Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Miche spune:
quote:
Originally posted by bits
MICHE ce faci ai nascut?eu cred ca baietelul tau vrea sa fie sagetator si ca mai sta putin la mami in burtica.pupici la amandoi si fii tare caci mai e putin?ce faci pana la urma il circumscrii?eu ma uit la cuculetul lui si tare mi-e mila si sa-l decalotez
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
n-am nascut inca , ca asta micu cred ca vrea sa fie sagetator!
Si apoi... cine va trebui sa-i suporte tipetele lui Gandacelu? "macho woman" nu io? Ca asa ne-am vorbit!
Am doar contractii destul de dureroase.
Sa stii ca intradevar am si eu o problema cu circumcizia...
ma doare sufletul , dar nu stiu cum e mai bine!
Deh, daca as fi avut o experienta si cu un barbat necircumcis ...
Sotul meu nu tine neaparat ca Darius sa fie circumcis. A zis sa vedem, daca e cu "capul " afara , n-are rost....
Asa ca astept. Cred ca ai auzit de cazul unui doctor care i-a taiat penisul unui barbat! Sunt ingrozita

Oricum acolo cred ca e o rutina pt doctori asa ca o sa fie bine pt barbatelul Kenzo
monica-elizabet spune:
fetelor, am tras o repriza de 2 ore de somn cu alex...dar parca in loc sa ma simt odihnita sunt mai cheauna...
julyjuly, sa-ti traiasca alexutzu, sa fie cumintel, sanatos, somnoros si mancacios...asteptam poze...si...refacere rapida
andreeap...mariuca e o minune de fetitza si ce dolofanica este...chiar ca seamana la ochisori cu tine, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa...poate ne incuscrim
ca vad ca fetele astea deja au inceput cu petitul...eu il bag pe alex la inaintare hi hi cu bbelina va astept pe voi cu baietzeii vostri grasunei si frumusei.
bits-ulica...mama, are dreptate gandacelul...nu sunt colici daca tace cand il iei in brate...eu nu pot sa-ti dau sfaturi de genul nu-l lua in brate...fiindca eu am facut la fel ca tine, nu-ti mai zic ca pe strada cand mergeam nu vroia sa stea in carutz si plangea si pe el il tineam in brate si impinegeam si carutul gol
...dar nu aveam inima sa-l las sa planga...va pupici si sunt pe-aici
monica
Miche spune:
Mai fetelor , da ce va mai laudati puiii!!!!
Adevarul e ca eu stau si ma uit la pozele la toate care ati nascut , si taaare dulci mai sunt.
Pe fete le observ cu ochi de soacra
iar pe baieti ca pe niste concurenti adevarati!!
Iar io nu mai am rabdare sa ma laud si io....

Doamne ce ma roade pi-zma!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Gandacico , pana la urma cand incep sagetatorii?? pe 22 sau 23? Am gasit ambele date pe net!
Da ce zici sa fie intre??
Sa aiba si coada ascutita si sageata??
deci ciocolata zici...... maine tort de ciocolata se va face in bucataria mea!!!!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
n-am nascut inca , ca asta micu cred ca vrea sa fie sagetator!
Si apoi... cine va trebui sa-i suporte tipetele lui Gandacelu? "macho woman" nu io?

bey mi-e rusine daca nasc cu tine, sa te vaz p-acolo cool si io sa ma dau cu capu de pereti!
tu sa nu ma spui, da?
ca imi scade popularitatea!
sagetatorii incep din 23, asa ca... picoare stranse, da?
Miche spune:
Io cool???
Gandacico , io tin picioarele stranse de frica nu de zodie!!![]()
Da oricum , maine am de gand sa ies in oras !!!
roserb spune:
Bitsule , vezi sa nu-l inveti pe Kenzolino in brate , ca nu mai ai scapare apoi, astia mici sunt niste escroci, si speculeaza slabiciunile noastre de mici.
Camys, chestia cu cusutul prea tare e o parere , si mie mi s-a parut la fel la prima nastere si am mers la medic cu o falca in cer si una in pamant , dar pe urma lucrurile au intrat in normal.
Fetelor, nu stiu ce sa ma fac, avem 29 grade in casa, dau astia caldura ca nebunii, si anul trecut cand am renovat nu ne-a dat prin cap sa punem termostate la calorifere , asa ca nu le putem da mai incet, le putem doare inchide, caz in care se face imediat frig in camera. Chestia nasoala e ca a inceput sa transpire Mihnea, il tin in body, pampers si picioarele goale si tot degeaba. Ma gandesc cum il voi scoate afara (pana acum am stat numai in dreptul geamului deschis cu el )cu diferenta asta asa mare de temperatura.
Voi ati scos deja copii afara? Mie pediatra mi-a zis ca dupa 2-3 saptamani daca e frumos afara, si dupa 1 luna daca e mai frig, ca atare noi inca nu am iesit.
GAndacelule, ce faci mama, il faci scorpion pana la urma?
. Asta asa , ca sa vezi si tu cum e ca eu am doi acasa - 

Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
monica-elizabet spune:
gandacico, cred ca bb-le tau vrea sa fie scorpion
. hai ca mai e putzin...stai si tu cuminte si vorba ta cu picioarele stranse si o sa iasa sagetator.
michelina...tu sigur il faci sagetator
roserb...cum te descurci mami cu amandoi?
monica
Miche spune:
Gandacico , pe bune????
Ca si pe mine ma cam doare spatele si contractiile sunt mai dese..
Hai sa mai asteptam pana maine dimineata!
Sa vezi tu ca or sa fie si cu coada ascutita si cu sageata!!!
roserb spune:
Da ce-aveti fratilor toti cu Scorpionii? doar e o zodie frumoasa, linistita, plina de calitati![]()
![]()
.Eu ce-ar trebui sa fac , daca numai din astia am fost in stare sa produc?
- sa ma impusc?
Acu pe bune, nu-i chiar o zodie rea pentru ei, pentru cei din jur e mai dificil...
Monica, deocamdata ne descucam , cu ajutoarele de rigoare, oricum Mihnea e mult mai cuminte decat era sora-sa la aceeasi varsta. Azi au dormit amandoi (deodata) de la 2 la 5
, si nu e prima oara, asa ca-s multumita. Macar sa ma repar eu cu toate problemele sa fiu la capacitate maxima, ca le fac fata cumva!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu