Mamici de noiembrie decembrie (89)
Raspunsuri - Pagina 14
try spune:
Felis, nu-ti trebuie neapart sutien. Poti purta si bustiera si orice cu care te simti tu mai bine. Poti si sa nu porti nimic. Eu in casa ziua nu prea port nimic pentru ca ma deranjeaza orice peste, plus ca Alex suge cateodata si la intervale de 15 minute si sa stau tot timpul sa-mi pun si sa-mi dau jos sutienul... Doar noaptea il port ca ma simt mai confortabil cu el. Noaptea mi se umfla sanii si devin mai durerosi (pt. ca Alex suge mai rar si mai putinel) si atunci prefer sa am ceva care sa-mi tina sanii mai fixi si sa nu mi se frece de pijama sau patura.
Alex - 5 Nov. 2004
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Felis, nu-ti trebuie neapart sutien. Poti purta si bustiera si orice cu care te simti tu mai bine. Poti si sa nu porti nimic. Eu in casa ziua nu prea port nimic pentru ca ma deranjeaza orice peste, plus ca Alex suge cateodata si la intervale de 15 minute si sa stau tot timpul sa-mi pun si sa-mi dau jos sutienul... Doar noaptea il port ca ma simt mai confortabil cu el. Noaptea mi se umfla sanii si devin mai durerosi (pt. ca Alex suge mai rar si mai putinel) si atunci prefer sa am ceva care sa-mi tina sanii mai fixi si sa nu mi se frece de pijama sau patura.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004
TRY...
URA!!!!...
Ce veste buna mi-ai dat... Multzumesc mult de tot...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
ionela roxana spune:
Buna dimineata fetelor
si mamicutelor
; cum va mai simtiti![]()
; sper ca toata lumea este bine
Eliza, Gioni si Aime felicitari ptr. nasterea puitilor

, sa fie sanatosi, cuminti, norocosi, mancaciosi si somnorosi
, iar voua refacere cat mai grabnica si muuuuuuulta sanatate si putere de munca
Felis, iti multumesc muuult
ca ai intrebat de mine; am crezut ca toata lumea a uitat de mine
; FELICITARI PENTRU EXAMEN!!!; sunt sigura ca bebe are sa-ti semene tie, dint toate punctele de vedere, inteligent, ambititos, frumos, dar mai intai de toate sa fie sanatos ca asta este mult mai important
; Felis Arisa se simnte fooorte bine, sa nu fie de deochi, am terminat si cu medicamentele(de fapt am insistat sa le bea pe toate
, ca sa stergem orice urma de virus acum inainte de sosirea lui bebe
, cu toate ca tata-su a spus ca sunt prea insistenta; cred ca i s-a acrit saracutei de atatea med. dar nu a avut ce face cu o mama asa de nebuna ca mine
)
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
onitza spune:
TRY raspunsul si explicatiile tale m-au multumit peste masura...iti multumesc, asa vreau sa fac si eu...nu stiu de ce, dar nu ma incanta ideea sa ma mulg si mi se pare ok, cum faci tu...Alexutu e cuminte si mancacios din cate reiese...bravo lui...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ionela roxana spune:
Bits buna dimineata!!!; cum va simtiti, tu si Kenzo
;
Madachan ce mai faci, cum te simti; daca nu ma insel azi este ziua de DPN, parca
; Edy cum se simte, a iesit la lumina![]()
Fetelor mi-am pregatit c-am totul; am obosit rau, dar sunt satisfacuta pe deplin ca mi-am pregatit totul; ieri am spalt de nebuna o zi intreaga, am facut curat, am scuturat, aproape ca nu-mi mai simteam picioarele, dar nu-mi venea sa ma las prada oboselii
; sotul imi spune mereu sa vorbesc cu bebe sa astepte pana dupa 20 ale lunii, si sa nu iasa inca afara, sa mai stea in burtica lacaldurica, ptr. ca el este fffffff. ocupat; pleaca la 6.30am, si-mi vine acasa la 10-11pm; tel. pot sa-i dau dar mia spus ca nu are frecventa, si asa ca daca ma sa nasc zilele astea o sa-i dau marea sitre ffff. tarziu, iar de venit la spital nu o sa poata veniii imediat, deci

.....; uneori imi vine sa plang de situatia asta
, imi este teama si ma simnt singura; cred ca daca nu ar fi nici Arisa m-as urca pe pereti, iar daca nu a-ti fi nici voi, pe care va citesc in fiecare zi, chiar daca nu scriu stiu ce se intampla pe-aici, chiar ca m-as plictisi de moarte.
Fetelor azi eu cu sotul meu implinim 6ani, de la casatoria civila; as vrea sa pregatesc o prajitura cu branza, cu toate ca el o sa vina acasa taaaare tarziu, nu cred ca o sa mai aiba chef sa manance
, de oboseala, dar parca ma manaca in talpi si vreau sa fac ceva; sper ca bebe sa mai stea la caldurica; azi va fi o zi superba afara, asa ca inainte de face prajitura, trebui sa-mi scot copila afara in parc, la aer, caci in ultimul timp, din cauza vremii si din cauza ca a tot fost racita am c-am evitat plimbarile pe-afara, asa ca mai intai vom iesi amandoua la o "gura de aer"; daca voi face prajitura voi pune pozici, sa-mi vedeti capodopera
; sper sa nu m-apuce ceva simptome de nascare prin parc![]()
Miche daca te simti bine si poti te rog frumos da-mi si mie reteta de la teramisu
Gandacico cum te simti; burtica s-a lasat
![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Sabina spune:
fetelor, ma bag si eu peste voi...dar cu intentii bune.
vedeti ca A luat bine in greutate inseamna in prima luna minimum 500 de grame de la scaderea fiziologica.Adica un bb de 3200 gr care scade la 3000 gr se numeste ca a luat multumitor daca are la o luna 3500.Asa mi-a zis dr. Culcer, care m-a scos din depresia postnatala pe tema asta.Si am reusit sa alaptez pana la un an si 8 luni.
Sofia a crescut in prima luna 600, a doua 750, a treia 870 si de la 3 la 4 luni un kg! Si era micuta, s-a nascut cu 2700.
Copii maricei pot creste mai putin in prima luna, ca nu au de recuperat.Baiatul cumnatei s-a nascut cu 4200, a scazut la 4000 si la o luna avea 4100! Si era ok, doar ca era deja f. mare!
Rezumat: Doar daca ia in greutate mai putin de 500 gr de la scaderea fiziologica inseamna ca nu aveti lapte.In rest...sunt doar deficiente de "comunicare". Pt. alte sfaturi, mergeti la Alaptatul help-line!
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
bits spune:
neata fetelor!eu sunt chiauna.bebeii vostrii regurgiteaza?noi avem colici si din cauza lor nu mai ragaim.i-am dat Bonisan si mi-a varsat de m-am speriat.micutul tare se chinuie,strange din picioruse si se face tare rosu la fatza.m-am stresat asa de tare ca mi-a scazut productia de lapte.de ieri ii dau si eu san cu completare foprmula.
maine mergem la doctor si vom vedea cat a mai luat in greutate,cand am iesit din spital Ken avea 4110g.
TRY bebeii alaptati la san asa fac kk apos si cu grunji.asta pana incepe diversificarea sau introducerea formulei.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb