Dostinex...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

Tia,
spuneai mai demult ca nu mai vrei sa iei chimicale ( desi aveai aceeasi problema-prolactina mare) . Pana la urma ai gasit vre-un tratament naturist?

Ruxandra

sunt impresionata, ai tinut minte? da, am luat mastodynon (homeopat) 3 luni, prolactina a scazut de la 54 la 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMILIA spune:

Buna!Cine-mi spune,la cat timp dupa incetarea tratamentului cu BROMOCRIPTIN ai voie sa ramai insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

eu am facut tratament cu brocriptin(mult mai ieftin) cam 3 luni si ma-m simtit groaznic
pe langa asta, in momentul in care am intrerupt prolactina a crescut mai mare chiar si mi-a atacat progesteronul rau de tot, e o situatie care tine de 2 luni
o sa merg si eu la doctor pentru un nou tratament
parerea mea este sa incerci daca iti permiti pentru ca se merita; cat dai atata face, din pacate eu nu am stiut de varianta asta din timp
multa bafta in continuare si sa-ti ajute Dumnezeu sa ai bb cat mai curand

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

eu nu am luat dostinex pt ca din principiu sunt impotriva medicamentelor, mai ales cele hormonale , dar am luat cu succes Mastodynon (un produs homeopat).
Consulta si un medic homeopat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMILIA spune:

Multam pt.raspunsuri,eu voiam sa stiu cat timp ramane in corp BROMOCRIPTIN-ul(medicament toxic)dupa incetarea tratamentului.De ce intreb asta:cand mi-am facut analizele hormonale si am aflat ca am prolactina mare,medicul endocrinolog m-a "chestionat" asupra medicamentelor luate in ultimii...30 ani.N-a fost nici unul "vinovat" de cresterea prolactinei,radiografia hipofizara a fost OK,deci cauza...nu se stie care e!Mi-a zis ca stresul nu poate fi de vina(asta banuiam eu,pentru ca am avut o perioada grea,mi-am pierdut tatal dupa o suferinta cumplita...)Deci am luat reteta cu ce mi-a recomandat medicul,nu mi-am pus problema sa merg in alta parte sau sa incerc alt medicament(probabil,asta faci cand nu vezi rezultate!).
Medicul mi-a zis sa nu raman gravida in timpul tratamentului,fiindca e toxic,si eu vroiam sa stiu la cat timp am voie(daca pot,desigur!).
Daca stie cineva de ce creste prolactina asta,va rog sa-mi ziceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

fetelor
eu am prolactina 950 in lab. Rombelsi nu alaptez...mi-a dat medocriptina dar e groaznmic medicamentul. Am auzit si eu de Dostinex...dar merita? Sau sa incerc un trat. naturist?
Astept raspunsul vostru rapid....Bianca

Mergi la inceput