Voi ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

stiu tia mama, dar nu ma pot abtine sa nu-mi pun intrebarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Trebuie sa va spun ca e un subiect taaare interesant!
Eu n-am facut pana acum nici una din procedurile de fertilizare, dar aveam o colega care se chinuia de ceva timp sa ramana , a reusit pe la 36 ani, nu avea sot sau prieten, ma rog nici o relatie stabila, apela intotdeauna la inseminare cu sperma de la donator. Inainte sa aiba copilasul a pierdut cateva sarcini.
Pe vremea aceea ma intrebam ce curaj trebuie sa ai ca sa nasti si sa cresti SINGURA un copil care jumatate e al tau si jumatate al cui? Poate sunt eu incuiata, dar oare nu era mai usor sa-si gaseasca un barbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

POate ar fi gasit un barbat usor, insa nu unul sa-si asume asemenea responsabilitate .
Fetelor nu avem cum controla acest lucru, chiar daca exista sau nu baza legala...ce daca semenezi o hartie? Ce daca ai un avocat? Doar nu intra avocatul cu medicul in laborator sa vada cum manevreaza embrionii.
Sunt convinsa ca se fac o multime de aranjamente....si nu putem fi sigure de nimic, dar la ce sa punem raul in fata cand oricum nu schimbam noi nimic. Daca e sa gandim asa, si copilul dupa ce-l nastem poate fi schimbat si dat celei din patul de vis-a-vis, nu adevaratei mamei. S-au mai rau sa-ti zica ca a murit si cand colo sa-l dea altucuiva. S-au intamplat cazuri vezi maternitatea din Ploiesti cu scandalul de acum ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dumnezeule,nu va mai ganditi la asa ceva ca nu suntem in telenovele!Ganditi-va ca FIv-ul este o sansa si trebuie sa beneficiem de ea!Nu cred ca o clinica serioasa poate face asa ceva!Eu am avut 15 ovocite extrase si mi-au obtinut 11 embrioni.Nu stiu ce sa spun,la Medsana nu se fac magarii!E un risc fff mare pt cine face asa ceva!La Giulesti te pun sa semnezi tot felul de minuni,ai reduceri si daca donezi ovocite...la Medsana nu se practica asa ceva!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

doamne fetelor, e destul de horror subiectul asta dar, din pacate, sunt sigura ca este ceva adevarat! va dati seama cat costa un embrion ok afara? il congeleaza frumusel si il duce! asa ca....

eu care sar mereu in probleme de legalitate (cred ca am o boala in domeniul asta), chiar daca nu sunt in situatia asta, cred ca nu prea avem ce face. adica putem incerca sa introducem ceva modificari prin legea aia de o comenta ardit, dar altfel, pt cineva care stie ca asta e SINGURA solutie, credeti ca mai conteaza ce se intampla?

sau ati avea tupeul sa mergeti cu avocatul dupa voi la d-na cocei? ei?
asta e, viata e mai degraba nedreapa decat dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Fetelor m-ati INGROZIT! Cred ca e ceva adevar in ce spuneti.Pentru bani unii sunt dispusi la orice.
Totusi cred ca Dandana are dreptate , n-avem ce face.Lucruri necurate vor exista intotdeauna indiferent de lege sau de constiinta unora.N-avem cum sa-i controlam ce fac cu si foliculii nostrii, iar daca se va reusi cumva treaba asta, o porticica mica oricum va exista.De aia e omul inventiv!

Va pup , Maki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Mai fetelor, m-ati ingrozit. Credeam ca eu am imaginatie bogata, dar voi ma intreceti. Eu cind am facut FIV, aveam stresul sa nu-mi incurce embrionii. Sa-mi puna embrioni de la altcineva si pe ai mei la altcineva. Sau sperma sotului... Nici nu mi-am pus problema ca cineva ar putea sa-mi "fure" embrionii cu intentie !
La Medsana, din acest motiv, iti arata pe un monitor foliculii si tin ca la procesul de implantare sa participe si viitorul tata. Cel putin asa era acum 3-4 ani.

Totusi, am scapat de orice stres, ca dupa 2 FIV-uri neresusite, am ramas natural

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

no dandanuta mea, ce idee buna, chiar ca m-as duce cu avocatul!
eu de asta ma cam mosmondesc cand trebuie sa iau o hotarare importanta, stau si intorc problema pe toate partile, si pe muchie, da si cand ma hotarasc, sunt d-aia insistenta si pun piciorul in prag, si, stii ceva?! am observat ca asa castigi un respect extraordinar! anul trecut cand am facut fiv, m-au prins cu chilotii in vine insa, cum se spune, pentru ca am intrat cu pile la marinescu, peste rand (de asta ma feresc acum ca de dracul sa mai fac asa ceva!) mai era putin pana in concediul de vara al echipei de fiv, si totul a fost, cum spuneam, cu "hai, hai ca ne grabim!" si ce tupeu aveam eu sa zic si sa comentez ceva cand erau femei programate pana in primavara 2004?! mi-ar fi spus: "f... maica masii, asta dupa ce ca vine cu pile, mai si komenteaza!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nu ma impuscati,va rog, dar mie una si mai nasol mi s-ar parea sa-mi fure cineva embrionii si sa se faca experiente- gen cercetare pe ei.Nu mai stiu in ce context am auzit eu astfel de baliverne.In fine,cred ca e mai bine sa ramanem mai conectate la realitate ca altfel paranoia ne maninca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Si eu care credeam ca am o imaginatie bogata ... Dar voi, fetelor, ma intreceti cu mult! La primul FIV ma gandeam ca nu am reusit pentru ca ... poate nu mi-au pus nici un embrion ! Acum, ma pregatesc pentru ET ( embriotransfer ) si nu pot sa nu ma intreb ( in caz de reusita, bineinteles ) ... daca va fi cu ochii albastrii, cu cine va semana, cu soacra-mea sau cu ... dr. Yuzpe ?!
Acum ... ma rog ... cu cine-o semana ... numai sa nu fie!

Cami

Mergi la inceput