Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
loreen spune:
buna seara mamicilor,
ati avut mult chef de vorba astazi...
cineva, parca Cornelia intreba despre cum poti pregati primul copil despre venirea celui de-al doilea. Voi aveti copii mici, dar eu cu unul de 8 ani ce ma fac? Momentan pare incantata, dar cand va vedea ca va trebui sa imparta ce are cu celalalt, cum va fi? Ma intreb daca voi putea fi la fel pentru amandoi. In momentul de fata, spre rusinea mea, ma preocupa mai mult sarcina, decat fata mea si scoala ei.De vreo saptamana bebelusul misca intr-o veselie, si parca am mai prins curaj si cred ca voi duce sarcina pana la sfarsit, chiar daca va trebui sa stau in pat...
crissu poti face gravibinon cu incredere.Eu sunt la a 12 injectie saptamanala, si chiar ma gandeam ce se poate intampla daca se opreste in evolutie. Alilestrenolul este contraindicat in toxoplasma, iar eu am luat industrial pana saptamana trecuta, noroc ca analizele au iesit bune legat de toxoplasma.Mai am si 2 pisici...
am luat si eu cartea viitoarei mame, si legat de ceea ce scrie acolo era sa ma iau la cearta cu echografista pentru masuratorile facute bebelusului.Acolo scria una la 16 saptamani si mie mi-a spus altceva.
cu arsurile cum stati?Vreun leac babesc pentru ele nu stiti?de pastile m-am saturat...Cand ma doare capul beau pepsi, cand ma doare burta no-spa, dar cu arsurile doar sa chem pompierii...
noapte buna voua si bebelusilor...
loreen 17+
Maruta spune:
Corail - iti dau adresa mea de mail loredana.baltatu@hein.ro ... multumesc ... sa inteleg ca si tu ai avut sarcini oprite in evolutie ?
fetelor ... incet incet imi revin ... oricum faptul e consumat ... si depresia nu ma ajuta cu absolut nimic ...
incerc sa fiu alaturi de voi pana la capat ... si sper ca toate sa-mi dati numai vesti bune ...
acum plec la curetaj ... ne auzim luni ...
Andutzi sper sa ne dai vesti bune ...
gabitzam spune:
Buna dimineata, fetelor!
Nu stiu cume prin alte parti, dar in Bucuresti e un pic de soare in dimineata asta, si asta ma face sa ma simt mai bine, nu mai rezistam iar la norii si ploaia aia.
Si dupa ce v-am prezentat buletinul meteo, va doresc o zi buna la toate![]()
Gabitza
monu spune:
pupici la burtici! ce mai faceti? aseara m-am cantarit si... stupoare! am 52 de kg. de undeva de nu stiu unde a mai rasarit 1 kg in plus. nu e mult dar nu vreau nici sa ma fac prea mare.
am luat materna cu seleniu cam 1 sapt (le-am luat de capul meu!)dupa care am intrerupt deoarece dr mi-a interzis sa le mai iau. acum iau numai acid folic si bio-magneziu.
in sarcina am voie sa beau ceai negru?
pupici monu si bb
Cornelia spune:
Buna dimineata!
mara, ne gandim la tine. Din experienta mea, dupa... e mai bine. Eu nu am mai putut sa citesc la mamicile pe care le-am parasit, dar daca tu crezi ca iti face bine, suntem aici.
Loreen, si eu care credeam ca e mai usor cu un copil mai mare. Uite, intre mine si sora mea e o distanta de 6 ani, eu fiind mai mare. Cand s-a nascut nu m-a incercat nici un moment de gelozie, dimpotriva, eram topita dupa ea. Nu puteam s adorm d egriji, imi era frica sa nu pateasca ceva rau. In continuare, ne intelegem f. bine.
Si mie imi e frica s anu o neglijez pe Mariuta. Deja am inceput. Si eu ma gandesc numai la bb, nu am voie sa o iau in brate si ea intinde manutele la mine... E greu. Dar e vorba de fratiorul/surioara ei si stiu ca peste ani o sa fie fericiti impreuna.
Va pup
Cornelia
(15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Monu, felicitari pt. kg. Nu pt. cel luat in plus pt. cele de dinainte. Eu am cu aproape 10 mai mult 

.
Ceai negru nu cred ca e prea bun, dar eu beau cel putin o cana /zi. Asta pe langa coca-cola, ciocolata si cateodata si cafea. Nu stiu de ce sunt disperata. La Maria nu am pus gura pe alimente interzise pana in trim. III, cand mi-am mai permis cate o cola! Si Mariuta e un copil tare cuminte.
Cornelia
(15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
carolinah spune:
Azi dimineata am fost la Victor Babes sa imi fac analizele "mai speciale": toxo, lysteria, CMV, rubella, mycoplasma, ureaplasma, chlamydia si secretia vaginala. A fost taaaaaaaare ieftin: 5,300,000 lei.
Ocazie cu care am aflat ceva de nu stiam: ureaplasma este o radacina de chlamydia. Eu habar nu aveam, ba i-am si spus aleia ca a uitat sa mi-o treaca pe asta pe hartie
. Le-am facut de abia acum ca doctorita mi-a spus ca la o adica se trateaza de abia in trim II asa ca nu are sens sa ma grabesc. Peste vreo saptamana imi iau rezultatele si apoi ma duc din nou la madam doctor Badea.
La recoltarea de secretii m-a cam jenat/durut,iar tipa a fost cam dura si mi-a mai si spus ca imi prinde colul cu chestiile alea metalice al caror nume imi scapa pe moment. Si acum vine intrebarea mea tampita: Poate deranja chestia asta sarcina in vreun fel? Si secretiile nu se iau din vagin? Ca ce chestie sa imi prinda colul?
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
ciupercuta spune:
Am revenit dupa aprox 2 saptamani cu vesti proaste si vad ca nu sunt singura cu probleme .
Maruta , sunt alaturi de tine , sper sa-ti revii si sa o iei de la capat.
Din pacate trebuie sa ma retrag de pe acesta lista atat de draga pt ca sarcina mea (12 sapt ) s-a oprit in evolutie. Am fost in spital , am "rezolvat " problema iar acum sunt acasa in recuperare fizica si am un moral destul de bun .Incerc sa nu fac din asta un capat de lume , stiu ca printre voi sunt fete care au avut sarcini oprite si ca sunteti alaturi de mine . Am sa fiu si eu cu inima alaturi de voi , va doresc sa aveti sarcini usoare si in final bebelusi sanatosi.
ciupercuta
monu spune:
ciupercuta, multa sanatate si sa iti dea dzeu rabdare. imi pare rau ca se intampla astfel de evenimente nefericite.
pupici monu si bb