FIV 24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

La o clinica (bineinteles...) , de ce intrebi ? Am interpretat eu intrebarea ta bine , oare?
Acolo mi s-a explicat ca provizia ovariana este egala cu virsta biologica a femei, deci cu alte cuvinte :poti avea 37 de ani , dar biologic poti avea virsta de 26 de ani (o provizie ovariana fantastica- stimulare reusita aproape sigur deci !), dar din pacate, poti avea 37 de ani , dar ca virsta biologica esti de 43 de ani (provizia pe sfirsite, deci....), iar aceasta virsta bilogica este stabilita de acest hormon FSH .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Mersic ,gianni! Acu' vine intrebarea care clinica ,din stiinta voastra are acuratetzea cea mai mare in analizele hormonale?Intreb asta fiindca asta urmeaza sa fac la urmat ciclu!Si voi ati facut tot zilele 3,14 si 21 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna fetele
multumesc ca sunteti alaturi de mine...eu inca astept
Vreau si eu niste linkuri cu valorile beta HCG.please!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Cenusareasa , eu am facut doar in ziua a 3-a - dar acesta este protocolul spitalului unde am facut eu FIV...(eu lucrez in Olanda si aici l-am si facut). Mi-a iesit f. mare (18!!!), am primit doza mica de GonalF o saptamina , a doua doza dubla 300(am inteles ca in Ro se ajunge si la 600!!!) si am avut 5 foliculi , 4 ovocite, la a doua luna dupa primul esec am refacut analiza si mi-a iesit 11..deci sint luni pina-n menopauza cind FSH variaza f.puternic -este ca o loterie.
La al doilea FIV doza dubla (300)-un ovocit...sfirsitul povestei...
I-am povestit toate acestea Denisei Protopopescu , care mi-a spus ca GonalF nu da in general, rezultate bune la stimulare, de aceea se foloseste in Ro Menopur (sau cam asa ceva...).
Mult succes.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Draga Tia,

Din link-ul ala pe care l-ai trimis tu (si pentru care iti multumim) inteleg ca Bhcg-ul se manifesta incepand cu a 3-a saptamana de la ultima menstruatie. Cu alte cuvinte, daca eu fac un test de sarcina in a 26-a zi de ciclu (a 10 de la ET), poate arata ceva? Mi se pare ca mai e o vesnicie pana pe 8...

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Laetitia,

Logic ar trebui sa iasa pozitiv DAR...in cazul in care iese negativ nu te grabi sa tragi concluzii. Daca iese negativ asta poate sa fie din cauza ca, cantitate de bhcg nu este detectata de anumite teste decat dupa 50 de unitati(sau cum se numesc).
Deci, daca tu esti insarcinata si testul nu iese din prima te stresezi te agiti si nu este bine pentru bb.
Poate ai noroc cu un test bun.

Succes!!!

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la cap. 25

Mergi la inceput