Jocul cu filmele (21)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32630" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32732&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 10-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32962" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 11-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 12-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33493" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 13-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33625" target="_blank">
jocul cu filmele (partea a 14-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33862" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 15-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34293" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 16-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34581" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 17-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34769" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 18-a)
Jocul cu filmele (partea a 19-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35646&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 20-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33618" target="_blank">Jocul cu filme - rezumat (continuare)
continuati aici va rog,
A
Raspunsuri
mara03 spune:
scuze de intarziere!
mey, da' de mult n-am mai jucat eu pe aci...sa vedem, mi-am cam iesit din mana...
triunghi amoros, hooot, oglinzi, palarie
va descurcati fara verb?
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
mara03 spune:
hai sa va mai zic:
- actiunea se petrece in mare parte in cehoslovacia;
- distributia e tare pestrita, ca si nationalitati ale actorilor;
- sa va mai zic ce era cu oglinzile si cu palaria: faceau parte din jocul erotic pe care-l "savura" eroul nostru si amanta lui;
- sotia era pasionata de fotografie si intr-un moment de curaj, ca sa zicem asa (pentru ca ea stia de aventurile sotului), face o sedinta foto hot cu amanta (unul din cele mai faine momente ale filmului)
nu mai zic mai mult, ca am zis deja destul!!!
ANDRUSHKA spune:
Mara, parca-mi suna cunoscut...."The Unbearable Lightness of Being"? cu Juliette Binoche si Daniel Day Lewis?
Cateodata, ca sa mergi inainte, trebuie sa faci un pas inapoi.
mara03 spune:
da, asta era andrushka (asa-mi zicea mie profesoara de gimnastica...offff ce vremuri...) phillip kaufman dupa un roman de milan kundera..
tie ti-a placut filmul?
ANDRUSHKA spune:
Super film! Mi-am propus sa-l revad. Acuma, stati sa-mi pregatesc pledoaria... ca nu ma asteptam sa ghicesc si eu vreun film de-al vostru, cel putin nu secolul asta... Revin!
ANDRUSHKA spune:
Locul actiunii :Londra
Timpul actiunii: Viitorul in...trecut!
Daramarea individualitatii, invadarea propriilor ganduri...iubirea ca salvare..."Razboiul este pacea.".."libertatea este sclavia"..."ignoranta este puterea..." si...BB!
iileana spune:
Ce surpriza placuta! Cind am vazut ca esti de peste mari si tari mi-am zis na, am blocat si azi jocul, vine dupa ce plec eu...
Orientare turistica.
Si-un cal alb (ca tot era la moda).
--------------------------------------
Filmul a facut senzatie pe vremea odss-ului.
lilanda spune:
"Concurs" filmul lui Dan Pita...numai ca nu-mi amintesc faza cu calul alb ???
pozulici