Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mie mi se deschide
iaca:
Splaiul Independentei 169 Sect 5 Bucuresti Fax. 211 05 38
Secretariat directie 312 81 04 ; direct 224 84 38

centrala 224 80 77

e-mail secretariat@suub.ro

Webmaster marius@suub.ro

...........................................................................................................

Pot fi primite mesaje pentru prof.dr.Sorin Oprescu in calitate de director al Spitalelor Universitar si Elias, senator al Romaniei si Presedinte al Colegiului Medicilor Bucuresti pe urmatoarele adrese :

Pentru Spitalul Universitar de Urgenta Bucurest si Elias oprescu@suub.ro

Pentru Senatul Romaniei

sorin.oprescu@senat.ro

Pentru Colegiul Medicilor Bucuresti

oprescu@cmb.ro

Contact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

[quote]Originally posted by danamunti

Fetelor am si eu o intrebare:la noi in Romania poti alege tu cum sa nasti?Ca astia aici in Spania zic ca mama nu alege cum sa nasca.Mai intii se incearca metoda normala si in caz ca ceva nu e in regula sau bebe se chinuie atunci aplica cezariana.Astia nici nu vor sa auda de cezariana.Mie mai avea un pic si-mi sarea in cap cind mi-am intrebat doctorul.Asa ca vreau nu vreau trebuie sa fac ce-mi zic ei.Mie mi-e frica pt ca bebe e mare si ei zic ca pina sa nasc poate trece si de 4 kg.Acum o saptamina jumate la ecografie avea 3 kg.
Pe voi v-au durut picioarele(mai bine zis intre picioare) sau soldurile?Pe mine ma doare rau soldul sting ca nici nu pot dormi noaptea.Doar pe stinga dorm si cind vreau sa ma pun pe dreapta ca amortesc nu pot din cauza durerii de sold.

,35 saptamini,DPN 10 dec

Mergi la inceput

miche, ce mai faci? cum te mai simti? ai plecat la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, iubita, ce e cu depresia asta??? "Shu-shu", asa sa-i zici, alung-o ca nu-i buna nici pentru tine nici pentru ;
ia sa vezi tu ce frumos osa fie cand o sa scapam de butrica, si ne vedem cu pruncisorii in brate, uite-te la Try ca suporta atatea dureri fizice, si totusi e ataaaat de fericita, ca toate mamicile dealtfel...concentreaza-ti atentia asupra lui bebe, ti-ai imaginat cum o sa arate? ia spune-mi ce ti-ar placea sa ia de latine si ce de la tati???
Uite eu de exemplu nu aveam nici o poza cu tati cand era mic pana-tr-un an, si totusi, weekendul asta, fiind ultimul de vizitat parintii, am convins-o pe socrela, sa-mi arate niste poze, si am gasit una cu sotu si fratele lui cand erau micutzi, Mihai avea cateva luni....am ramas shocata....era atat de frumusel...imagineaza-ti genul de bb cu pielea alba ca laptele si parul cu ochii negri,perisorul un pic lasat pe umar...un ingeras...bineinteles ca am insistat sa-mi dea poza sa o am si eu , ca sa compar cand o mai creste un pic Paulica sa -mi dau seama ce a luat de la mine si ce de la el...in fine, mi-as dori sa aiba ochii mei, si culoarea parului lui tati, adica ochii usor spre verde si brunetzel, ce zici, frumoasa combinatie, nu?
Asa ca bebe vine numai decat, un picutz de rabdare sa mai aiba mami si...gata, dap?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROXANA ... nu ne-ai mai spus ce mai face Arisa... Cum se mai simte?... Mai tuseste?...

Fetelor... mie mi-a mai trecut putin depresia... M-a sunat mama-soacra sa ma intrebe ce fac si i-am zis de starea mea... Cand a auzit m-a chemat la ea. Imi luase camasa de noapte, capot, papuci si sosete. Depresia mi s-a declansat de la o prostie (e poveste mai lunga)ideea de baza e ca am dat aiurea 200.000 lei. Cand am ajuns la soacra-mea mi-a dat si 200.000 lei sa nu ma mai gandesc la cei de dimineata...
Acum ma simt o idee mai bine... Am spalat si vase, am pregatit si masa... (ceea ce acum vreo 3-4 ore nu-mi venea sa fac)

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA multzumesc f mult... Eu de multe ori ma intreb ce va lua de la tati si ce va lua de la mine! Da nu-mi pot inchipui sub nici o forma combinatia... Asa ca abia astept sa vad cum va fi...

MICHE... cum te mai prezinti?... Mai rezisti?

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor , inca n-am plecat , mai stau si ma tot uit la burta mea care se tot intareste fara sa ma doara asa , insuportabil...
Parca sunt batuta in cap, parca n-as fi eu..
Nu stiu , nu-mi vine mie sa cred ca o sa nasc, poate e doar un fel de autosugestie..
Ma gandesc ca e din cauza faptului ca doc a zis ca o sa fie pregatita in noaptea asta , pt orice eventualitate , si de asta ma agit si eu...
sau nu?
Parca am innebunit si parca nu mai pot astepta.
Si asta mic se vanzoleste intruna in mine!

Mergi la inceput

miche, e fff normal ce simti, am trecut prin aceleasi sentimente duminica, cand am plecat cu bagajul la spital...

dupa control cand mi s-a zis ca nu nasc acuma, am eclamat: ce bine! nu aveam nici un chef!

a ras si dr de garda, deh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Feliss multam de intrebare; Arisa se simnte mai bine, isi ea constiincioasa med., chiar ii plac ptr. ca au tot feluri de gusturi de fructe, de la ele doarme foarte muuult, si are pofta de mancare; cea fost groaznic a trecut, excese de tuse, in son de credeam ca se sufoca si nu alta, ii dadeau lacrimile, si apoi voma tot, pana la venin; mirosul ala de voma efectiv imi intrase in creier, ca sa nu mai spun cate a trebui sa spal in urma ei; la ultimul control cand am fost mi-a spus ca nu mai are gatul rosu, nici pe bronhii nu are nimic, nici la plamani, dar i-a mai dat med. ptr. a curata orice urma de microb; abia astept sa treminam tratamentul si sa se vaccineze amandoi ptr. influentza, (eu nu am sa am voie ca trebui sa alaptez), ca sa nu am surpriza si anul asta ca de doi ani, de Craciun si Revelion ca amandoi imi zac, sa umblu iar pa la spital buimaca cu ei, unul sforaind intr-o parte, iar altul in alta; de doi ani tot asa o tinem, de sarbatori, febra 38-39grade, antibiotice, ce sa mai spun groaznic; nu doresc la nimeni; si culmea ironiei, ca dupa ce se vindeca ei, zac eu
Mai Felis dar ai o socrela de nota 20; la cine tii mai mult, la socrela sau la mami

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor eu sunt intr-o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare dilema; mai am putin si nasc si inca nu am stabilit numele; caut de nebuna intr-o carte de-a lor un nume ptr. baiat(toata lumea spune ca fac baiat), si nu-mi place nici unul; sotul parca nici nu se sinchiseste; fata de cum se agita la Arisa, ca mai avea sa ma arunce de la balcon cu pregatirile, da data asta parca nici nu-l intereseaza; uneori imi vine sa-l strang de gat; am simnt taaaaaaare confuza; parca sunt o caraghioasa ca ma agit atat; uneori mintea mi-o ia aiurea, si ma fandesc daca nu o sa-l iubeasca si bebe cum o iubeste pe Arisa; ce parere ave-ti sunt paranoica

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput