Mamici de mai iunie 2005(8)

Mamici de mai iunie 2005(8) | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

ce-as manca acum o pizza cu ciuperci multttttteeeee!

unde sunteti?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu salivez in fata pc-ului dupa ceva bun de papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu astept sa imi aduca un corn ceva. Azi am papat putin ca mi-am facut pachetel in graba cand am plecat la analize si inainte de plecare.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare!

Intreba cineva de Municipal, ma puteti adauga pe lista, la dr Badiu (DPN 9.05). Nu mai stiu cine cerea info despre el, dar se gasesc o gramada daca faci o cautare pe web, sau chiar pe forum. Sunt multe de citit, si bune si rele.

Si nu mai pomeniti de pizza, pls, ca va trimit niste poze cu capsuni si cirese...

Un weekend placut! Sa va ginditi si la mine, ca eu muncesc si simbata, si duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Asa , continuati cu Municipalul ca imi fac bagajul , plec la Braila , imi scot doctorul de la nebuni ( e acolo pe bune ) si-l pun sa ma opereze, decat sa raman aici !
Acolo e o singura maternitate - dar e curata - am stat in rezerva cu 2 paturi , cu bb langa mine imediat ce am iesit de la post operator - 2 chiuvete , mese de infasat ! Adica LUX vreau sa spun .
Mama a stat cu mine dupa operatie iar vizita sotului o primeam si la 12 noaptea .
Mai merge cineva cu mine ?
Cat despre viziuni macabre din sala de operatie - eu am propria-mi imagine ! CELE CARE NU AU NERVII TARI SA NU CITEASCA !
Am nascut in vara ,32 grade . Ei bine , cum v-ati simti sa apara in fata voastra , pregatiti pentru operatie 2 tipi dezbracati pana la brau si cu sorturi de macelar pe ei Norocul meu ca am adormit repede ca altfel fugeam de pe masa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mikka cum adica luzrei si sambata si duminica? Pai acum ar trebui sa te odihnesti mai mult!

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

eu de Caritas am auzit numai lucruri f. rele.
de fapt, asta a fost si motivul pt. care am renuntat la prima doctora, desi ea era f. buna.
am vazut si la televizor un reportaj cu cineva care nascuse acolo si dupa 3 ani tot statea prin operatii si procese cu medicii.

Doamne fereste, dar mai bine mergi pe acolo si convingete.
Intreaba mai multe persona care au nascut acolo.
Din cate am auzit asistentele sunt ceva de groaza si din pacate cand nasti esti la mana lor.

Nu vreau sa te sperii, e decizia ta, dar informeaza-te cat mai mult inainte de a te hotari.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

nefertari, biata de tine, cred ca ai lesinat cand i-ai vazut, ce adormit!

cirese si capsuni, buuuunnne! am in congelator acasa capsuni si visine, stii ce bune sunt cand se dezgheata???? ce sa fac cu poza?

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu vreau sa mai aud de mancare Am mai luat 2 kg !!!!!!!!!! In total am 66 .Deja ma interesez de un flex sa taiem usa .
Problema mea sunt dulciurile si sedentarismul .

Mergi la inceput