Daca cineva de pe forum stie ceva despre tratamentul cu aloevera, as dori sa-mi scrie.
Lilicica, si eu am auzit de aloe si vreau sa incep un tratament pentru ovare micropolichistice. Produsele sunt FFF bune, vin din America. Spune-mi pt ce diagnostic si iti raspund, am deja lista de produse, recomandari de utilizare pt diferite afectiuni.
Pupici

Natalia26
Natalia, nu crezi ca ar fi oricum o idee buna sa 'afisezi'lista cu aceste produse si la ce fel de afectiuni se folosesc?
Banuiesc ca sint mai multe persoane care sint interesate in aceste produse...
P.S. sper ca aceasta actiune sa nu fie (iar) interpretata de catre admin(Zoetermeer) ca un fel de propaganda-(reclama a se intelege)...
Catalina
Buna fetelor,
Vad ca va intereseaza produsele Aloe vera, nu vreau sa fac reclama. Eu stiu ca sunt f bune, mama mea avea un fibrom si s-a resorbit, deci un caz la mine in familie,eu personal nu am incercat dar vreau sa o fac...doar preturile sunt cam scumpe. De exemplu pt chisturi ovariene, mamare,etc se folosesc produsele: Aloe Berry Nectar(50ml pe zi, pe stomacul gol), Forever Bee Propolis(2-3 tablete pe zi), A Beta Care(2-3tbl/zi)Aloe Blossom Herbal Tea(dintr0un plic se fac 2 litri) si Aloe Heat Lotin (e aplicatii pe zi in zona abdomenului). Cel mai important e gelul,(Nectar) care are rol si de detoxifiere si ceaiul.
Pt fibrom si fibromatoza uterina se folosesc aceleasi produse cu o copmletare Lycium Plus(1-2 tabl/zi) Si eu vreau sa incerc sa vad, trat. costa cam 3 milioane, cel care imi trebuie mie.
Daca mai aveti intrebari,...va pot da informatii. Nustiu daca am voie pe forum...
Pupici
Natalia