BAMBOO !

BAMBOO ! | Autor: Elenalove27

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum sa ingrijesc un bamboo.
Are in jur de 5 luni acum si a crescut maricel.Cum sa il tai sau ce sa ii fac ca a inceput sa se ofileasca putin.

Multumesc

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ai bamboo sau lucky bamboo?
In magazine se gaseste mai mult lucky bamboo, care nu e bambus adevarat, e de fapt Dracaena. Il ai numai in apa, pamant sau in pietricele? Este afara sau in casa?
Poti sa-l tii unde nu ai lumina directa si sa nu fie prea cald. Eu il tin in baie si-l am de doi ani. Nu am avut nici o problema cu el. Schimba-i apa o data sau de doua ori pe saptamana. Clorul care e in apa nu-i face bine, asa ca se recomanda apa distilata sau fiarta. Daca frunzele ti s-au ingalbenit inseamna ca are prea multa apa, lumina directa sau vreo boala. Eu zic sa incerci sa-i schimbi locatia.
Daca il ai afara, in pamant floridian, care e nisipos si sarac in materie organica, pune deasupra un strat de pamant organic si apoi mulch. Bambusului, fiind planta de padure, ii prieste tare bine sa aiba un strat de frunze peste radacina si rizomi, in felul asta tinandu-i racoare, umiditate si avand fertilitate.
Stiu ca e o solutie care i-ar face frunzele verzi, ar fi necesare numai cateva picaturi, dar zau daca imi mai amintesc numele.
Bambusul atrage energia pozitiva chi si iti aduce prosperitate si noroc.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumesc mult draga ciuf

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput