Bebelusi de martie-aprilie 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Soleil spune:
Salutare!
Iaca mai bag si eu putin nasucul pe la forum ca numa' de asta nu am mai avut vreme in ultimul timp.
Ma bucur ca toti copilasii sunt ok, se fac mari si jucausi, iar voi sunteti niste mamici fericite!
O special pentru Mickyyy - sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu puiutul pe care il porti acum in burtica si sa iti aduca tot atata fericire si lumina in suflet cata ti-a adus si Malina.
Tiana este o smecherica si jumatate, este extrem de activa, ne stoarce pe toti de energie. La 6 luni si ceva a inceput sa mearga in 4 labe cu o viteza uimitoare, la 6,5 luni s-a ridicat singura in picioare in patut. Acum se agata de tot ce prinde - canapea, dulapuri, picioarele de la masa, calculator (e pus direct pe jos) si se ridica. Daca o las pe jos in sufragerie (am pus o plapuma pe care nu o folosim), nu am nici o sansa sa citesc sau sa scriu ceva pe canapea, ca vine la mine, se ridica si imi "confisca" ccc cartea sau agenda... Ma intreb daca si la scoala o sa aiba tot asa drag de carti .
Vrea sa stea numai in picioare, exerseaza cu mare drag mersul - deocamdata tinuta de manuta, dar cred ca va renunta in curand la sprijinul meu . Am pus-o in premergator pe la 7 luni si dupa 2 zile petrecute in acesta si-a dat drumul si la mers (pana atunci nu pasea). Merge corect, calca pe toata talpa, nu se asaza in fundulet decat daca ii apare ceva interesant pe traseu (un cablu, papucii mei, etc). Deci noi nu am avut nici un fel de probleme din cauza premergatorului.
Mai nou se ridica in picioare si isi da drumul la maini. Sta cateva secunde si apoi cade in fundulet. Dar o amuza si ii place la nebunie, asa ca repeta chestia asta de cate ori are ocazia
De astazi am mai inregistrat o evolutie: suntem bebe-iepuras - a aparut primul DINTISOR! A fost destul de maraita vreo 2 saptamani, dar numai in timpul zilei. Noaptea dormea bustean.
Din pacate, a fost si racita-cobza, nasul plin-plin de muci, putin rosu in gat (asta din cauza respiratului pe gura) si era sacaita si pentru ca nu putea sa respire. Acum e mai bine, dar are inca mucisori pentru ca nu ma lasa deloc sa ii scot. A facut si febra seara din cauza agitatiei ca deh, ea nu stie ca un copil bolnav trebuie sa stea cuminte . Drept urmare ii dadeam si 5 ml de Nurofen pe langa siropurile date de doctorita, asa ca probabil si de-aia dormea ea noaptea si nu simtea durerea de la dintisor.
Aceleasi mutre la masa, mai ales la masa de pranz. Dar, incerc sa nu ma mai stresez si las copilul in pace. La aproape 8 luni (fara 1 saptamana) avea 7,400 kg si 70 cm. Cam slabanoaga, desi nu arata absolut deloc slaba.
De 2 saptamani avem bona si daca totul va fi ok, din ianuarie ma voi intoarce si eu la servici.
Despre mine... singura chestie notabila e ca am reusit sa scap de 7 kg din cele ramase dupa sarcina. De la 66 am ajuns la 59. Daca reusesc sa ajung macar la 55, ma declar multumita, desi initial imi propusesm vreo 50...
Avem si poze noi in album pentru cine are chef de "vizionari".
Cam atat de la noi!
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
katalina spune:
Aoleu, fetelor, ce-ati mai scris!!!
La multi ani LAUR!Veve, sa-ti traiasca Croko, sa aiba o viatza plina de fericire si bucurie, alaturi de surioara lui, de mami si de tati.
La multi ani Andrei!.
Sa cresti mare si sanatos!
Am reusit sa-l fac pe Roby sa-i placa PESTELE!
Salaul(30g) l-am decojit de piele(astfel miroase mai putin), l-am pus 8 min.in apa clocotita, l-am pasat impreuna cu piure de morcov si putin cartof, cu unt ,(toate le-am pasat cu furculita,nu la blender), si a papat TOT.
Acum ma- apuc sa citesc sa vad ce-ati scris atit de mult.Sper ca toate sunteti bine ,impreuna cu bebelusii vostri!
Revin.
HAI PA.
Catalina, ROBERT & CATALIN
katalina spune:
Clau, acum am vazut mesajul, sper ca a trecut furtuna si voi sunteti bine.Ce-o fi cu natura asta dezlantuita: cutremure, inundatii, furtuni...
katalina spune:
Scuzati-ma ca intru iar, dar nu ma pot abtine: Ce haioasa e Stephanie aici, mori dupa ea, dragalasha.http://www.imagestation.com/album/?id=3399320093.
Sa-ti traiasca mai Corina, grasunica,de-abia acum incep sa vad pozele, asta a fost prima.
Mi-am adus aminte de cineva(scuzati-ma):
CUUUUUUUUUUUUUUUUUUSCRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????
HAI PA.
Pucku spune:
Ok Alina sper ca am rezolvat problema
spune-mi daca se vad pozele bune
Kata stai ca sunt alte poze, dar am directionat gresit linkul.
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=2148130093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D32148130093" target="_blank">Poze noi 6-7 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
Nedda spune:
Clau, sper ca a trecut furtuna fara urmari si voi sunteti bine! Asteptam vesti de la tine!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Pucku spune:
Of mi-am prins mintea, nu reusesc sa fac. VV help
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=2148130093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D32148130093" target="_blank">Poze noi 6-7 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
Pucku spune:
VV help. nu-mi directioneaza albumul nou, 6-7 luni la poze. zice ca try again. si inainte ma trimitea la ala de 4-5 luni,
Ajutor, ca mi-am prins tot, urechi, degete....
Claudelu spune:
suntem bine, dar eu tot speriata de bomba sunt...si Raul URLA si URLA si iar URLA...furtuna a trecut..offf ce bine!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Nedda spune:
Katalina, bravo lui Robert! Nu te-ai chinuit prea mult sa-l faci sa manance peste, nu? Ti-am zis eu ca ai copil cuminte!
Soleil, bine ai revenit cu atatea vesti despre voi. Imi pot imagina foarte bine ce povestesti despre Tiana fiindca ce face ea seamana tare mult cu ce face Lara. Eu n-am pus-o in premergator, fiindca nu avem si nici nu cred ca o sa cumparam unul, dar sa vezi ce mai merge fata mea tinuta de manute prin toata casa si obosesc eu inaintea ei . pentru Tiana mika si ma duc sa vizionez pozele voastre. Te mai asteptam la discutii.
Ruprich, poate ca primul mesaj trebuia sa ti-l adresez tie. Din ce zici tu voi chiar aveti probleme daca te gandesti sa fii singura. Sper sa ma insel fiindca intotdeauna e trist sa auzi ca un cuplu (care are si un bebelus) nu mai functioneaza. Am detectat oarecum ca tu esti trista si chiar lipsita de speranta in ceea ce priveste relatia ta cu sotul. Repet, sper sa ma fi inselat. Oricum, noi aici suntem si la incurajari ne pricepem de minune .
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004