrez cu el.. Cateva indicatii mi-ar prinde bine daca ai putin timp.
Oana D
Foto
Oana dupa ce te prinzi cam cum functioneaza Photoshopul o sa-l iubesti. Nici la mine n-a fost dragoste la prima vedere, dar acum e amor mare :)
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
n/a spune:
Anina_n, trimite-mi te rog pozele din nou ca le-am pierdut!!!
Oana, ce anume vrei sa stii in Photoshop?
oana0204 spune:
Vektros, nu stiu sa decupez.. asa pe contur... decat selectat in patrat..
Ar fi bine sa pot gasi pe undeva pe internet un manual de utilizare. Sunt sigura ca acest program stie sa faca foarte multe (si costul este cam piperat) dar din pacate, de una singura nu am descoperit prea multe.. si am observat ca nici rabdarea de alta data nu o mai am..
Oana D
Foto
n/a spune:
E simplu! Decupezi cu lasoul. E unealta de sub patratul cu care selectai tu imaginile. Iei lasoul si click, click, click cu el in jurul imagini...
Ia incearca!
Vezi aici curs photoshop interactiv online.
http://graphicssoft.about.com/od/photoshop/l/bllps5out.htm
oana0204 spune:
Merci mult Vektros, merge.. Sper sa mai dezleg din tainele programului si din link-ul dat de tine.
Oana D
Foto
alona spune:
Vektros , io mi-am prins urechile in Adobe Photoshop, nu stiu cum sa fac sa-mi iasa si mie o felicitare pentru parinti, pe care sa fie copilasii mei.Azi il pun pe sotu sa vada ce si cum, desi am o presimtire ca nu va avea rabdare, asa ca o sa le trimit clasica felicitare si o poza in ea.
P.S.Faine felicitarile tale, mi-au placut tare mult.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
adriana_mihnea spune:
Imi spuneti si mie de unde pot lua Adobe photoshop??? Exista vreun site de unde se poate descarca free?
Merci,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2
alona spune:
Adriana, incearca cu Kazaa, poate il gasesti.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO