Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 2
bits spune:
DENA imi place burtica ta
!vezi la voi la DRUG STORE poate gasesti o crema americana PURELAN,are acelasi efect ca a GARMASTANULUI
ROXY intreaba-ti sotul ,trebuie sa stie de faza cu mucisorii,sotul meu stia caci asa ii facea maica-sa cand era mic
eu despre suzeta am citit ca nu face nimic rau pana la varsta de 6 luni,dupa aceea e mai problematic.drept sa va spun prefer sa suga la suzeta decat sa-si formeze obiceiul de a suge degetelele,obicei care poate influenta negativ aparitia dintilor(ma refer la forma)
octy si KEN
gandacelu spune:
bits, NU E ASA!
la 6 luni nu i-o mai poti lua, si oricum, nu e musai sa-si suga degetul daca nu are suzeta.... ile nu si l-a supt!
felis, ce mai faci?
si eu sunt cam deprimata, cred ca de la vreme...
Miche spune:
Gandacelu , tu ai reusit sa intri pe site la spitalul minicipal?
Ca eu nu..
La ce nr ai sunat sa vezi cine e de garda?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
monica-elizabet spune:
bits-ulica, asa este cum zice gandacelul...nu-i mai poti lua suzeta odata obisnuit cu ea...nu o sa i-o mai poti lua decat prin munca de lamurire si asta...atunci cand o sa inteleaga"ca papat-o cutzu sau ca ca cah...sau mai stiu eu ce"...nu se poate pana la 6 luni, ori deloc ori pana mai tarziu...nu ma bate eu ti-am spus doar parerea mea...si eu i-am dat lui alex...dar noroc ca nu a vrut.
FELIS...ce-i cu tine, de ce esti deprimata? hai ca mai e putin si o sa-ti tina bb companie.
va pup
monica
bits spune:
da gandacico dar al meu puiut mai are tendinta sa-si duca degetelele la gurita,cu toate ca e satul.cred ca ma mosteneste pe mine,eu mi-am supt mana pana in clasa 1
.
mi-am adus aminte ca vorbeati de proba suptuli.la spital era obligatoriu sa faci proba asta,dar e stresant.nici pt cele care nu au lapte si nici pt cele care au nu e bine sa faca lucrul asta.pe mine m-au exasperat asistentele caci KEN sugea cam 70-80-90 ml,si-mi spuneau ca am sa-l fac un obez.parca ce vina aveam eu ca el e mancacios.nu puteam sa-i scot tzatzica din gura caci saracul nu adormea,am preferat sa o lase singurel sa-i pice din gurita.pe motivul asta sambata trecuta am plans de nu mai stia al meu sot ce sa-mi faca.m-am consolat cu ideea ca eu nu fac nimic rau si ca bebeii au ritmul lor de crestere si de stagnare.NU VA LASATI PRADA VORBELOR CACI E CEA MAI SIGURA CALE CATRE DEPRESIE.
octy si KEN
ionela roxana spune:
Bits sotul meu mi-a spus ca nu stie desprea scoaterea mucisorilor din nas prin aspiratie cu gura de catre mamica; nu a vazut si nici nu a auzit la nimeni despre asa ceva; despre suzeta ti-am spus si la tel.; acum poate ti-o ia ca este mic, si-l poti pacali, dar mai vedem peste vre-o trei luni daca va mai fi la fel; Arisa la inceput a fost OK. dar daca a vazut ca nu iese nimic din ea a scuipat-o si cu nici un chip nu am mai putut s-o pacalesc s-o ia, iar degetele nu si le-a supt niciodata
, pe cand nepoatamea suzeta nu a vrut-o, in schimb a subt degetele de si le-a subtiat, iar ptr. dezvat sau chinuit cu fel si fel de metode, si tot nu au putut, tot ea incetand sa si le mai suga cand sa intre aproape la scoala
Miche nastere usoara si travaliu ffffff. scurt
Felis ma bucur ca nepotica se simnte mai bine; de-acum nu mai ramane decat o maaaaaaaaare ingrijire acasa, cu foarte multe vit., daca s-ar putea cat mai nat.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
fulguletz spune:
eu am supt suzeta pana la 3 ani...fara "bubu" mea nu puteam sa traiesc...
si nu am dintii strambi
...
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Gandacelu , tu ai reusit sa intri pe site la spitalul minicipal?
Ca eu nu..
La ce nr ai sunat sa vezi cine e de garda?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
am sunat la info... si de acolo am luat nr de la camera de garda (sa nu ceri nr de la municpal in general, ca nu-ti raspunde nimeni!)
acuma, nu stiu unde l-a scris sotul...;((
incearca si tu, noi am reusit la 12 noaptea sa vorbim;))
nu stiam ca munipalul are site... ia pune un link
bits spune:
ROXY sotul tau nu o fi japonez
,mie cand mi-au spus de la maternitate lucrul asta mi s-a intors stomacul pe dos si i-am spus sotului meu,la care el"pai asa se proceda mai demult,mie mama asa-mi facea!".ei poftim cultura
!
asa cum lor li se pare ciudata mentalitatea de a nu manca fasole,varza in timpul alaptarii asa ni se pare si noua acest lucru de a scoate mucii cu gura
ceva iesit din comun.
octy si KEN
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
nu stiam ca munipalul are site... ia pune un link
www.suub.ro