Bebelusi de martie-aprilie 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
LaviB spune:
Irismetal are dreptate Mickyy, fa-i un ritual bb-ului.Cocolina mea il are de cand a venit pe lume si.....seara dormim fara probleme singure (ne mai trezim din cand in cand-mai des in ultima vreme-asta punand-o mami pe seama dintisorioor)
Succes!
Simo sa nu-ti fie teama ca nu va fi nimic cu a ta mica comoara. Suporta durerile mai bine decat cand va fi mare.
pupicei la toate si.....mance mama Lara micca si frumoasa.
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
mirinda spune:
buna seara
La Multi Ani tuturor celor pe care i-am ratat ieri si azi!
Micky, la mine functioneaza foarte bine cucu-bau, rade de se sparge si daca eu o tin in brate, tati se apropie incetisor de ea si se face inspre ea, ca si cum ar speria-o, trsare, dar rade cu gurita pina la urechi, ii dau jucarele care cinta, cint si eu, bat din palme, d-astea.
Lavi, o sa fiu in seara asta, la 19.00 ora Romaniei, daca nu apuci, te uiti pe www.antena1.ro, la inregistrari, in partea stinga jos, dai p ziua de azi, miercuri, observator 19 si te uiti la stiri pina ma vezi, am stire cu severin tcaciuc care a fost prins in austria, era un smecher care a furat miliarde p-aici.
Clau, asa e, incercati si naturist, eu zic ca se poate
Kata, ce-i cu tine, ca nu m-asteptam asa dintr-o data, macar arunca si tu un ochi din 3 in 3 zile, nu fii rea!
cred ca mai vroiam ceva, dar se uita urit colegii care m-au lasat la calculator asa ca va las, mai intru diseara acasa daca ma lasa mindra!
pupici
Nedda spune:
Off mamicilor, azi avem vreme urata cu ploaie si vant!! Deci cred ca o sa plimbam si masina azi.
Codrutule, cand faceti o vizita in State sa dati si pe la noi, pe la tzara, da? Suntem "colea" la preerie, in Champaign-Illinois si e tare frumos. Chiar zilele trecute, ducand-o pe Lara in parc (nu in cel in care ne plimbam de obicei ci intr-unul mai mare la care ajungem cu masina) am vazut un card de vaci adevarate!
Lavi, nu stiu de ce ne-o fi abandonat cuscra ta dar speram ca macar pe tine sa te vedem mai des pe-aici. Si poate (in particular) o convingi si pe Kata sa revina. Ce zici?
Irismetal, bine ai revenit. Cica metoda expusa de Micky pentru adormitul copiilor functioneaza dar acum depinde cat te lasa pe tine inima sa-l auzi plangand pe copil. Lara mea inca doarme cu mine in pat si mie imi place sa cred ca macar va dormi in patutul ei dupa ce nu va mai suge.
Ematutui, la multi ani lui George! Sa creasca mare si sa fie fericit!
Eu pot sa-ti spun ca Lara mananca chiar mai putine solide decat George. Acum parca a mai inceput si ea sa termine borcanelul de 113g la o masa. Dar nu se intampla intotdeauna.
Laura, cat stai pe la cozi, nervi tari iti doresc!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
codritu spune:
Buna fetelor. Azi am intrat in timpul zilei ca nu putem sa iesim la plimbare. Ploua si e tare urat afara poate dupa ce vine tati ne scoate cu masina pana la centru comenrcial, poate nici macar atat.
Nedda, cand ajungem prin zona va vizitam cum sa nu. Nu putem sa pierdem asa o fetita draguta pentru zapacitul de Tudor.
Mirinda, eu am incercat sa te vad, dar nu mi se deschide pagina cu observatorul. Mai incerc ca sunt tare curioasa.
Ematutui, sunt bb-i care mananca si mai putin, al meu de exemplu. Ii trebuie 2-3 zile sa termine un borcanel de fructe, legume nici nu mai vorbim.
