Ecografist bun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Desi e o doctorita tanara, eu una am fost super incantat de ea, si ca om si ca profesionist, si nu s-a inselat cu nimic la cele 2 ecografii morfologice pe care le-am facut la ea.
E vorba de Micaela Radulescu de la policlinica Medlife. Au ecograf 3D ultreperformant, programarile sunt mai rapide si costa si mai putin ca in alte parti. Si tot la Medlife, in afara de Micaela mai este o doctorita venita de la Centru Medical Unirea, mai in varsta si mai experimentata (cu care eu insa n-am avut de-a face), nu stiu cum o cheama. Daca te intereseaza, www . medlife . ro (tel. 666.20.66)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Si tot la Medlife, in afara de Micaela mai este o doctorita venita de la Centru Medical Unirea, mai in varsta si mai experimentata (cu care eu insa n-am avut de-a face), nu stiu cum o cheama. Daca te intereseaza, www . medlife . ro (tel. 666.20.66)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Cred ca te referi la Dr. Chitescu, e foarte buna, eu am fost la ea de 2 ori in sarcina, apoi am fost la Dr. Pop la Diagnosis. Medicul meu ginecolog mi i-a recomandat cu mare caldura pe amandoi spunand ca sunt foarte buni. Si la D-na Chitescu programarile dureaza, dar nu chiar ca la Dr. Pop.

Lali si bebe 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chri spune:

Herghelegiu si Meclea la Sanador sunt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri. I-ati fost de mare ajutor prietenei mele.

Multi pupici
Crisa

Mergi la inceput