Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

merci mult crinuta! ai dreptate!

Patricia, acum ma duc sa-mi iau Activia, o sa maninc 1/zi citeva zile sa vad cum ma simt... si-mi iau si fructe si fasole verde si mazare m-am gindit, ca am citit pe un site ca legumele verzi, fructele si cerealele sint cele mai bune. zilnic consumate! si cel putin 2 l lichide /zi. tb. evitat alcoolul, condimentele tari (mustar, piper, ardei iute, etc) cafeaua si ceaiul negru!
asta pt a scapa de constipatie.

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara, cam liniste pe aici asa ca de obicei .Si eu plec la cursuri in curand si am sa va spun ce am mai invatat.
Multumesc ca m-ati mai linistit cu nasul, ca chiar imi faceam griji.
maine ma duc iar la dr. sa aflu daca pot folosii substanta aia care ingeata si face sa dispara negii. V-am mai spus ca mi-a aparut un fel de negi acolo jos si dr. a spus ca este o acceleratie a cresterii celulelor si astfel s-au format , insa nu-mi convine sa ramana asa.
Va pupic !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, mi-e ca alimentatia nu ne prea ajuta acum. Si eu voi incerca Activia, dar nu prea am sperante. Referitor la lichide, beau in jur de 2,5-3 l pe zi si tot am probleme.
Daca o voi tine asa pana nasc vai de mine. Hemoroizii nu sunt contagiosi, si multe femei scapa de ei. Nu stiu cum apar, dar stiu ca dau sangerari. Imposibil sa ai si sa nu iti dai seama. Eu sper sa nu ajung la asa ceva, mai bine nasc cu cezariana.

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Shobo si Letuta! MAi avem nu medic , v-am zis unic in Univers!!!

Acum o ora m-am intors de la el! Am ajuns pe la 19.30 si acolo puzderie de lume! M-am socat si am plecat! Nu avea rost sa stam o suta de ani! Am venit pe la 21.30 si am stat pe fuga un pic ca mi-este jena de cat e de aglomerat! De la ora ai a incolo mai aveaa o cezariana si o nastere! Va dati seama?Si nu parea plictisit sau nervos sau ma rog!

Nici mie nu mi s=a facut "control strict", dar nu mi-am facut nici un fel de probleme pe tema asta!Primele saptamani mi-a facut echo transvaginal ca dumnealui, bb, era cam rusinos si nu vroia sa apara!Dar control , control ,nu!

Este cel mai dulce om pe care il stiu! Nu ca ar detine controlul si puterea , ca in momentul cand mergi la un doctor, e clar ca acolo sunt cam toate , dar si daca nu as fi insarcinata , sigur tot asta as crede!
Si mai e ceva ! Sotul meu nu e insarcinata! ! Si nu concepe sa merg la doctor fara el, pentru ca si el simte nevoia sa vorbeasca si pur si simplu sa se intalneasca! Zice ca ii da o forta si atata incredere cum nu face altcineva!E MI NU NAT! As vrea sa nu se mai sfarseasca sarcina asta! !Glumesc! Dar mi se pare ata de echilibrat, atat de luminos, atat de lipsit de "micimile" noastre zilnice , incat ma gandesc ca prezenta lui ne chair demonstreaza ca noi suntem o creatie buna, o creatie cu adevarat divina!

Poate am cazut in borcanul cu reflectii si cine nu il cunoaste poate sa creada ca sunt putin cu tiglele cazute , dar asta simt si trebuia sa va spun!
HAi ca ma duc la somnic , ca altfel inghit tastele!

