Am ajuns la Ancar cu spermograma-dezastru! sotzului si cu analiza lui de Testosteron (sub limita inf)si i-a recomandat Undestor- 2 cutii. Este si scump si stiu ca are uneel reactii adverse..deci inca nu m-am hotarit daca il luam sau nu.
De la cine a incercat, as vrea sa stiu rezultatele, bune sau rele.
Multzam!
Ruxandra(aspiranta... dar pina cind?!)
Sotul meu avea in decembrie 6 mil./ml si dupa tratamentul cu Undestor+vit.E in luna ianuarie a avut 25 mil./ml, ceea ce mi s-a parut super!
Acum nu stiu daca la cresterea aceasta au contribuit si alti factori: s-a lasat de fumat si a schimbat un serviciu stresant.
Si noua Ancar ne-a dar acelasi tratament.Undestor 10 zile,10 pauza si apoi iar 10 zile timp de 3 luni.La noi nu a avut un efect favorabil in sensul ca am mers la el cu 15 mil,mobilitate 50% si dupa tratament avea 12 mil cu mobilitate 35 %.
Pana la urma depinde de organism.Parerea mea este ca oligospermia hormonala ar trebui tratata de endocrinolog(androlog).
Voi stiti un androlog bun in Bucuresti?
Cand am mers la Dr Soare i-a dat in functie de FSH pregnyl si chiar a fost bun!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Nu vreau sa sperii pe nimeni,dar si eu cred ca mai intai trebuie mers la endocrinolog si dupa sa ia.La noi a fost groaznic de la 17milioane s-a ajuns la 1milion dupa undestor ,acum are 4,5miloane de abia.Din cauza acestuia acum face tratament cu Pregnyl sa vedem daca putem ajunge macar la 10milioane ca asa ne-a zis endocrinologul ca-i necesar pt.inseminare.Oricum si eu cred ca depinde de organism dar eu daca as fi stiut ca-i cu 2 taisuri sincer renuntam.
Alegerea e a vostra pana la urma.Te pup mult succes.
cecilia
Deci,nu suntem singurii care am patit-o!Se poate si mai rau!Ceci,la ce endocrinolog mergi?
Ceci,spune-ne si noua cat dureaza tratamentul sotului tau cu pregnyl!Ce spune dr endocrinolog,se poate ameliora cu pregnyl?