Irismetal, nici eu nu am cum sa te ajut. Al meu se trezeste de cateva ori sa suga si nu pot sa nu ii dau. Te cred ca daca mergi la servici e mai greu, eu inca mai am cateva luni de maternitate si apoi incep si eu si deja ma apuca panica. Nu stiu cum voi rezista fara bb o zi intreaga, iar el la gradinita, uff, mai bine nu ma gandesc inca.
Ela76 spune:
Am intrat si eu repede-repejor, doar sa va salut, sa nu credeti ca am disparut de tot!
Inca profit cat pot de prezenta mamei aici, lungesc somnul de dimineata, nu ma doare capul cu bucatareala etc etc. Azi am fost la coafor si m-am facut bela - vopsit, tuns, coafat, pensat, manichiura... Mama, ce minunatie! Plus ca m-am simtit f bine cand patroana salonasului si-a amintit chiar si cum ma cheama, desi nu am mai fost de mai bine de 1 an la ea!
Una peste alta, viata e mai frumoasa cand mai ai cate o pauza dintr-asta!
Irismetal, bine ai revenit la noi, chiar credeam ca ne-ai uitat! Imi pare rau ca nu-ti pot da sfaturi despre dormit, nu am probleme majore aici, poate si fiindca nu a cunoscut-o prea mult pe tzitzi... Pupici dulci! 8 dintisori???? uau!
Ema - LA MULTI ANI! lui GEORGE! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna!
Va las, ma duc la nani, dar cred ca iau intai ceva de cap, ca m-a luat putin frigul dupa ce am iesit din coafor si simt parca o chinga in jurul capului!
Aveti grija de voi si de bebelusi, sa auzim de bine!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mandita spune:
Claudelu,
Ti-am trimis un e-mail prin care te rugam mult mult de tot sa imi spui cate ceva despre nasterea ta (am inteles ca ai fost nascuta normal dupa o operatie cezariana anterioara). Eu am nascut prin cezariana (operatie transversala), nu am avut complicatii si m-am refacut foarte repede.
Vreau ca al doilea copil sa il nasc normal si sunt in stare sa fac orice pentru asta. Orice detaliu m-ar ajuta. Nu am auzit in Romania pana acum de asa ceva.
Iti multumesc mult.
PS Nu postez prea des pe forum, dar citesc cu interes listele de discutii. Imi place ca sunteti ca o familie, si sunt putin invidioasa pe voi fetelor (in sensul bun). Va pupacesc
Catalina si Claudia
Veve spune:
Mei,guralivelor,ati scris atat de mult incat nici nu-mi vine sa ma mai apuc si io..
Noi n-avem noutati.Ahhh,ba da!Io:o pereche de pantofi (nu vi-i mai arat c-o sa spuneti ca ma laud,cand realitatea e ca-s doar obsedata) si prima muscatura de crokodil dintzos!M-a ars odat' de era sa-l arunc prin parbriz de durere!(alaptam in parcare)Zilele astea am fost numai pe drumuri pe la magazinase si malluri,a fost colegu' mai mult pe-acas' si i-am tinut companie...Treburi serioase,nu asa!
Pe voi v-am citit,da' am uitat intre timp.Imi amintesc de doi dintzosi proaspeti adaugati la listuta,(Maria-Alexandra si Stefan,felicitari),cateva mamici tristute (Daniela),una inveselita (Oac-oac ),una dezertoare (katalina ),doo chiulangite (Leanaaa-tie tre' sa-ti arat ultima achizitie si cuscra-sa.care-o urmeaza ca o umbra),una harnicutaaaa (Nedda ),o burtica guraliva (Mikkky )...si nu mai stiu...Ce dreq vroiam sa scriu?
Hai,noapte buna la mamici si pitici!Poate maine-s mai inspirata!
Irina,veve & croko
pozici
Irismetal spune:
Salut,
Hai ca mi-ati ridicat moralul destul, credeam ca sunt singura care doarme cu bb in pat dar vazand ca nu sunt singura nu-mi mai fac atatea probleme.
