Copilasi de iunie - iulie 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu ca de obicei, total pe langa subiect.
Fetelor, sunteti prin preajma? Am nevoie de incurajari. Ma pregatesc sa plec la o intalnire surpriza. El crede ca sunt femeia visurilor lui (si chiar sunt, o sa-si dea seama ). El e chiar el, iubitul meu sot.
Cornelia
nicol74 spune:
Cornelia draga hai ca te incurajez eu, sigur ai plecat
deja, e cel mai grozav, e cel mai bun ca-i al tau, pupicii la burticii !
Andra merci ca le-ai raspuns fetelor cu Unirea, inradevar de acolo am cumparat si haina plastic transparenta si cizme cauciuc.
A mai primit de la nasa-sa o pereche de pantalonasi impermeabili
(cica tot de la Unirea dar eu nu i-am vazut), tot asa se iau peste pantaloni obisnuiti.
Elena cred ca Oanei nu -i scapa nimic, vezi ai grija cand te plangi ca te doare burta
Preventiv pentru raceala, i-am dat helmiflores dar cred ca merge si occilococinum sau cum se numeste, eu am luat cand eram insarcinata.
Cred ca e bine sa-l ai in casa.
Crisa distractie placuta la Montreal si pe noi ne tenteaza dar sa plecam de tot acolo !
Bychi petrecere frumoasa la Timisoara !
Am cumparat DVD cu Cartea junglei si colt alb, curios primul nu ia placut, al doilea l-a invatat pe de rost ! Toata ziua cuti, cuti !
adica cutzu. Maidaneza noastra a facut patru catei, sa nu dati cu pietre i-am dat pe toti, Teo voia sa -i bage in casa si potaile toata
ziua cu limba pe ea . Am ramas cu Vulpi, care e foarte protectoare cu Teo si nu se intrece la prostii, plus ca-si stie locul f. bine.
va pup,
nicol
Ioana Sora spune:
Bibi, am primit un WC portabil pentru bebei. Il foloseste numai fi-mea. Nu stiu cat costa si unde se gaseste, dar e o idee.
De fapt, as vrea eu sa-l foloseasca fi-mea... Ma duce la el, zice kki, kki, da jos pantalonasii, dar tot nimic. Dupa ce o iau de pe WC, face in pampers.
Ioana Sora spune:
Gio, taaaareeee ! Si cumnatei mele ii iesea de multe ori testul ala pozitiv, dar nu era insarcinata. Nu stiu care e cauza, nici ea n-a aflat. Ai grija cu ametelile. Zic io, care nu ajung la doctor decat daca imi cheama altcineva salvarea acasa... :))
madishor spune:
Neata!
Andra si Nicol - sunt eu zgarcita sau am gresit magazinul? Cizmele de cauciuc pe care le-am gasit eu in Unirii erau 650.000. Erau tare frumusele, dar aveau doar un ciorapel firav, asa ca m-am zgarcit si nu am luat.
Am socotit ca cu 2x650.000 + 2x1.200.000 (cat costa niste ghete imblanite) mai bine plec in Bermuda unde nu am nevoie de cizme si pot sa stau - visul meu - toata ziua in bermude si-n slapi pe plaja :D.
Despre ele vorbeati sau am nimerit aiurea? Oricum, tot in aceeasi zona pantofii pe care i-am luat Anei vineri din Titan erau aici cu 260.000 lei mai scumpi (adica aproape 40%), asa ca mi-am sa nu mai calc pe acolo decat daca nu am incotro.
Gio - exista o probabilitate de vreo 4% de a ramane insarcinata cu sterilet asa ca nu erai chiar de Cartea Recordurilor.
Lui Matei nu i-am putut taia unghiile in somn aproape niciodata. asa ca organizam o sesiune de distractii in care cineva il tine de vorba iar eu tai unghii la foc automat. De obicei se plictiseste inainte sa termin asa ca taiatul unghiilor se face in vreo 3 zile la rand. Cat despre imbracat, este o adevarata distractie - ne alergam prin tot patul si una din distractiile favorite este sa o zbugheasca in pielea goala prin casa in timp ce eu alerg dupa el cu un pampers in mana.
Ana a primit un catel de plus dragut foc pe care l-a botezat Bodo. Si tot ea a declarat ca nu mai exista lup in padure pentru ca s-a dat smecher si l-a mancat oaia.
pe curand,
madishor
elena_ltd spune:
Buna fetelor!
V-am citit, dar nu am prea mult timp de scris zilele astea ca m-a lovit un proiect de la serviciu si am un elan... de ma doare.
Gio, a iesit cum nu se putea mai bine. Ce faza cu testele. Ce test era?
