Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
Rayuela spune:
Claudelule
ia din frigider o tuica si imagineaza-ti ca-ti fac io cinste
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claudelule
ia din frigider o tuica si imagineaza-ti ca-ti fac io cinste
Asa deci, ma trimiti direct la frigider..frumos iti sade!! Las ca vi tu la mine, te trimit acasa sa bei si sa mananci!!! Te astept cu o beutura , macar virtuala!!
Lasa ca mai treci tu pe ulita mea...tort nu, beutura nu...zgarca te mai facusi!
P.S: tu, era mai mistoaca vechea semnatura, cea cu font LUCIDA Console!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Rayuela spune:
am modificat linkul de poze Claudel,am pus la semnatura,ca m-am speriat de cum "arat" cind apar pe forum..parca-s pom de Craciun,si titulatura,si culoare,si semnatura,si poze... sint prea impopotzonata
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
am modificat linkul de poze Claudel,am pus la semnatura,ca m-am speriat de cum "arat" cind apar pe forum..parca-s pom de Craciun,si titulatura,si culoare,si semnatura,si poze... sint prea impopotzonata
Am vazut ca ai schimbat semnatura, dar era mai fain fontul LUCIDA CONSOLE decat asta Gothic parca!!! Si eu tot de aia am schimbat-o, parca eram pom de Craciun
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Robert Mihai
Sa fi sanatos si dragastos!!
Alona
Iti doresc tot binele din lume
Claudelu spune:
Fetelor, eu va doresc sa aveti o noapte cat mai frumoasa!!!
Gata, fug si eu la , ca altceva nu primesc ca n-am om...paote doar de la vecinu', ca ii bun rau de tot
Nedda spune:
Zic si eu cu intarziere Amelie, la multi ani! Sa cresti mare si sa fii fericita! Elena, sa-ti traiasca pisicuta!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
La multi ani, Robert! Sa ai o viata minunata si plina de impliniri!
Alona, la multi ani cu sanatate! Sa ne spui cum ai petrecut!
Nedda spune:
Si acum, c-am facut urarile, sa va zic si eu doua vorbe si fug s-o culc pe Lara.
Mey, nu-i mai spuneti toate lui Veve cum sa faca branza de casa, ca ea stie, draga de ea. Eu am intrebat-o cum se face. (Sau cu mine nu vreti sa vorbiti niciuna?)
Ela, ce vaccin trebuie sa-i faci Cristinei? (Nu tu ci doctorul .)
Cristina, pai ce sa mai zic? Vad ca si Lara are zile in care abia inghite cateva lingurita. Asa ca fetele noastre sunt in acelasi club. Cate kg mai are Anelisa?
Apropo, nu mai stiu daca v-am zis ca n-am prea avut succes cu carnita de pui (cu piure de legume) la fiica-mea. S-a tot strambat si scuturat si pana la urma a trebuit sa i-o ascund in iaurt :).
Kata, si te lasa pe tine inima sa nu faci tort lui Robert?
SimoV spune:
La Multi Ani, Robert!
Bebe2004 multumim... Am vrut sa-ti vad puitul si nu am putut.
Vad ca si voi va plangeti ca nu papa bine ai vostri. Si noi avem zile in care f. putin mananca Mia si Lucas. Carnita de pui cu piure de legume nici la ai mei nu le-a placut. Deci zici Nedda, ca in iaurt ai pus-o? Sa incerc si eu - nu m-am gandit la iaurt. O sa incerc mai intai iarasi fara iaurt. Se zice ca daca ceva nu le place bebelusilor, sa mai incerci peste 1-2 saptamani aceeasi chestie si poate atunci le place.
Intrebare: de cate ori pe zi le dati cu lingurita? Eu le dau de 2 ori: un fel de mic dejun pe la 10 si un fel de cina pe la 5:30-6:00 dupa-masa. Voi cum faceti?
Pupici. Ma duc si eu la culcare, ca imediat se trezesc nazdravanii. Chiar - ai vostri se mai trezesc noaptea??? Ca ai nostri in fiecare noapte pe la 2-3 se trezesc si baga cate o sticluta. Uneori, daca nu mananca bine la 7:30, dupa baie, inainte de culcare, se trezesc pe la 12-1. Eu le dau sa pape, ca in timpul zilei nu mananca bine si ma bucur ca se trezesc si mai papa un pic. Voi le dati noaptea cu sticluta?
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)