Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bravo Oana! Important e ca e sanatos si tu te simti bine si dieta pe care trebuie sa o faci pt. zahar e corecta. Cine stie poate vei naste totusi de Craciun sau inainte.
Coca nu poti merge mai repede la medic? Poate iti ajuta si tie Dumnezeu ca la Oana sa duci sarcina la sfirsit.
Din catalogul Baby walz mi-am comandat si eu unele lucrusoare, sint foarte dragute si de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Fetelor, m-am intors si eu de la eco de la Iosup si m-a lasat masca!
Mi-a zis ca bb-ul este mai mare cu 3 saptamini si 4 zile (eu fiind in 30s3z)! E sanatos. Si e pozitionat cu capul in sus !!! Mi-a spus sa vorbesc cu el ca sa se intoarca!
Are 2163g
Un alt aspect care iar m-a lasat masca: lungime col 40,8mm. La care eu am spus mama mia ce mare este, dar el mi-a raspuns ca e normal.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bravo, Amary!!! Da' ce-i dai sa manince? Iei vitamine? Iti dai seama ca in conditiile astea poti sa il ai de Revelion in brate??? Super!

Leta 30+
dr. tutunaru - elias
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Leta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ok, fetele, pina acum sintem 13 pe lista, adica exact cum am comandat masa... bine, daca apar 2-3 fete pe linga cele 13 nu-i nimic ca am specificat ca s-ar putea sa fim vreo 15, dar si la 10 sa se astepte... ca vremea asta cine stie ce surprize ne mai rezerva si nu mai ies fetele din casa as usor...

completare lista:

1. Witchie
2. ana maria
3. adita
4. Bestutza
5. cocolino
6. ingerasu
7. Patricia
8. alina_gabriela9
9. Shobo
10. lbelciug
11. crinuta
12. Tomasa
13. Lali
14. Simona

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Culmea este ca nici nu maninc f mult! Dimineata maninc mai bine decit inainte, dar in rest exact cum maninc eu normal. Am luat doar 9,5kg. E adevarat ca maninc consistent(hrana sanatoasa). Evit dulciurile, mai putin unele prajituri care le maninc mai rar.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , sunt foarte incantata de ceea ce se scie aici si ma bucur enorm pt. mamaici care si-au vazut bb. si totul e o.k.
Mie sigur nu mi se va mai face eco. doar main e niste analize si controlul normal si atat. Oricum am emotii de fiecare data .
Trebuie sa marturisesc ca de cateva zile sunt putin stresta de faptul ca sotul a rasadit ideea de a cumpara o casa , si nu ma simt in stare sa aflu ceea ce simt cu adevarat .
In seara asta o sa am un maxi cosi si supotul de la cadita , de-abia astept sa le vad si pe astea la locul lor.
Sper ca saptamana viitoare sa am si box pt. sufragerie.
Va pupic !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Gata, mi-a sosit acasa si salteluta. Acum am patut, salteluta, lenjerie patut si aparatoare laterale!!!

Leta 30+
dr. tutunaru - elias
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Leta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, 3 saptamani si 4 zile e enorm. Esti sigura de data UM? Poate ai avut ciclu peste sarcina. CE ti-a spus Iosup, cum isi explica el diferenta?

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Bravo, Leta, ai mai scapat de o grija, si ar trebui sa te simti mult mai bine cu obiectele bebitei prin jur!
Amary, esti de admirat! BB-lina mea avea saptamina trecuta (fix 31s) 1838g, iar eu aproape 17kg
Tu chiar esti un model!
Am fost in we in oras si am vazut la haine dragute si ... interzise la numarul meu de kg! Noroc ca i-am luat hainute BB-linei si mi-a trecut repede.
Eu am observat ceva interesant in ultima vreme: vecine si cunostinte care simt nevoia sa-mi spuna cum au nascut (majoritatea foarte greu). Astfel ca de cele mai multe ori aud tot felul de povesti cu toate detaliile bine explicate Oare de ce simt nevoia sa povesteasca asa ceva cuiva care mai are putin pina la nastere? Voua vi se intimpla, sau a fost la mine "un complot"?
Alina si BB-lina 32s

Mergi la inceput

Crinuta, Iosup mi-a zis ca e Ok. Si l-am intrebat de 2-3 ori. Mi-a zis ca daca e mai mare nu e nici o problema!
La mine 26s , bb era dezvoltat ca de 28. Sincer nici eu nu stiu ce sa mai cred. Eu ma bucur ca este bine.

Oricum valorile de la eco sunt statistice. Si cum nici un bb nu se compara cu altul...

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput