Lui BB ii miroase gura
![](images/user_woman.png)
Azi am o gramada de intrebari!
Ce se poate face daca bebelusului ii cam miroase gurita? Banuiesc ca e de la mancare, dar de la ce, ca nu variem chiar asa mult?
S-ar putea sa fie de la cereale? Cum scapam de chestia asta?
Dana M. si Raluca
Raspunsuri
Veve spune:
Si pe mine ma chinuie intrebarea asta de ceva timp,mai ales ca la noi e permanenta si nu numai dimineata sau dupa somnic.Citisem undeva ca poate fi un simptom al parazitilor intestinali si i-am spus si doctorului.Nu ne-a lamurit in nici un fel dar a zis ca parazitii sunt exclusi pt.ca nu are alte simptome.Dintisori nu avem prea multi si miroase si dupa spalat pe dinti asa ca varianta asta e exclusa..Si atunci???Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgia spune:
Am avut si eu aceeiasi intrebare ptr pediatrul meu. MI s-a spus ca poate fi din cauza suzetei(1) si din cauza ca Vlad abia acum are primul dintisor, nu stiu daca asa este dar asa mi-a raspuns, nici mie nu mi se pare deloc normal lucrul asta dar ce sa facem, stam si inghitim ce ni se spune, mai multe nu putem face. Poate chiar asa o fi!!! Lipsa dintisorilor, ca suzeta daca o tine 20 min , seara cand adoarme si apoi o iau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
Irina,in principiu daca mirosul persista dupa periaj,cauzele ar putea fi:infectii sinusale,faringite,amigdalite sau la niv. amigdalelor exista resturi alimentare, bronsite,reflux gastro-esofagian,regurgitatii(in ultimele doua situatii mirosul neplacut ar trebui sa fie insotit si de oarece disconfort dupa mese).Daca medicul a spus ca e sanatoasa,nu te ingrijora.
lu' veve mic
Lia&Andrew
mirelam spune:
Veve, eu te sfatuiesc sa-i faci, totusi, o coprocultura chiar daca medicul nu ti-a recomandat.
Nici baiatul meu nu avea alte simptome, decat ca ii mirosea gurita si se cam scarpina la nas. Si i-a iesit giardia din prima.
Multa sanatate la copilasii vostrii
Mirela
Bobita spune:
Din proprie experienta va spun ca s-ar putea sa aiba paraziti intestinali. Asa a avut Mariuta pe la 1 si ceva, a avut oxiuri, si dimineata ii mirosea gurita.
Sa fim fericite
mumulina spune:
quote:
Originally posted by mirelam
Veve, eu te sfatuiesc sa-i faci, totusi, o coprocultura chiar daca medicul nu ti-a recomandat.
Nici baiatul meu nu avea alte simptome, decat ca ii mirosea gurita si se cam scarpina la nas. Si i-a iesit giardia din prima.
Multa sanatate la copilasii vostrii
Mirela
si noi am patit la fel. si tot giardia aveam.
,don'soara Alex si bb Teo
isabela spune:
La fiica-mea de cate ori ii miroase gurita, are amigdale. Si in cei 4 ani si 6 luni acest lucru s-a confirmat intotdeauna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Lia are dreptate. Am patit-o si noi si s-a dovedit a fi adevarat: de la lablia ii mirosea respiratia. De ce nu le faceti un exudat faringian si un examen coproparazitologic? In felul acesta inlaturati orice dubiu!
Un An Nou fericit!
Carmen si Ionut
Veve spune:
Da,mai fetelor,i-am zis dobitocului de analize si-a zis ca nu-i nevoie...Aici fara trimitere nu pot sa ma duc,mi-a mai ramas sa ma uit in pampers cu lupa,poate-poate misuna ceva!
La nas,urechi,git se uita mereu cind mergem la control si nu i-a gasit nimic,de mincat nu da semne s-o manince niciunde,de papat papa asa putin ca slabe sanse sa-i mai si ramina-n git...Mdea!Tre sa ma protapesc la cabinet si sa nu plec de-acolo pina nu-mi da trimitere pt.ce vreau eu...
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
dodo spune:
Daca vrei sa testezi tu daca are ceva "vizitatori" poti face astfel: seara cind ii pui ultimul pampers inainte de culcare, pune o banda mica de scoch astfel sa acopere orificiul anal iar dimineata controleaza sa vezi daca s-a lipit ceva. De obicei, "vizitatorii" migreaza in timpul noptii spre anus unde depun oua. Eu nu am incercat darasa mi-a zis o doctorita de aici sa fac daca am vreo banuiala. Si mi-a mai zis sa clatesc zona cu apa sarata. Incercati, poate merge.