Cornelia, as fi vrut sa fiu ieri pe faza la sustineri. Penala tare situatia. Acuma, ce sa zic, e musai sa ne spui ce-ai facut. Unde l-ai abordat, pe mail, la tel? Bravo, esti curajoasa si intalnirea cu femeia vietii lui e totala. Imi tin pumnii ca sa ai chef sa ne povestesti ca eram oricum in priza dupa primele declaratii misterioase ale tale. A fost lovit in plin?
In fine, sa ai grija de burtica!
Marox, pai daca e cum zici, i-ai copilului carti si un set de bucatarie.
Hai ca revin mai tarziu. Va pupici
bibi spune:
Mai dragelor, sa inteleg ca Doru a calcat pe bec?!? Si ce bec!!! Unul aprins si fierbinte?!?
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Andra_ spune:
Buna fetele,
Cornelia - ouau!!! M-ai lasat masca! Bafta, si bafta si lui, ca vai steaua lui norocoasa din cite inteleg... M-am gindit si eu odata la asta, si n-am nici un motiv, dar n-am avut curaj, ca mi-am zis ca ce nu stiu nu ma afecteaza. Esti tare, ce sa mai, zodia tre' sa fie de vina!
Madishor - mai cred ca n-ai gresit magazinul, parca atit costau, mie mi s-au parut si bune (ca-s din cauciuc) si haioase (diverse animalute), si nici n-am 2 copii (inca)
Elena - nasol acasa, dar parca si mai nasol cind apare si serviciu in peisaj. Cheer up!!!
Gio - cred ca ai rasuflat usurata... Pina la urma ramii cu steriletul?
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
Kehleyr spune:
Cornelia lamureste-ne ce e cu intalnirea, ca eu sunt in ceata. Sunt sigura ca nu ai dat detalii ca nu le-as fi scapat. Oricum iti tinem pumnii sa iasa totul bine!
Bibi pai nu vroiam decat sa spun ca se vad cele doua chestii, cutitul si apostolul feminin. Care erau indiciile date de Dan Brown.
Marox ce mai face burtica? Noi nu i-am luat cadouri inca, dar am idee ce o sa ii iau. O papusa. Eu sunt total impotriva conditionarii asteia (apropo ce zicea si Mihaela de jucarii), dar din pacate se arata foarte interesata de orice papusa -- a primit vreo doua din alea oribile de 15 lei de la diversi, de le iese si capul si mainile si picioarele. Asa ca macar o sa iau una mai haioasa, eventual din aia moale, cu fata de bebelus, nu stil Barbie.
Mihaela eu as merge pe jucarii constructive pentru baietei: lego etc.
Gio eu chiar ma intrebam care e taina .
Nicol daca la catei le-ai gasit familii bune, bravo voua.
Eu am stat ieri acasa si a fost foarte obositor . Copilul plangea, aveam pe cineva care ne zugravea un perete, tine-o sa nu intre in vopsele si in trafaleti, ce mai...
Plus ca ma enerveaza cumplit cu mancarea. Cum ne vede pe noi ca mancam ceva, vrea si ea, dar daca ii dai acelasi lucru la ea in scaunel, urla de mama focului . Asa ca azi dimineata a mancat in sufragerie placinta cu branza de la mine, din aia cu foi, nu va spun ce a facut pe covor...
Trebuie sa ii iau cizme, vad ca astea pe care le are nu-i mai vin niciunele.
Maine mergem la Nightwish, mai vine careva?
Cine merge la targul de carte sa spuna impresii, eu vreau sa ajung sambata...
madic spune:
Hop si eu, ca de cateva zile nu mai am timp nici sa respir la birou.
Andra si Bychi - sar'mana de informatii despre carut, ca vreau sa-i iau Mariucai de Mos Nicolae si, cum eu n-am timp de colindat magazine (desi tare mi-as mai dori o partida de cumparaturi linistita, fara sa alerg dupa copil prin tot magazinul, s-o culeg din rafturi si sa ma chinui sa-i iau din mana etichetele cu preturi pe care le smulge... am deviat), am apelat la voi , sa merg la sigur.
Eu mai am o mare dilema : unde o sa pun eu bradul, ca in sufragerie, ca pana acum si fara gard de protectie, e exclus? Voi cum aveti de gand sa-l salvati de ai vostri nazdravani, ca eu sint convinsa ca la noi mai mult de o seara (cu ceva noroc) n-ar rezista intreg, ca de-aia am scos si toate minerele de la usile de jos ale bibliotecii, ca la cit le deschidea/inchidea Mariuca, cedau in max. 3 zile.
Cornelia - zi-ne si noua ce-ai facut de fapt, nu ne mai perpeli!
Off-topic, da' profit si eu de ocazie. GIO - de care sterilet ai, cumva MIRENA, ca tare m-ar bate gindul si pe mine, dar nu stiu cum e cu reactiile adverse. Daca nu vrei sa dezbatem aici, da-mi te rog raspuns pe PM cu multumiri anticipate.
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003