Bebelusi de martie-aprilie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mei,gagici,sper ca nu m-ati luat in serios dimineata!Stiu ca nu m-ati luat,ma bag numa-n seama!Da' nici din ceafa voastra n-o sa dispara rasuflarea mea arzatoare!
Laura,parca mi-ai dat de gandit cu problemuta voastra!Si croko-i grasuc si nu prea se misca,lenesu',insa nu l-am mai cantarit de doua luni si nu ma pot pronunta.De-abia-n decembrie mai mergem la dr.Oricum,diagnosticul mi se pare putin prematur.Copilasul inca nu a-nceput sa misune ca sa mai consume din energie si calorii.Nu m-as baza pe ce spune UN medic.
Anca,imi pare rau ca nu papa micuta!Inteleg cum te simti pen' ca am si io un exemplar nemancacios perfect in veve,care nici pana-n ziua de astazi nu mananca calumea.Am avut fel de fel de terapisti venind acasa,echipe speciale de nutritionisti...Nimeni n-a dovedit-o pe veve!Pur si simplu n-am avut ce sa-i fac!Partea pozitiva e ca-i vioaie si sanatoasa,chiar daca-i Herzigova-n miniatura!...Rilax si tu un pic si las-o mai in voia ei!In astfel de situatii,copiii nu coopereaza cand te vad stresat de problema,ci dimpotriva!
Leano,tu si cu Calu stati prea mult bot in bot de va tot molipsiti de astenii una de la alta!Ia mai schimbati si voi partenerele,scumpelor!Daca nici pantofiorii mei nu te-au scos din butoaie,e grav,beibi!Tzuc,cretulica!
Bebe,drumetie placuta la bunici!De-abia astept vara sa ma'c si io la tara pi malu' Moldovei!
Oana,ti-am urat alea-alea ca ni te-ai alaturat?Pen' ca intentionam acu' vreo doua zile,da' neuronuuuu....
Pupe la trupe!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau, mercic si pupic la tine!

Mey Spic de Grau, nu mai poate omul sa-mi alinte fata? N-are codite inca dar mi-e drag alintul lui Clau! Na!

Veve, am uitat sa-ti zic ca nici noi nu bem apa de la robinet. Te pomenesti ca trebuia sa intreb doctorul de chestia asta!

Kata, asa e! O tin ascunsa pe Lara dar numai fiindca nu gasesc timp sa pun pozele recente pe calculator. O blitzez, vorba lu' Rayuela, in fiecare zi, mai ales ca-mi zambeste asa de frumos dar...
Sper sa gasesc timp sa-i mai fac un album recent macar cu cateva poze.

Elena, da-o incolo de astenie, ca de-acum a venit iarna! Inveseleste si tu neuronul spunandu-i ca mai e putin si vine Mos Craciun si Anul Nou.
Ne traduci si noua cateva chestii din brosuri despre siguranta casei? Te cred ca te-au speriat astia la curs dar e mai bine sa stim cum sa-i protejam pe puii mici.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Veve, stai tu, sa mai creasca putin Croko si il dai pe mana Vevicii sprintzare sa scoata untul din el. Sa vezi ce sport o sa mai faca micutzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, ce mult ati scris!!! V-am citit in mare fuga si sunt cam obosita.

Camelia, asteptam sa mai scrii. Ma bucur ca sunteti bine. (eu sunt noua pe aici)

Nedda, la pediatru ii facem gaurile in uechi la Mia. Eu am pt Mia cercei cu surub in spate, care efectiv se infileteaza, deci e imposibil sa si-i scoata ea (si eu m-am gandit.... mai ales ca mie mi i-a scos intr-o zi). Sunt cercei speciali de bebei. (de la Fortunoff i-a luat nasa ei)

Laura, nu te necaji, asa cum au zis si fetele, si eu cred ca se poate rezolva problema si mai ales dupa ce incepe sa mearga.

Nu mai stiu cine ma intreba de reflux (oare bebe2004?) si nu mai am putere sa ma uit in urma sa caut - scuzati va rog. Ai mei nu regurcitau tare, dar mai ales Lucas avea o pozitie a spatelui, asa ma incovoiat si isi dadea capul pe spate, se incorda, se facea ca un arc uneori (dar nu spasme, sa nu ma intelegeti gresit, nu stiu cum sa explic mai bine) si cica aia e de la reflux, aia e pozitia in care se simte mai bine. Dar Pepcid-ul isi face efectul bine, nu mai sta asa. Peste o luna nu le mai dam deloc sa vedem cum se simt si daca totul merge bine, au scapat saracutii de siropul ala.

