Daca poate sa ma sfatuiasca cineva...va rog

Daca poate sa ma sfatuiasca cineva...va rog | Autor: Camelutza

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, am si eu o intrebare: e normal daca iau anticonceptionale sa-mi vina ciclul cu o saptamana inainte sa le termin? Mentionez ca ma luat mai multe tipuri ( Logest, Laurina, Rigevidon) si cu toate am patit la fel.In primele 3 luni de utilizare totul e ok, apoi incep problemele. Din ce am citit stiam ca tocmai in primele luni ar trebui sa apara probleme (daca apar) si pe urma sa se regleze tot.
Am 26 de ani, analizele au iesit ok. Precizez ca in adolescenta am suferit de amenoree secundara. Are vreo legatura?
Anul trecut am facut un tratament de 6 luni cu Diane 35 si m-am simtit foarte bine. Mi s-a spus ca acestea sunt de fapt medicamente si ar trebui sa iau pastile microdozate dar nu ma simt bine cu ele. As putea sa iau Diane doar pentru contraceptie, au efecte secundare mai puternice??

Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Buna,
Am patit si eu la fel o singura data. Dar asta a fost din cauza ca am inceput sa le iau mai tarziu. Este prima data aici in Canda cand iau anticonceptionale si astea sunt diferite. Poti sa incepi sa le iei pana in duminica urmatoare dupa ce ti-a venit ciclul. Cred ca mi-a venit ciclul mai devreme pt ca organismul era obisnuit ca dupa 28 de zile sa vina. In Ro am luat Logest si mi-a mers rau cu ele dupa care am luat Novinette(cred ca asa se scrie, nu mai stiu). Mi le recomandase dr pt ca aveau un nivel mai scazut de hormoni si se credea atunci(anul trecut)ca sunt cele mai bune. acum nu mai stiu. Cel mai bine e sa faci o programare la ginecolog, numai el iti poate da raspunsuri competente. Bafta!

Mergi la inceput