Felicitari...personalizate
Raspunsuri - Pagina 12
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by vlada
Roxxy,merci mult,esti o draguta, dar nu am timp de asa ceva,desi tare mi-ar placea...Vlad nu ma slabeste nici o clipa,cum ar fi sa ma joc la computer in loc sa ma joc cu el?!
Stiu ca vazusem un site mai demult,insa am pierdut adresa...am incercat cu google,dar nimic satisfacator...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Daca imi trimiti o poza as incerca eu sa-ti fac ceva frumos.. nu de alta dar pe finul meu tot Vladutz il cheama!
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele
vlada spune:
Esti o dulceata ! Mi-a facut si Vera 2 felicitari minunate,dar parca ti-as trimite si tie o poza daca nu te superi... sa-mi spui te rog adresa.
Merci mult de tot
Andreea si Vlad
Iubirea mea
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by vlada
Esti o dulceata ! Mi-a facut si Vera 2 felicitari minunate,dar parca ti-as trimite si tie o poza daca nu te superi... sa-mi spui te rog adresa.
Merci mult de tot
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Pentru putin... sper sa-ti placa
Pupici
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele
CristinaT spune:
Verktos, stiu ca este cam tarziu.... dar daca se poate abia am reusit sa ma aranjez... si am sa-ti trimit poze cu noi mai vesele.... daca se poate as vrea una pentru craciun si alta pentru anul nou!
Te rog mult de tot!
5 ani -14 februarie 2005
qsar spune:
quote:Pentru moment, Vera a hotarat sa-i ia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37956" target="_blank">la revedere de la DC. Incearca sa iei legatura cu ea prin mail.
Originally posted by CristinaT
Verktos, stiu ca este cam tarziu.... dar daca se poate ...
Q
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by qsarquote:Pentru moment, Vera a hotarat sa-i ia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37956" target="_blank">la revedere de la DC. Incearca sa iei legatura cu ea prin mail.
Originally posted by CristinaT
Verktos, stiu ca este cam tarziu.... dar daca se poate ...
Q
Oh....de aceea nu mai aveam nici un raspuns de la Vera ! Si eu care credeam ca este prea ocupata sau poate chiar bolnava.
Trebuia sa ne fi scris pe e-mail, Vera !
Q, multumesc pentru ca ne-ai anuntat !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225&whichpage=1" target="_blank">Salvati-l pe Mihaita !
Sarbatori fericite !