Referitor la vaccin, e vorba de a doua doza de vaccin anti-gripal. Aici se recomanda la copiii peste 6 luni. Multa lume nu le da, noi am ales sa le dam fiindca si eu si sotul lucram in Manhattan, luam in fiecare zi trenul/metroul, deci suntem in contact cu multi virusi. Au luat prima doza acum o luna si cica acum trebuie sa mai ia o doza. Dar asa e, in rest nu mai primesc nici un vaccin acum o vreme buna. La 9 luni mai trebuie numai sa ii ducem la control. Am impresia ca atunci le va lua sange pt. nu stiu ce analize... of, of...

Va pup, ca sunt rupta... ma ustura ochii de oboseala.

Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Simo, deci e vorba despre vaccinul contra gripei! Si eu i-am facut Larei prima doza si ar trebui ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa i se administreze a doua doza.

Mai fetelor, azi m-a surprins Lara mea de doua ori.
Am venit de la plimbare, i-am dat sa manance, ne-am mai jucat noi putin si pe urma am asezat-o pentru cateva minute in leganushul ei. A stat ea si s-a jucat cuminte acolo si eu m-am dus pentru cateva clipe sa asez niste vase in chiuveta. Parca v-am mai zis ca livingul nostru cuprinde si bucataria. Ei, in astea cateva clipe cat eu am stat intoarsa cu spatele la ea, Lara a scapat o jucarie pe jos si s-a aplecat s-o ridice. Leganusul era in miscare dar ea tot s-a intins lateral peste scaun dupa jucarie. Cand m-am intors eu spre ea corpul ii atarna in aer si doar un singur picior ii mai era prins in curelele de siguranta. Mi-a stat inima!!! Atarna aproape cu totul afara din scaunel si ea se distra de minune in pozitia aia. Va zic, nu i-au trebuit mai mult de cateva secunde sa se intoarca peste scaun. Am crezut ca mor!! Deci, cred ca la noi s-a cam sfarsit "epoca" leganusului.

A doua surpriza, de data asta placuta, e ca s-a ridicat in kurutz singurica din pozitia stand pe spate. Tocmai o adusesem de la baitza si o asezasem pe pat sa-i pun scutecul. Am luat de pe noptiera balsamul pentru prevenirea iritatiei la kurutz si un servetel si ea a dat sa se ridice dupa ele. Era inca in prosop si ma gandesc ca forma saltelei (nu la fel de tare ca parchetul dar nici moale) precum si prosopul au ajutat-o. A ridicat capul si umerii, a dat putin din maini si s-a sprijinit intr-un cot si sus a fost. Sa vedeti ce fericita era. A si uitat ca de fapt vrusese sa apuce cutia cu crema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Bravo Lara! Numai surprize placute sa ii faci la mami. Al meu nu se pune in fund de pe spate ci de pe burta sau de pe o parte, isi ridica funduletul in sus isi flexeaza un picior si e in fund. Am vazut si noi pozele si astepam sa pui mai recente. Mi-e pofta si mie de o fetita.
Tudor toata ziua ar sta pe jos sa mearga de-a busilea, dar mie mi-e cam frica sa nu raceasca, plus ca v-am mai zis mor cand il vad cum sterge tot praful si baga degetul in gura pe urma. Degeaba aspir ca nu este chiar de lins pe jos, mai ales ca e mocheta in toata casa, dar ce sa fac cu el sper sa nu se imbolnaveasca. Voi cum procedati la capitolul curatenie si bb pe jos? Am incercat si eu metoda lui Spic de grau, sa pun un sac de dormit pe jos, dar nu sta doar pe el, intr-o secunda nu mai e pe sac.
Bebe, drum bun si sa va distrati si pentru noi care nu stim cand vom ajunge la tara. Tare mi-e dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Mey,Nedda si Codri,voi nu dormiti la 5 dimineata?Ca noi rupem patul cu sforaieli la ora aia!N-am apucat sa citesc tot ce ati scris ieri,vad ca sobectu progreseaza in ritm foarte rapid.Da imi amintesc ca Ela intreba de fetitele cu cercei,eu i-am pus Ilicai la o lunajumate,ca m-am gandit ca mai tarziu o sa se sperie sau n-o sa stea locului.Gaurile i le-a facut o cunostinta care e asistenta pediatra.
Mickky,ziceai ceva de mama ta,cu casele si banii,si mi-a venit in minte o vorbade-a bunica-mii,care e cam acelasi gen:"lasa,mama,ca doar tot voua va ramane".Precizez ca pana acum nu ne-a ramas nimic,ca se tine foarte bine,la varsta ei.
Va las,ca ma duc sa ii fac cupilului mar cu biscuite.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna dimineata gagici frumoase!!
Eu sunt treaza de la ora 7 nu din cauza de bebe ci din cauza faptului ca am vrut sa ii iau urina pentru analize si ghinion, fiu-mio in loc sa faca pisu a facut KK si numai bine ca i s-a desprins si punguta de la puta...de la un laborator am primit 2 pungulite special pentru analize la bebe, se baga putulica in punga si se lipeste trebuie facut cu mare grija...ei, nu mi-a iesit din prima, mai incerc si maine dimineata!

