Bebelusi de iulie-august 2004(15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Sunt curioasa...Irinuca,cat timp faceti voi cu masina pana in ro?...mi se pare un drum extrenm de lung facut cu masina.Poti sa imi schitezi si mie traseul, te rog...

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey fusei la dr ...m-am dus bou si m-am intors vaca...cica copilul eOK, nu sunt semne sa indice vreo boala, e gras frumos si destept, are si el o pasa proasta si s-a saturat de lapte
Are 7 kile si 65.5 cm ceea ce e OK...ne-a zis sapt viitoare mere coapte si sucuri crude sau mere crude peste 6 luni ceea ce si eram decisa sa fac ca asa zisese si prima doftora
Zoita desteapta carte...noi facem 19 sapt in cateva zile si o sa va spui cum e. Mai spune-ne din ea...cum putem sa o cumparam?

Mey si a zambit la doctoritza aia de nu se poate (eu ma plangeam ca e nervos si tipa non stop). Cred ca ma crede nebuna femeia, ca m-am dus si cu Maria mai aku juma de an sa ma plang ca nu mananca iar fie-mea s-a suit frumusel pe scaun si i-a lins grisinele doctoritei fara sa zica un sunet. Si nu s-a lasat pana nu i-a mancat tot pachetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

admir curajul mamicilor ce vin "de peste mari si tari", eu nici la 70 de km n-am plecat cu asta micu.....oi fi eu comoda, ce sa zic? Mi se pare aiurea sa plec cu tot calabalacul dupa mine...scutece, biberoane, alea-alea, paturici favorite si suzete si oala lui de sterilizat...sunt multe, plus imprevizibilul :-) Astept sa mai creasca, pana atunci cine vrea sa ne vada, vine la noi, e mai comod asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Marina....bine ca te-ai linistit! eram sigura ca nu are nimic...numai mofturi , dar ce sa zic, lasa ca trebuie sa-si faca si dr planul, nu?
al meu ieri imi zimbea de mama-focului cu masca pe figura, azi mi-am dat-o jos si sta asa de serios si se uita la mine....ce sa zic!!!
in schimb ride cind il intreb 'unde e Danonino? '
nu stiti cine e? va spun eu am cumparat revista mami acum citeva luni cu un cd- cutiuta muzicala..mai pe ce sa-l arunc....dar al meu baiat e indragostit de cintecele de acolo si deja Danonino i-a luat locul lui baby mozart!!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Marina, cum ti-a zis? sa-i dai mere coapte doar? pana acum nu i-ai dat nic un suc crud? doar supici de zarzavat?

Mergi la inceput

aaa, ba i-ai dat ca parca s-a deranjat la burtica tocmai de la suculete, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

irinuca...veniti cu masina?
daca vreti sa va opriti in budapesta, da-mi de stire si treceti pe la noi !!! ca greul de aici incolo incepe !!!
ref la schimbat copilul in locuri publice i-ati adio.
eu una de cum am ajuns la aeroport (de era nou , m-am gindit ca acolo o masa, ceva ) nimic, l-am pus intre chiuvete pe changhing matt portabil (de la geanta bb-ului) , un prosop si gata !
In Buc numai la wc la Hilton ai un changing matt - in rest nimic. In restaurant se uita la tine chioris daca-i intrebi daca au scaun de copil (nu era cazul nostru).
asa ca mai e pina cind femeii si copilului i se vor da atentia cuvenita la noi!
din pacate....ca totul e atit de simplu...

hai ca am luat-o razna si al meu isi ighite in curind pumnii

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Marina si al meu i-a zambir dr, pana nu l-a pus fortat pe o parte pt eco la sold, eu cred ca poate s-au mai si saturat si ei de mutrele noastre intrebatoare atintite asupra lor nonstop....glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Haideti dragelor la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36514" target="_blank">urmatorul capitol, sunteti inghesuite rau aici

Oana_B

Mergi la inceput