Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
simonaeus spune:
Ciupercuta, imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat.
Nu stiu de ce trebuie sa fie asa... Unele femei nu-si doresc copii, dar totusi ii fac fara sa stie, iar altele care si-i doresc se chinuie asa de mult...
Fii tare, nu te da batuta, incearca sa gasesti cauza si mult succes.
Suntem alaturi de tine 
Simona
carolinah spune:
Ciupercuta,
imi pare tare rau pt tine. Ma bucur insa ca ai un moral bun si sunt sigura ca peste luni de zile, cu copilul tau in brate, vei fi fericita.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
loreen spune:
buna dimineata mamicutelor actuale sin in devenire...
imi pare tare rau sa aud ca tot mai multe sarcini se opresc in evolutie.Parca mi-ar baga cineva un cutit in inima.Prima mea sarcina dupa nastere, la 4 ani, s-a oprit in evolutie la 22 de saptamani.Atunci am zis ca nu exista Dumnezeu sau cel putin nu pentru mine.Nici pana acum nu am reusit sa uit aceea perioada desi au trecut aproape 4 ani.Nici o femeie nu merita acest lucru, nici macar cele care fac avorturi de buna voie.La cabinetul dr.unde merg este coada ca la carne si sincer l-am intrebat daca femeile acelea au putina constiinta in ele, nu de alta dar din august pana acum pe unele le-am vazut de 2 ori .
Oricum incerc si acum sa-mi pastrez optimismul si sa sper ca va fi totul bine...
si eu mai scap la "alimentele interzise" gen pepsi, dar am dureri destul de mari de cap din cauza insomniei si nu suport cafeaua si tigara desi am fost pana nu de mult consumator fidel.Fumam cam 1 pachet pe zi, iar acum ma deranjeaza numai gandul la tigara...
mamicile din Constanta daca stiti vreun magazin cu haine de gravide inafara de cel din Piata Grivitei, va rog sa-mi spuneti si mie.Stau prost la capitolul haine, trecand de la 42 catre , cred 46 momentan...
o zi insorita si linistita...
at andreea spune:
Cat de trist este sa citesc atatea mesaje prin care mai iese cineva din contingentul nostru. Fetelor, aveti grija de voi si nu va pierdeti speranta.
Am inceput de ieri sa iau Metoclopramid, ca nu mai puteam de atata varsaturi. Mai am o saptamana si termin si luna a patra si eu tot ma mai cert singura prin baie. Ca o perversitate, singurul miros care-mi face "pofta" de asa ceva este Marlboro, tigarile fumate de sotul meu.
M-au mai lasat durerile de burta, dar abia astept sa ma duc si al alt ecograf sa vad ce parere are alt doctor.
15 saptamani +
corail spune:
Maruta, curaj si sa treci cu bine de aceste momente grele! Ti-am trimis 2 mailuri cu analizele!
Ciupercuta, imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat!E bine ca stai , cat de cat bine cu moralul! Sunt sigura ca nu peste mult timp o sa ramai din gou graviduta si o sa poti duce sarcina pana la capat! 

bubulicamica spune:
at andreea la ce medic mergi. Tu esti din Cluj , nu? Pentru ca si eu sunt tot de acolo si poate mai ne impartasim una alta.
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Scuzati-ma de intarziere dar am fost ocupata la baie cu
.
Loreenmare grija cu fetita sa nu se prinda cumva ca e neglijata si ca-i dai mai multa atentie lu'bebe mic ca sa vezi gelozie.
Ai 2 pisici???? Mi-e nu-mi plac deloc dar bine ca ti-au iesit bine analizele. Sa nu mai bei pepsi ca nu e bun deloc...te cert eu acum.
Si apropo de hainute de gravida eu stiu un magazin dragut pe Calea Victoriei vis-a vis de Facultatea de Chimie, la Sfantul Gheorghe la capatul tranvaiului 21 sau la magazinul Bucur-Obor....daca cumva sunt in drumul tau sper sa-ti iei ceva frumos. Si pe mine a inceput sa nu prea ma mai cuprinda nadragii asa ca merg deschisa la nasturi si fermoare.
Maruta iti doresc sanatate si ne auzim luni cu bine! Curaj!
Monu din cate stiu si eu consumul ceaiului negru nu prea e recomandat ca sa nu zic interzis.
Cornelia si tu bei Coca-Colo.....vai vai vai.....bataita.....glumesc.
Apropo fetelor cat mai tin greturile astea ca nu mai pottttttt!!!!!!
Criss
8 sapt.
mstroie spune:
quote:
Originally posted by at andreea
[br
Mai am o saptamana si termin si luna a patra si eu tot ma mai cert singura prin baie. Ca o perversitate, singurul miros care-mi face "pofta" de asa ceva este Marlboro, tigarile fumate de sotul meu.
15 saptamani +
Am vazut in graficul de la Odiseea sarcinii ca luna a 4-a se termina la sfarsitul saptamanii a 18-a si incepand cu sapt. 19 intram in 5 luni.
Fetelor eu nu vreau sa mai sterg fete din lista, aveti grija de voi si sanatate multa.Mari
15+ sapt.
monu spune:
fetelor mie imi vine sa 

. nu e corect sa existe pe lume sarcini oprite din evolutie! sper ca bb meu si restul bb-ilor de aici sa fie bine si sa facem schimb de poze la anu'.
am si eu o ? - pe voi nu va mananca / gadila burtica? ca pe mine ma apuca uneori de nu ma pot opri din scarpinat.![]()
monu si bb