Acum vreo 2 sapt ma plangeam eu ca Raul al meu nu doarme noaptea, eeee acum, doarme de la 20.30-21.00 pana dimineata la 9, papa si se culca la loc pana pe la 12...UUUURRRRAAAAA!!!!

Cand va aud cat de sprintari sunt bb vostri parca mi-e ciuda, pentru ca Raul (la fel ca si Croko), e mare putoare...nu vrea ...acum am reusit sa-l mai fac sa stea si pe burtica dar asta numai cand doarme ca altfel se intoarce imediat pe spate...a invatat o smecherie si acum tot asa o tine...isi pune una din maini sub cap si cu picioarele se intoarce pe spate...Smecher ca ma-sa

Azi e tare fain afara si cum se trezeste iesim la aer...ma gandesc ca e frig dar e soareeeeeeeeee!!!

Elena, si nu te panica tu asa, ca indiferent ce facem noi, daca e sa se loveasca sau Doamne fereste sa pateasca ceva tot se intampla, chiar de stam noi in cap si-n limba

Veve, pai prietenii sunt si la bine si la rau! Asa ca trebuia sa o ia si Elena pe urmele mele! Lasa tu ca sunt sigura ca au dat-o gata papucii tai dar e prea cu moralul la pamant ca sa mai zica ceva...isi revine ea, manc-a-u-ar mama pe ea de cretolina!!!

Codritu, lasa si tu pruncu sa linga parchetul sau mocheta daca-i place...sa mai faca si el anticorpi...ca doar tu nu crezi ca eu il putulesc atat...de ex daca ii cade suzeta pe jos, doar nu crezi ca fug imediat sa o sterilizez sau sa o spal, o curat bine, sa nu fie cu par si jap cu ea in gura...acum sa nu va imaginati ca-l tin in mizerie si ca-i bag in gura tot felul de tampenii

Nedda, pai cum sa nu alinti micutii astia frumosi si dragalasi?? Mai noi parca i-am facut pe banda rulanta, la comanda, ca sunt unu si unu!

Spiculet, pai tu-l cert pe tati pentu ca a plans David...mama ce rea esti!!! Daca l-ai vedea tu pe al meu sos ce face cu Raul, te-ai bloca...si de multe ori plange Raul de ii curg rauri din ochisori, asta asa ca nu-i convine lui una alta...uite de ex alaltaieri s-au tot jucat ei pe jos si la un moment dat Clau a bagat un ras fortat, Raul a inceput si el sa rada...dupa vreo 3-4 min de ras nebun piticu a inceput sa planga...cred ca s-a plictisit de fata lu' tacsu

Ela, cum e Cristinuta?? Mai eu vroiam sa te intreb daca mai sti ceva de Roxana?? Ca nu stiu ce ii cu ea si tare tare mi s-a faut dor de ea! Daca vorbesti cu ea trimite-i din partea noastra!!!

Simo, nu e totusi cam periculos sa-i pui cercelusi cu surub??Eu parca nu m-as risca...cel putin eu nu-i agreez, deoarece totdeauna cand imi pun astfel de cercei urechea mi se infecteaza AUUU, poate-s io mai sucita
Gata, ca iar o iau razna...dar am vrut sa scriu mai multe intr-un singur mesaj, ca si asa am prea multe mesaje postate si azi maine sparg piata Acusica fac si eu ca si gandecelu, sa le cer adminilor sa-mi mai scada din mesaje

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Veve, felicitari pentru floarea albastra !!! Sa-ti de-a D-zeu mult noroc in viata!!

Oofff, dar cand apuc sa trag si eu o fuga la banca???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput