Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
amary19 spune:
alina gabriela, greutatea se calculeaza dupa o formula din masuratorile de BPD, FL si AC. Sa stii ca toate masuratorile sunt estimative. Eu am vazut cum in momentul cind a marit imaginea pentru a masura mai corect un parametru, acel parametru s-a modificat cu 1 mm ceea ce te arunca in alta categorie si se reflecta in alte calcule. La o fata din nov-dec i-a spus ca o sa aiba un copil de 3400g si la nastere a avut 2800g. Ceea ce mie mi se pare f mult. Si nu este singura! Asa ca eu o sa vad cum o sa fie.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
crinuta spune:
Iar am mai primit o palma de la o persoana pe care o consideram de incredere. Pur si simplu nu mai pot, ma lasa nervii. Eu nu stiu in ce lume traim, dar ma sperie deja.
Lali, trebuie sa vorbesc urgent cu tine.
Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
adita spune:
Alina, inca o data multumesc pentru informatia cu stelutele. astazi am fost si am cumparat, le-am si lipit. daca ati fi vazut ce incantati erau copiii...Elena se suie pe dulap ca sa stinga lumina sa le vada. e o bucurie pe ei, e ceva minunat
crinuta spune:
Adita, cat au costat stelutele?
Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Nu-mi place vremea asta. E prea frig!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Candy spune:
Fetelor, in sfarsit mi-am luat si eu patutul, adica mi l-a cumparat prietena mea din Canada si e tot de la Graco, dar nu Contour Electra. O sa-l primesc abia pe 9 decembrie. Eu l-am gasit pe Internet si a fost dragoste la prima vedere. L-am pus in albumul meu, daca vreti sa-l vedeti:
http://community.webshots.com/user/amihu
Ma bucur ca pana acum toti bebeii sunt sanatosi si bine dezvoltati. Si Eric are dimensiuni peste varsta lui biologica, ceea ce e de bine. Sa fie de vina forumul? ):
adita spune:
Crinuta, stelutele au costat 90.000, 25 de stelute (eu am luat albe, simple, dar aveau si mai colorate, insa nu stiu daca straluceau la fel de frumos). mai aveau niste seturi cu stelute si planete, mult mai complet, 100 de bucati, la trei sute si ceva de mii
Candy spune:
Amary, la 29 sapt. avea DBP 84 mm, cel toracic nu-l mai stiu exact. Eco la care am fost eu acum nu era asa de performant incat sa-mi spuna exact si greutatea, o singura data am fost la 3D. Stie cineva la ce varsta se recomanda inca un 3D dupa 30 sapt.?