Jocul cu filmele (21)

Jocul cu filmele (21) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32630" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32732&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 10-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32962" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 11-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 12-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33493" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 13-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33625" target="_blank">
jocul cu filmele (partea a 14-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33862" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 15-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34293" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 16-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34581" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 17-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34769" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 18-a)
Jocul cu filmele (partea a 19-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35646&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 20-a)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33618" target="_blank">Jocul cu filme - rezumat (continuare)

continuati aici va rog,
A

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

scuze de intarziere!

mey, da' de mult n-am mai jucat eu pe aci...sa vedem, mi-am cam iesit din mana...
triunghi amoros, hooot, oglinzi, palarie

va descurcati fara verb?

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

hai sa va mai zic:

- actiunea se petrece in mare parte in cehoslovacia;
- distributia e tare pestrita, ca si nationalitati ale actorilor;
- sa va mai zic ce era cu oglinzile si cu palaria: faceau parte din jocul erotic pe care-l "savura" eroul nostru si amanta lui;
- sotia era pasionata de fotografie si intr-un moment de curaj, ca sa zicem asa (pentru ca ea stia de aventurile sotului), face o sedinta foto hot cu amanta (unul din cele mai faine momente ale filmului)

nu mai zic mai mult, ca am zis deja destul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Mara, parca-mi suna cunoscut...."The Unbearable Lightness of Being"? cu Juliette Binoche si Daniel Day Lewis?

Cateodata, ca sa mergi inainte, trebuie sa faci un pas inapoi.

Mergi la inceput

da, asta era andrushka (asa-mi zicea mie profesoara de gimnastica...offff ce vremuri...) phillip kaufman dupa un roman de milan kundera..

tie ti-a placut filmul?

Mergi la inceput

Super film! Mi-am propus sa-l revad. Acuma, stati sa-mi pregatesc pledoaria... ca nu ma asteptam sa ghicesc si eu vreun film de-al vostru, cel putin nu secolul asta... Revin!

Mergi la inceput

Locul actiunii :Londra
Timpul actiunii: Viitorul in...trecut!
Daramarea individualitatii, invadarea propriilor ganduri...iubirea ca salvare..."Razboiul este pacea.".."libertatea este sclavia"..."ignoranta este puterea..." si...BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

1984 ?

Mergi la inceput

yes, M''am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ce surpriza placuta! Cind am vazut ca esti de peste mari si tari mi-am zis na, am blocat si azi jocul, vine dupa ce plec eu...

Orientare turistica.
Si-un cal alb (ca tot era la moda).
--------------------------------------
Filmul a facut senzatie pe vremea odss-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Concurs" filmul lui Dan Pita...numai ca nu-mi amintesc faza cu calul alb ???

pozulici

Mergi la inceput