Medic ginecolog - Cluj

Medic ginecolog - Cluj | Autor: Sorina7

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Clujul este centrul universitar cel mai apropiat de orasul meu, si cred ca nu am alta solutie decat sa caut acolo un medic ginecolog bun.
M-ar interesa sa aibe si aparatura de ultima ora (la spital sau cabinet particular).
Eventual si unde se fac cele mai concludente analize, inclusiv hormonale.
Nu am fost niciodata in Cluj, asa ca m-ar ajuta toate indiciile.
Multumesc !
Sorina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut sorina. sunt roxana, de la cluj.
sunt o gramada de medici buni aici. eu merg la clinica de ginecologie II, stanca. aici e dr. mihu, dr. sprinjan, care sunt buni.
si la ginecologie I sunt medici f buni (ex. dr. cruciat). parerea mea totusi este sa mergi la un medic despre care sa auzi lucruri bune, dar sa nu fie sef de clinica (cum ar fi stamatian, de exemplu), care nu prea mai are timp sau rabdare pt "chichitele" noastre...
majoritatea medicilor au si cabinete particulare... , dar eu zic ca si in clinica e ok.
sa'mi spui daca te pot ajuta cu ceva.
si sa'mi spui cand vii, poate ne putem intalni. o sa'ti dau nr. meu sa ma suni.

te'am pupat !

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Roxana, mersi mult de raspuns si de promptitudine !
Acum tot culeg informatii.
Mi-a zis o cunostiinta si de ceva doctor Muresan, cabinet particular cu aparatura. De el stii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedi spune:

Buna Sorina
eu sunt din Cluj. Am auzit numai lucruri foarte bune despre Dr. Muresan, dar, am auzit si ca e foarte foarte ocupat. Eu am fost operata laparoscopic in octombrie de dr. Cezarin Todea de la spitalul Stanca, cunosc cateva fete care au nascut cu el. E un finut, si are multa rabdare sa explice. Daca vrei iti dau nr de la cabinetul lui. O prietena de-a mea il recomanda pe dr. Cruciat de la Ginecologie 1 unde e si centru de biologie a reproceri umane asistate, prietena mea zice ca e foarte bun.
Indiferent la care spital mergi sa te inarmezi cu multa rabdare, ca acolo lucrurile merg intr-un alt ritm, si o sa stai mult mai mult decat te astepti.

Success
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut sorina si eu sunt din Cluj.Intr-adevar dr.Muresan e super dar inainte de a ajunge la el trebuie sa ramai gravida pentru ca el nu face parte din echipa care se ocupa de reproducerea asistata de la gine I.Dupa cum zicea si roxana cei mai indicati sunt cei de la gine I ,eu am auzit lucruri bune despre dr.Cruciat si dr.puscas si am fost la dr.Micu care este un dr foarte foarte bun dar care nu prea mi-a fost la suflet.Cred ca daca voi mai relua tratamentele tot la el ma voi duce.Eu deocamdata am renuntat la idea tratamentelor pentru ca nu am timp din cauza de bebe(razvan 07.03.2004).
Daca ai nevoie de ajutor cu tot dragul.
ASI

Mergi la inceput

mersi fetelor, sunteti niste dragute.
din cate vad, dr.Cruciat are cam toate voturile bune de la voi si toate l-ati mentionat. El poate fi gasit si la cabinet particular ?
e problema cu statul pe la spitale, de aceea ma gandeam sa caut cabinet cu programare, ca e greu altfel daca nu esti din oras.
de la Muresan am telefon, am inteles ca e cabinetul Medstar.
pe mine ma intereseaza in primul rand un diagnostic, ca pana la urma nu am asa ceva, deci sa mi se faca toate analizele ca lumea si toate investigatiile, sa stiu mai intai ce problema am. De aceea cred ca e important atunci sa fie si un laborator bun si aparatura buna. Oricum cred ca ma va trimite doctorul la analize, ca nu vreau sa ia in considerare analizele de aici, nu stiu cat de bune sunt si unele nu sunt tare recente.
va pup si mersi mult !

Mergi la inceput

Am dat niste telefoane si am aflat pentru tine urmatoarele:
Dr. Cruciat are cabinet pe str. Constanta (asta e chiar langa Piata Mihai Viteazul, in spatele pietei), se numeste RADUSAN telefon: 433345 si 433346. Acolo au cabinet mai multi doctori, nu e numai el.

Adela

Mergi la inceput

in aceeasi cladire este si un laborator, unde se fac tot felul de analize legate de ginecologie, contra cost.

adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Buna
Va rog sa ma ajutati si pe mine.As vrea niste informatii referitoare la doctorul Gheorghe Geanta.Stie cineva ceva despre dansul pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa fi aavut de a face cu dansul.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Adela, mersi mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amedeea spune:

Fetelor, mergeti linistite la Soc. Civ. Med. Radusan din Cluj, au niste doctori competenti, si pot sa va recomand, celor care vor sa faca testul Babes-Papanicolau pe doctorii Vesa Ioan, dr. Dan Mihu, dr. Diana Stefan (foarte sufletista), dr. Cruciat Gheorghe, dr. Hrdlicska Liana, dr. Sbarciu Mihaila iar pentru obstetrica (nasteri) va recomand pe dr. Mihu Dan, dr. Sbarciu si pe dr. Cruciat.

Puteti sa va programati prin telefon, 433345 sau 433346 sau mergeti la adresa Str. Constanta nr. 8 bis de luni pana vineri de la 08:00 pana la 20:00. ( De sapte ani fac control si consultatii la cabinetele medicale Radusan si mereu am fost multumita)

Amedeea

Mergi la inceput