Medic ginecolog - Cluj
Raspunsuri - Pagina 2

dedi spune:
Alibeta
despre dr. Geanta am auzit, stiu ca este seful sectiei de ginecologie de la spitalul militar. O prietena a mamei mele nu a fost multumita de el, dar asta nu e reprezentativ. Altceva nu stiu despre el.
Tu cum ai ajuns la el?
Adela

cristina_g spune:
Alibeta, d-nul dr.Geanta este in primul rand chirurg deci daca ai nevoie de o operetie clasica ginecologica poti apela la el.Despre mai mult eu cred ca nu are suficienta experienta pt. ca in Spitalul Militar nu prea se trateaza gravidute sau aspirante la burtici,iar el face doar garzi la clinica Stanca.
Sorina 7, plusez si eu pt. dr.Cezarin Todea si pt.dr.Delia Muntean de la clinica Stanca. Ei mai pot fi gasiti alternativ la cabinetul dr. Cezarin Todea din Piata Mihai Viteazul in statie la autobuzul 36.Au si un mic laborator acolo, iar daca ai nevoie de investigatii mai amanuntite te vor indruma spre un laborator bun.
Pupici multi si sanatate tuturor!

Sorina7 spune:
va multumesc la toate, am notat totul si acum sunt inarmata cu o gramada de informatii, simt ca nu ma mai duc la deruta si asta e foarte bine.

alibeta spune:
Multumesc mult fetelor.Am ajuns la doctorul Geanta pentru ca imi era foarte aproape de serviciu Spitalul Militar si sotul meu este cadru militar si am avut bilet de trimitere de la medic militar pentru consultatie la dansul.Anul trecut in noiembrie am pierdut o sarcina la 6 saptamani si dansul a definitivat toata treaba,in sensul ca mi-a facut un chiuretaj(cauzele pentru care am pierdut sarcina au fost puse pe baza stresului).Pe de alta parte,eu am un baietel de aproape 8 ani si cand am fost gravida cu el am facut controalele lunare la o doctorita si cand a fost sa nasc nu a venit si am nascut cu cine era de garda,respectiv,doctorul Fulga Florescu.Acum sunt intr-o pasa foarte proasta si in 29 de saptamani si nu stiu ce sa fac.Ma gandeam si eu ca experienta legata de nasteri nu este tocmai mare si ma gandeam chiar ca din cauza programului pe care il are in spitalul militar sa nu poata veni la nastere si acum in momentul de fata tare as vrea sa nasc cu un medic care ma stie si nu unul care este de garda.
Sfatuiti-ma si voi,ce sa fac,sa schimb medicul,nu este tarziu pentru asta?
Multumesc mult

dedi spune:
Alibeta
dupa cum vezi mai sus, mai multe fete si-au dat cu parerea. Cred ca ai de unde sa alegi.
Pentru urmarirea sarcinii poti sa mergi si la dr. Nanu, str Decebal 55, la spitalul lui particular. Are program in fiecare zi si un tarif fix pentru in perioada de sarcina, in contul caruia poti sa mergi ori de cate ori este nevoie.
Success
Adela

Creola spune:
Poate ai ajuns deja la Cj,sper sa-l fii ales pe doctorul Muresan,e un medic bun,pana am ajuns la el am schimbat 4.M-am oprit la el deoarece m-a convins mult mai mult,atat din punct de vedere profesional cat si ca persoana(mai punem si faptul ca are aparatura mai performanta)Iti urez sanatate,bafta si sa auzim numai de bine!Dana si bebelusul din burtica

Sorina7 spune:
Creola, mersi de mesaj, inca nu am ajuns la Cluj, am zis sa las sa treaca sarbatorile si mai incolo. Pentru dr. Muresan ma hotarasem, am reusit sa aflu telefoane, detalii pentru programare la el. Asa ca imi confirmi ca am ales bine.
te pup si sanatate tie si la bebic si la toate fetele care au postat la subiectul meu.
Sorina