Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

crissu - eu saptamana trecuta am terminat cu gravibidon iar de luni seara am inceput cu alilestrenol. Este ceva mai slab si este sub forma de tablete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Maruta, sunt alaturi de tine. Ai grija si fa toate analizele posibile si du-te la toti doctorii pe care ii crezi in stare sa-ti dea raspunsuri.

Desi BB are 15 saptamani, eu inca mai dau la rate, ceea ce ma enerveaza la culme. Abia astept sa vina luna decembrie, apoi ianuarie (imi iau 2 saptamani de concediu) apoi mai lucrez in februarie si pa si pusi serviciu, ca am parte in saptamana asta de niste zile care m-ar fi terminat si in conditii normale.

14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anduty -zilele acestea le va cere taticul pe baza unei cereri bineinteles si parerea mea este sa invoce si legile ca alrtfel s ar putea sa primeasca partial( din necunoastere sau rea vointa a celor de la resurse)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, va multumesc frumos, eu plec acasa acum, va rog tineti-mi pumnii maine dimineata, merg la eco nr 2, cea de la 14 sapatamani la doct. mea si sunt cu inima-purice!
Va pup!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Maruta,

daca crezi ca te ajuta, eu pot sa iti trimit analizele care le-am facut eu( le-am scanat si le am in fisiere salvate).Singura problema e ca sunt in germana(tipul de analize se poate intelege,pt ca sunt analize universale, dar explicatia si interpretarea sunt in germana).
Scrie-mi si iti trimit un PM cu aceste analize!
Si eu am citit ca nebuna pe net, despre tot felul de cauze posibile de sarcina!
corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Iti tinem pumnii, Andutzi.
Sa ne povestesti (cu cat mai multe amanunte!!!) ce face bebe.

Succes
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Simonaeus mersi de incurajarea fata de doctorul meu.....sper sa fie de treaba pana la capat. Mie mi l-a recomandat o ruda care a nascut cu el la sp. Universitar.
Maruta' sunt de acord cu tine.......citeste,documenteaza-te ca sa stii ce sa intrebi sau daca este posibil chiar sa interpretezi anumite concluzii trase de ei ....altfel te trateaza ca pe un animal nestiutor..asta e parerea mea personala....cu toate ca, sunt constiienta ca depindem mult de acesti domni doctori. Curaj si multa sanatate!
Mercedes, mersi pentru raspuns si multa bafta la ecografie...abia astept sa vad ce-mi povestesti maine
Am auzit si eu de o carte veche care se cheama "Mama si copilul" si este asa mare si groasa. Trebuie sa-mi iau si eu o carte deasta!
Si mie mi-e greata si mananc si vomit si iar mananc astfel incat in loc sa slabesc eu m-am ingrasat 2 kg.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Maruta, imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat.
Nici nu stiu ce sa-ti spun, cum sa te consulez. Imi inchipui ca in momentele astea nu exista nici o consolare, dar macar incearca sa treci peste si sa incerci sa sper intr-o data viitoare.

Inca odata imi pare nespus de rau si te rog ai grija de tine.

Mii de imbratisari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by crissu

Am auzit si eu de o carte veche care se cheama "Mama si copilul" si este asa mare si groasa. Trebuie sa-mi iau si eu o carte deasta!
Criss si

Editia de 2004 este ok, de bun simt, vis-a-vis de descoperirile stiintei si tehnicii.
In legatura cu medicii, le datoram intr-adevar mult, dar trebuie studiate toate posibilitatile si de catre noi.

15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Doamne, Maruta !!!!!!!
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. In aceste momente stiu ca nu isi au rost cuvintele. Linisteste-te si apoi cauta motivul acestei opriri in evolutie.
Nu stiu.... parca mi-este si greu sa mai spun ceva pentru ca si eu am trecut prin asta si inteleg, dar nu se poate exprima.
Aurasa

Aurasa 11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput