ajutor !!! !!!! pentru o viitoare mamica

fetelor,care dintre voi in primele saptamani de sarcina a-ti luat catinofort(supliment nutritiv)???verisoara mea este insarcinata in a treia saptamana,si o prietena de a ei i-a recomandat din cauza oboselii si a kg in plus ,sa i-a CATINOFORT.eu am atentionat-o sa nu i-a nimic de capul ei ,fara avizul medicului.dar cu cine sa te intelegi!!! are o prietena tare binevoitoare,dar nestiutoare
prietena de care va spun nu are copiii,deci de unde sa stie ea ce este bine pt un bb sau viitoare mamica
.sunt ffffffffffff ingrijorata pentru ea,deci apelez la voi fetelor care sunteti in situatia ei,adica viitoare mamici
ce-mi puteti spune despre CATINOFORT SAU SPIRULINA????de spirulina eu am citit ca este contraindicat pentru copiii sub trei ani si femeia insarcinata.de CATINOFORT AM CITIT CA SE POATE UTILIZA IN TIMPUL SARCINII DAR CU ACORDUL MEDICULUI PE CARE EA NU VREA SA-L CEARA.SPUNE CA ASTA ESTE Belgian ce stie el despre suplimentele nutritive romanesti!!!!!!deci inca o data va cer ajutorul

imi este frica sa nu afecteze viata lui 

va pup si astept raspuns
Raspunsuri
ana maria spune:
Sa nu ia NIMIC fara acordul medicului. Nu esti ce este meidcamentul de care vorbesti dar stiu ca nimic nu se ia.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Viktoria spune:
Draga Isabel,
te inteleg ca iti faci ginduri legat de verisoara ta si mai ales de copilas.Eu nu am folosit nici un medicament in timpul sarcinii decit vitaminele si fierul prescris de medicul ginecolog. Nu stiu ce sa-ti spun de medicamentul prescris de tine mai sus daca e indicat sau nu in timpul sarcinii. Eu cred ca verisoara ta este iresponsabila si vrea sa puna in joc si viata
. Tu poti doar sa-i dai un sfat din pacate mai multe nu poti face pt. ea. Poate nu isi doreste copilul si in acest fel spera ca il pierde sau isi doreste un copil handicapat. Numai din pacate atunci va avea de suferit copilul si nu ea....[

didita spune:
De ce sa nu puna intrebarea cu flaconul in mana. Doctorul belgian nu cunoaste sub denumirea romaneasca, dar cunoaste ceea ce contine si va putea sa-si dea cu parerea. Ea oricum poate face ce vrea ca n-o poate impiedica nimeni sa inghita pastilute. Cu medicamentele nu e de glumit nici la adulti, darmite la un bebe atat de mic (mai laes ca in perioda asta sunt cei mai vulnerabili) Pe de alta parte daca doctorul o sa-i spuna sa-l ia fara probleme nu va fii ea cu sufletul impacat?! Nu e deloc sigur ca doctorul o sa-i interzica, dar o poate indruma de expelu cate poate lua pe zi cat timp (o luna, doua etc...)
isabel 35 spune:
Va multumesc fetelor pentru sfaturi.Am printat toate raspunsurile voastre,si m-am dus glont la ea acasa.A bufnit-o plansul cand a citit toate mesajele.Sa stiti ca-si iubeste mult de tot bb,insa prietena ei care este autostiutoare(se baga ca musca-n lapte peste tot)si are o putere de convingere extraordinara)Maine o sa mearga la medic si o sa-l intrebe referitor la suplimentele nutritive romanesti
. Mi-a spus ca de fapt s-ar fi dus la doctor,numai ca este rasist si pe el nu-l intereseaza de medicamentele ei de acasa.A incercat sa-i mai arate cate ceva (tot de acasa) si a repezit-o spunindu-i ca aici nu este Romania si sa se conformeze la standardele de aici unde locuieste.Sfatul meu este sa schimbe ginecologul,nu are toate tiglele pe casa 

Oricum nu mai i-a nimic fara avizul medicului,ii este frica pentru bb.Iar pe prietena ei am s-o scutur cu prima ocazie.
![]()
![]()
![]()