Letuta mama cred ca ti-a trecut si vrei sa nasti normal, faar stres! Da????Ca sa stii nu bb-lica te-a pus pe plans , ci ai cazut si tu in melencolie de toaman amintindu-ti de cat de greu ai trecut tu peste niste chestii! Si asta iti spun eu e din prea multa sensibileala! Mi se intapla si mie! Ei ce ar fi acum sa se gandeasca si dumnelaor tatalaii si sa planga ca au baieti si fetee ii inseala si ii trag pe sfoara , si se uita numai la banii si masina lor si cum sa faca ei sa le ia bebelanilor masina si sa mai gaseasca si una care sa ii fraieresca!
E fiecare are suferinta lui!
Pupicei ca maine va vad tot pe inserat ca m-a trimis Tutunaru repede la Cantacuzimo sa fac coagulogram completa!Asa ca mainfiintez! Astaai de la Rombel erau cam perplecsi cu secretasai vaginala s cultura din col1 Asa c amerg tot la Cantacuzino! Si sper sa fie si mai rezonabili la pret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bestiutzo, din pacate nu mi-a trecut si sint slabe sanse sa imi treaca prea curind.... Incerc sa mai glumesc si eu, sa nu uit ca traiesc, dar ce e in sufletelul meu...foc si jale.

Fetele cu probleme de...digestie - luati cumva fier? Se pare ca si fierul este vinovat.

In privinta controalelor in timpul sarcinii - se pare ca este bine sa se umble cit mai putin jos, sa nu fie deranjat domnul col. Eventualele probleme apar la analizele de laborator, asa ca ce sens ar avea sa se umble acolo daca nu e cazul?

Leta 30+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Dragelor eu n-am avut probleme cu constipatia de prin luna a3-a... Insa atunci, Dr mi-a recomandat supozitoare cu glicerina 1/zi.. Hemoroizii sunt ca niste bucatele micute de carne, care apar in jutul anusului si care(in fct de persoane...) pot fi sau nu dureroase.. Plastic vorbind, din cauza presiunii bebeului, iese o bucata din intestin afara...Acest lucru insa se va remedia dup anastere...Asa mi s-a explicat mie de catre medic... Dar acum am si eu o intrebare ptr voi..:Cand vi se scurteaza colul cum se manifesta acest lucru?? Se poate vedea colul la eco??

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

BUna dimineata!
Da, Activia este bun (nu vreau sa sune a reclama :), poate chiar 2 pe zi, unul dimineata si unul seara (poate fi unul normal si unul cu musli). Pentru hemoroizi, cit de mici ar fi, am auzit ca mierea de albine este cel mai bun medicament naturist.

Shobo, s-ar putea sa vina si Kita maine, ea este acasa in c.medical si a zis ca e posibil sa vina.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Neata!
Legat de vise... Dragos a visat-o pe gagalice...Cica ar fi avut 3.200 la nastere... El o tinea in brate iar ea ii arata un avion, un tren...Acum se lauda ca el stie cum arata micuta...

Cine mai vine maine de la 16.00? Nu as vrea sa ma trezesc singura pe acolo...

Shobo, azi te duci si la dr. Iosup si la dr. Tutunaru? Abia astept sa scrii despre ir-urile tale...Bafta!
Ma cam bate gandul sa ma duc si eu o fuga la un eco, la dr. Iosup... Mai am 4 injectii si as mai vrea sa vad ce face moaca mica...

Pupici

simona, 30 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Simona vin si eu de la 16.

Shobo bafta mare astazi!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

eu am inceput sa maninc de azi dim. cite un castron cu fructe diverse taiate ca la salata de fructe... citrice mai ales. si mult gref.

acum vreau sa gatesc mincare de mazare ca am citit ca legumele verzi sint iar ff bune. o sa mai evit carnea un timp cred... miine totusi imi iau pizza cu carne!
eu sper sa ne ajute alimentatia -acum ma duc sa bag si un Activia cu musli.

azi la 14:30 am programare la Iosup..... de abia astept sa vad dupa tratament cum stam cu IR-urile! multumesc fetelor de incurajari. eu vin miine de la 16:00 (nu cred sa intervina altceva care sa ma faca sa intirzii). La tutunaru nu cred ca ajung azi (tre sa-l sun dupa echo sa-i zic si lui) fiindca nu am restul de analize singe+urina+secretie. dar daca vrea sa ma vada si fara alea, doar cu echo ma duc azi bineinteles.

Leta sau Bestiutza, stiti cind mai e de garda la spital?

pupici

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput