Mamici de noiembrie decembrie (89)
Raspunsuri - Pagina 6
FELIS spune:
quote:
Originally posted by dama
Am mai pus si niste poze din sapt 39 (la Burticutza micutza).
Ia spuneti-mi cum vi se pare burtica, a ajuns la stadiul maxim de dezvoltare?se poate naste un copil de vreo 3500 dintr-insa?
sapt 40
pozitze
DAMA ... pai scrie sapt 40... Si ai ditamai burticutza...
Iese un bb!!!!!!1
Pai

haide Davidutz!...Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
Pai sa mai facem galerie si lui MICHE:

Haide Darius!
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MONICA... ca tot intrebai de preturi la Pampers sau altceva... Am fost azi pe la Mega si m-am uitat. Libero e la jumatate de pret fata de pampers. Ex: pampers 22 buc = 205.000 lei si libero 46 buc = 262.000 lei. (ambele erau pt 3-6 kg)
fetele, si eu am scris ieri un mesaj si apoi s-a oprit netul si nu stiu daca a ajuns: va sfatuiam din suflet sa luati libero, nu numai ca sunt mai ieftini, dar sunt si muuuuuuuuuuuuuult mai buni (pampersii sunt turcesti, libero sunt suedezi, libero sunt: mai fini, mai usori, au elastic care se intinde dupa ce papa bebe, nu stau ca pampersu "batz", nu stiu, parca sunt facuti pe corpul copilului: la pampers ramane tot timpul o "traistuta" intre picioare, nasola, incomoda si inestetica)
am folosit si pampers si libero si va spun ca libero sunt net superiori si mai ieftini deoarece nu au bagat bani in reclama ca pamepersu'
Jasmine spune:
Si bebele meu isi tine capul inca de la 2-3 zile.Trebuie sa fiu foarte atenta ca face cate o miscare brusca,isi ridica repede capul sau il intoarce dintr-o parte in alta.Si daca sta pe burtica,se impinge cu manutzele si isi ridica bine capul,de m-am si speriat.Prima data cand a facut asta avea cam 3 zile.
Try,problema nu e ca bebe refuza sanul.Dimpotriva,il cauta si plange.Nici eu nu i-am facut program,l-am lasat pe el sa-si stabileasca un orar.Se trezeste si vrea papa cam la 2 ore si jumatate sau 3 ore.
Sunt 2 chestii aici:in primul rand eu am foarte putin lapte si el munceste cam degeaba.Si in al doilea rand mi se pare ca desi cauta cu disperare sanul,nu are forta sa traga laptic.Apropo,voi cum simtiti cand suge bebe?Simtiti ca trage tare,simtiti cum iese laptele?Nu stiu daca pun o intrebare stupida,dar nu stiu cum ar trebui sa fie.La mine parca mai mult ma gadila.Of,Of….
Try,ai dreptate cu pierderea laptelui din diverse motive.La mine motivul a fost experienta foarte nasoala a celor 3 saptamani petrecute in spital.Ce am vazut pe-acolo….
Eliza,Gioni,felicitari,sa va traiasca bebeii sis a va bucurati de ei.
Fulguletz mama,la asta incerc si eu sa ma gandesc : ca sunt atatia copii crescuti cu lapte praf.Stiu ca asa e si ca n-o sa se faca gaura in cer daca si bebele meu o sa pape de la biberon.Dar….tot trista sunt.Poate e de vina si elementul surpriza (nici o clipa nu m-am gandit ca s-ar putea sa nu am laptic pt bebe).
Eu i-am luat lui bebe Pampers Complete Care,pachet de 44 bucati care sunt cam scumpi.Ma gandesc sa incerc cu Libero.Voi ce stiti,daca schimbam scutecele exista riscul sa faca bbe iritatii la funduletz?
monica-elizabet spune:
felis, gandacica, va multumesc mult pentru raspunsuri, cred ca o sa cumpar si eu libero pana la urma sau cumpar din amandoua(si libero si pampers) si vad cum reactioneaza popoul bbelinei....dar aveti dreptate pretul la libero este la jumatate...fata de pampers.
va pup ma duc sa stau in pat ca m-am trezit cu noaptea in cap
monica
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, sunt f binem-a chemat sapt viitoare uar! nu nasc inca! uraaaaaaaaa
adevarul e ca am fost mult mai cuminte si nu am mai avut contractii aproape deloc...
am facut si echo, DPN e 27 nov... copilul are 3.350 plus-minus 10%...
sunt f bucuroasa
Ma bucur iubita ca esti bine si bucuroasa!!
Mi-ar fi placut sa fim impreuna in spital , dar eu sper ca Darius nu-l va astepta pe Ioachim... ca mama lui nu e asa rabdatoare!!!

vor fi parteneri la joaca, si abia avem mai multe zile de sarbatorit!!!(Doamne , cum o sa ne mai mutam petrecerile de la o casa la alta
)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Fetele care stiti, Gandacico, cineva - datzi-mi si mie un sfat: am cum sa ma dilat asa mult sa iasa asa o capatzana? Eu sunt micutz rau in bazin si ma tot intreb...
cum sa nu iasa?!
o prietena mi-a zis o chestie fff faina
copil care sa ramana in p..a ma-sii nu s-a mai vazut pana acum!
iese... si ile a mea a vut ditai capatana, cu 2 saptamani mai mare decat trebuia sa fie, si am nascut-o si cu intraziere 1 saptamana... natural! tot 3.800... si nu am simtit cand a iesit!

te dilati pana la 10 si apoi iti face o epiziotomie mica si gata!
FELIS spune:
quote:
fetele, si eu am scris ieri un mesaj si apoi s-a oprit netul si nu stiu daca a ajuns: va sfatuiam din suflet sa luati libero, nu numai ca sunt mai ieftini, dar sunt si muuuuuuuuuuuuuult mai buni (pampersii sunt turcesti, libero sunt suedezi, libero sunt: mai fini, mai usori, au elastic care se intinde dupa ce papa bebe, nu stau ca pampersu "batz", nu stiu, parca sunt facuti pe corpul copilului: la pampers ramane tot timpul o "traistuta" intre picioare, nasola, incomoda si inestetica)
am folosit si pampers si libero si va spun ca libero sunt net superiori si mai ieftini deoarece nu au bagat bani in reclama ca pamepersu'
GANDACULE... stiu ca ai scris, da m-am dus sa vad exact preturile... Tocmai ca de la tine stiam ca sunt ieftini si buni, dar am vrut sa vad concret ce inseamna "mai ieftini", iar Monica intrebase si de preturi.
Eu m-am convins. Libero am sa iau. Pretul l-am vazut, la calitate am incredere in tine!

Pozele mele!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by dama
Ia spuneti-mi cum vi se pare burtica, a ajuns la stadiul maxim de dezvoltare?se poate naste un copil de vreo 3500 dintr-insa?
sigur

observ ca nici tu nu ai "linea negra" ...nici eu...
hai Davidutz!hai Davidutz!

cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.poze
FELIS spune:
quote:
cum sa nu iasa?!
o prietena mi-a zis o chestie fff faina
copil care sa ramana in p..a ma-sii nu s-a mai vazut pana acum!
GANDACULE....

Pozele mele!

m-a chemat sapt viitoare uar! nu nasc inca! uraaaaaaaaa