Lui BB ii miroase gura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by Lia

Irina,in principiu daca mirosul persista dupa periaj,cauzele ar putea fi:infectii sinusale,faringite,amigdalite sau la niv. amigdalelor exista resturi alimentare, bronsite,reflux gastro-esofagian,regurgitatii(in ultimele doua situatii mirosul neplacut ar trebui sa fie insotit si de oarece disconfort dupa mese).Daca medicul a spus ca e sanatoasa,nu te ingrijora.
lu' veve mic

Lia&Andrew

Eu i-am spus doctorei de miros si n-a avut nici o reactie, lucru care pe moment ma linisteste, avand in vedere ca e ffff priceputa (si nu numai din recomandari, a fost si -ul meu pediatru la vremea respectiva!).
Lia, te-am citat pentru ca intr-adevar, am constatat la Raluca (acum in perioada in care vad ca pe langa cei 4 dinti stau sa iasa inca cel putin 2) probleme la burtica (gaze, ragaieli cat cuprinde..) si cred ca sunt legate cele 2 chestii. Oricum, i-am taiat din doua in doua seri la ultima masa linguritele de cereale pe care le adaugam si culmea , vad ca mirosul din gurita s-a atenuat simtitor.
Am uitat sa spun: in kk nu se vede absolut nimic, dar cu scarpinatul la nas mi-e sa nu-l fi mostenit pe tat-su, ca-i mester la asa ceva !

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput