Felicitari...personalizate

Felicitari...personalizate | Autor: n/a

Link direct la acest mesaj

Uite ca se apropie sarbatorile de iarna...Tarabele si librariile sunt deja pline de felicitari de Craciun, pe internet asteapta mii de imagini doar sa fie trimise celor dragi...
Si totusi...
Stam minute intregi si rascolim chioscurile cu felicitari si nu stim asupra careia sa ne oprim...Parca...parca am vrea ceva mai altfel anul acesta pentru cei dragi...
De ce sa nu facem noi felicitarile pentru cei apropiati?
Eu mi-am cumparat doua tipuri de carton: lucios pentru imprimanta si plin de asperitati (ca o sugativa).
Ce am facut?
Am luat cartonul cu asperitati, l-am decupat si indoit in forma dorita. Apoi am lipit scoci, formand un dreptunghi. In interiorul dreptunghiului m-am "jucat" cu acuarelele...Cand culorile s-au uscat, am dezlipit benzile de scoci si...gata felicitarea!

Uitati:

Felinar-acuarele
omul de zapada-acuarele
iarna-acuarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Am facut si altfel de felicitari. De data asta pe calculator. Le-am imprimat si...mai trebuie sa cumpar timbre si plicuri!!!
Poate ca nu sunt grozave...dar sunt facute de mine...si asta conteaza mai mult decat daca as fi cumparat chiar si cea mai scumpa sau sofisticata felicitare...

Uitati:
- surorii mele, a carei zi de nastere va fi in curand, i-am facut o felicitare in care am folosit fotografia ei;
- socrului meu (un zgarcit fara pereche) i-am facut o felicitare in care un Mos Craciun hâd si cu o tigara in coltul gurii zice in quebecoasa"...si tu chiar crezi ca anu' asta o sa primesti vreun cadou?!";
- cumnatilor mei le-am facut o felicitare in care motanul lor iubit e tras intr-un carucior de un ursulet;
- surorii mele i-am facut o felicitare in care personajul principal e iepurasul de cârpa cu care ne jucam amândoua în copilarie;
- parintilor mei, care s-au indragostit de motanul meu traznit Purcel cand m-au vizitat in Canada, le-am facut o felicitare in care Purcel priveste cu nesimtirea-i caracteristica de motan râzgâiat un Mos Craciun înconjurat de animale polare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, da, si eu o sa-mi fac pe calculator!
Zilele astea am tot facut probe si o sa pun si un fel de rama, adica in jurul pozei va fi un chenar verde, un imprimeu care imita bradul. De fapt si chenarul va fi tot in poza. Maine o sa ne pozam noi cu caciuli de Mos Craciun si tot maine procesez poza (felicitarea), pun un text si o duc la printat.

Vektros, tare mi-au placut felicitarile tale. Si cele de mana, si cele de calculator. Cu ce program ai lucrat felicitarile?
Un pupic pisoiului alb!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Foarte originale felicitarile. Faine... mi-au placut.

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Multumesc. Cu photoshop le-am facut pe cele de pe calculator. Tocmai am mai facut una.

E o felicitare pentru iubitelul meu sot. I-am luat mutricica dintr-o alta poza si i-am incadrat-o intr-un peisaj cu parfum de cozonaci si rasina de brad...Sper sa-i placa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Vera,
Multumesc pentru idee.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu anul trecut am facut felicitari pe calculator.
un brad de Craciun, iar globurile erau cercuri cu fetzele noastre in ele si cu ale prietenilor pt. care am facut.

anul asta o sa fac cu Matei

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ce felicitari !
Cu voia „poporului” am sa ma inspir si eu !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu fac cu calculatorul mai putin...am cumparat si eu carton tare si hirtie transparenta cu tot soiul de modele si chestii din ale cu care dai gauri sub forme de inimiore, frunzulite, etc. Asa mi-am facut invitatiile pt nunta, meniul si cartile cu persoanele de la masa pt nunta (altfel ma costau enorm ). Mie imi place sa tai , sa lipesc, sa combin!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Intotdeauna am preferat cadourile personalizate dar n-am nici talent in "joaca de-a acuarelele", si nici pricepere in Photoshop... dar macar editare foto pot spera sa invat vreodata!

Vektros,

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Huh...dar puneti si voi felicitarile pe un webshots ceva...ca fiecare are o idee buna. Uite, chestiile cu hârtie transparenta si decupaje cu frunzulite ale lui Aschiuta mi-au dat de gandit...Mi-ar placea sa le si vad. La fel si cu passe-partout-ul din crengi de brad al Doniei. Ideea lui Buli cu fetele pe globuri iar e excelenta....hmmm
Ce-ar fi sa facem un atelier al nostru -al celor mari- in care sa facem felicitari, cadouri personalizate, etc. Fiecare sa vina cu idei, cu exemple, cu imagini...
Eu ma ofer sa-i ajut pe cei care-si doresc ceva interesant in photoshop pentru Craciun. Catalin...te tenteaza? Evident, totul e sa-mi expuneti ideea (cam ce ati vrea sa iasa) si sa-mi dati fotografii...

http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram

Mergi la inceput