Copilasi din Apr 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mihaela, le-am trimis la adresa de la haihui...sper sa mai fie valabila. Te rog sa-mi spui,cand ai timp, daca le-ai primit, ca n-as vrea sa lipsim din bradulet...
P.S : am trimis 2 mail-uri ca erau prea mari pozele si nu ma pricep sa le micsorez...
Multumim inca o data

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mihu draga sa stii ca poze frumoase recente nu am,dar sper sa fac cat de curand.

Andreea se pare ca la birou s-a rezolvat FF rectificat dar azi m-au sunat urgent sa-mi spuna sa vin cu legea/art.,incerc sa caut la Marius,daca nu gasesc poate ma ajuti tu.

Ca sa nu pierd vremea trebe s-o tiparesc eu si sa subliniez acolo unde ma doare, ca sa mearga treaba repede;sper sa scap luni cu toate !!!
DECI care este legea/art.care sta la baza scutirii de impozit pe 2003 si de unde fac rost s-o tiparesc???

Va pup si va doresc W-E placut!

Mergi la inceput

Cary, imi pare rau, dar nu stiu despre ce lege e vorba... cred ca Marius ar putea sa o aiba se site-ul lui.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Andreea am cautat la Marius,dar nu e nimic legat de chestia asta.
Mi-ar trebui circulara care este pentru intern la Adm.Fin.!!!pe asta n-o are nimeni,decat daca este vreo mamica pe site care lucreaza la Adm.Fin.???

Desi cei de la birou au facut treba in locul Adm.Fin,tare ma tem ca nu-mi va folosi la nimic!!!deoarece e posibil ca cei de la Adm.Fin.sa zica ca:SC isi baga nasul peste tot!!!(caci ma astept si la asa ceva,cand prea mult bine strica!).

Deci in final,nu am baza legala ca sa-mi ridic FF rectificat de la SC.!
Alte vesti in cursul zilei de LUNI!

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Nu stiu daca ai vazut, dar a raspuns Marius la legislative. O sa o printez si il trimit si eu pe sot saptamana viitoare. Sa speram ca o sa avem succes !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Sigur Andreea ca am vazut,caci inainte sa puna acolo,mi-a trimis si mie un PM,deci trebe sa te duci pe site la Marius la CODUL FISCAL si sa scoti de acolo Art.42,iti spun ce-am mai facut luni!!!
Succes si tie!

O saptamana buna fetele,ca a mea o sa fie super aglomerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Si eu intimpin o problema in a-mi vedea banii restituiti in sensul ca cei de la firma recunosc ca va tb sa mi-i dea dar mai la primavara.
Ce ziceti de asta? ce m-ati sfatui? cu ce sa-i conving sa mi-i dea cit mai repede?

Mai am o nedumerire, noi de la inceput am baut cerealele cu sticla cu biberon. Acum ca de suzeta am scapat de am si uitat-o ma gindesc ca in primavara as scoate si sticla cu biberon dar nu prea stiu cum.
Voi cum credeti ca ar fi cel mai bine/cea mai buna metoda? Sau o mai lasati?

In rest toate bune, ne straduim sa trimitem si noi poze la mihulet miine si ... asteptam zapada.

Mergi la inceput

TUCHI se pare ca nu cei de la firma iti dau banii,ci de la Adm.Fin,asa ca ei sa puna repede mana sa faca FF rectif. si dute sa completezi Decl.pe venit.

O sa te cam chinui,daca nu vrei bibe la cereale,le veti manca cu lingurita din castronas!!!!,poti pune mai multe cereale pana se face o pasta mai groasa.

Andreea vezi ca vine FF rectif.de la Casa de Pensii acasa!!!!!!

pupici tuturor,ca maine iara sunt pe drumuri.

Mergi la inceput

Cary - FF rectificativa de la Casa de Pensii este doar pt. luna cand ai luat banii direct de la ei sau si pt. celelalte luni cand ai luat de la firma? La mine asta e problema ca am luat doar de la firma...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Si eu am luat bani numai de la firma, Cary!
Si in situatia asta tot de la Adm. Fin. iau banii? Ca eu am inteles ca imi da firma si isi rectifica ei actele apoi.

Mergi la inceput