Este adevarat ca imi place si mie dar se trezeste prea des si asta ma inebuneste dar ma consolez cu ideea ca nu dureaza o vesnicie si ca o sa vina timpul cand o sa-mi doresc sa mai dorm cu el in pat dar el n-o sa mai vrea.
Este adevarat ca doarme foarte agitat,se dezveleste si doarme in toate pozitiile dar nu am reusit sa-l fac sa adoarma singur niciodata de cand s-a nascut, ori cat de obosit ar fi nu adoarme singur, asa ca trebuie ori sa-l legan ori sa-i bag titi in gurita.
Da are 8 dintisoori 4 sus si 4 jos si urmeaza sa-i iasa canini de jos,
este inebunit mititelul, ar roade orice ii pica in mana si saliveaza foarte mult.
Meniul lui Stefan este: dimineata pe la 10 ii dau brinza de casa fructe si 1-2 ligurite de fainos, la pranz supa pasata de legume (in fiecare zi alte legume si alata carnita), cu carita de pui, vacuta, ficatel de pui sau ou. Nu-i place ceaiul si nu am putut sa-l fac sa manance lapte praf asa ca-i dau sa bea apa plata si pe la ora 15 cand ajung acasa ii dau sa suga iar pe la 7-8 mananca 2 iaurturi danone fara grasime cu cereale, iar cand ne culcam suge din nou plus de cateva ori pe noapte.
Mananca cam 1100-150g la o masa.
Voi cum ati facut de ati pus pozele in album ca mie imi spune ca sunt prea mari?!!
Va pup si mai tinem legatura.
Mickyyy spune:
Hop si eu la semnat condica.
eee...in sfarsit avem si noi sarbatoriti azi.
La multi ani
Vlad
Mia & Lucas
.
Io m-am trezit de dimineatza cu fata la cearceaf...dupa ce acu cateva zile il laudam pe barbata-meu de numa numa, azi dimineata imi venea sa-l iau la bataie, ba am mai tras si-o cearta matinala.
Asa ca o sa dau militaria jos din pod si macar vreo 3 nopti il las responsabil de programul nocturn al moatzei . Si tin sa precizez ca chiar are program....cel putin 2 drumuri la bucatarie pentru preparat biberoane plus inca vreo alte 3 treziri scurte (ia o gurita de apa sau laptic si adoarme imediat). Si cireasa de pe tort, trezirea la ora 6 dimineatza!!! Ca sa vada si el cam cat dorm eu intr-o noapte, poate asa n-o sa mai comenteze dimineata ca mai vreau sa dorm si eu juma de ora in plus.
gata...m-am descarcat ....acu am fugit la munci, ca am o gramada azi de facut.
pupici si-o zi buna tuturor, si Kata , te-asteptam sa revi cat mai repede pe forum!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Buna dimineata! La Galati ninge, pe jos e polei, bate frigul si e urat! Daca vreodata o sa ma convinga cineva sa plec din Romania am s-o fac doar pentru o clima eminamente calda.
Ok. V-am citit dar acum nu pot sa-mi aduc aminte tot, am sa revin cu raspunsuri pentru fiecare.
Daria a fost mucoasa bine de tot, dar i-am dat Sumetrolin(sau cam asa ceva ) si Calpol si ser fiziologic in nas si e mai bine. Toata ziua spune mama (cred ca si la ciorile de pe cer) dar cand dispar de langa ea pricep eu ca pe mine ma striga. In rest toate bune si frumoase. Mi s-a propus sa intru intr-o afacere si n-am banii necesari ( de, am cununat ) dar pe de alta parte nu cred ca as rezista la un program si mai incarcat. Daria iar a inceput sa se trezeasca noaptea, dar o pot pacali cu ceai nu mai cere atat de insistent lapte.
Atat acum, revin.
PS. Pe 30 noiembrie sunt Sarbatorile Galatiului, si dimineata am vazut ca deja au sosit vanzatorii de artizanat. Ce de bani am sa spanzur pe acolo!!!! Voi nu veniti?
bebelusa DARIA si mamica LAURA