http://www.sindromdown.ro

http://www.sindromdown.ro | Autor: paula2003

Link direct la acest mesaj

Va rog sa vizitati aceasta pagina si daca aveti copii cu Down sa nu va fie rusine sa spuneti, sunt toti ai lui Dumnezeu si pe urma ai nostri. Dati de stire si cunostintelor despre acesta pagina, este la inceput dar in timp va ofeti mai multe.

Multumesc mult.
Paula

http://www.sindromdown.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Paula , ce te face sa crezi ca este o rusine pentru parinti cu copii care au sindromul Down !
Asa cum ai spus si tu ca Dumnezeu a vrut sa fie asa deci nu vad de ce trebuie sa fie o rusineNu conteaza ce diagnostic are este copilul meu si il iubesc oricum ar fi el ca este dar de la Dumnezeu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma bucura raspunsul tau foarte mult dar vad ce se intampla in jurul meu si nu comentez.

paula2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Paula, poate ca stiu ce simti in adancul sufletului dar nu uita ca Dumnezeu a vrut sa fie asa .
Alexandra este o bombonica mica de fetita si Dumnezeu a vrut sa fie asa.
Daca ai sti ca mie mi-a fugit pamantul de sub picioare cind am nascut si baiatul meu a avut probleme mari la inima...atunci m-am rugat la Dumnezeu ca si daca ar fi sa il car in spate toata viata mea eu il voi cara dar sa imi lase baiatul pe lume asta ...si ii multumesc mult lui Dumnezeu ca mi-a ascultat ruga .

Paula bucura-te de ce ai langa tine si iubeste ce Dumnezeu ti-a dat sa iubesti .

Va pup si va doresc muuulta sanatate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot si incerc sa fiu tare dar mi-ai dat lacrimile la citirea raspunsului.
Multumesc si tie multa putere de depasire a situatiei si roagate in continuare la Dumnezeu ca are sa fi bine.

paula2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Draga Paula,nu cred nici eu ca exista o mama care sa-i fie rusine ca are un copil cu sindrom Down si daca exista eu nu am intilnit-o!
Eu am exemplu pe mama mea!
Sora mea cea mare,Cati,s-a nascut cu sindrom Down! Asta nu ne-a impiedicat sa o iubim,poate uneori chiar mai mult decit am fi facut-o daca nu era asa.Si parinti mei de multe ori ii dadeau de multe ori mai multa atentie,dar noi niciodata nu am simtim rusine cu ea!
Si,in primul rind,cind s-a marit parintii mei au incercat sa se poarte cu ea ca si cu un copil normal,nu i-au accentuat niciodata unicitatea pt ca asta sint acesti copii,UNICI,SPECIALI!!!
Azi are 44 ani! A mers la scoala speciala,a avut mici flerturi,s-a indragostit,a facut dragoste...tot ce face un om normal,pt ca sint oameni normali!
O zi buna si multa iubite!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu una, nu stiu in ce consta afectiunea sindromului Down.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paula2003

Este o boala genetica care se numeste trisomia 21 si este de 3 feluri
-libera(din natura, in cele mai multe cazuri 90% ),
- translucida (mostenita de la parinti),
-mozaic (are doar cateva parti afectate ex. fizionomie, mers, vorbit, vaz, auz,...)
Sunt foarte dulci si se pot recupere dar cu mult efort, depinde de starea sociala, bani, cunostinte in domeniu, vointa si multa rabdare.
In mare am spus esentialul. Pentru mai multe detalii ma poti contacta.
Paula

paula2003

paula2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Sunt foarte dulci si sunt niste fiinte foarte senzitive si care au capacitatea de a percepe si simti starea de spirit a celor din jur.
Sunt niste copii foarte iubitori si nu cunosc ce e rautatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Buna Paula

Ce mai faci? Tu cum te simti?
Ce mai face Alexandra?
Poveste-mi te rog cum merge cu recuperarea, ce tratamente ii faci! Sint curioasa cum a evoluat medicina pentru aceasta boala in ultimul timp!

Va pupic!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Paula, fetita ta este frumoasa si oricum ar fi trebuie sa o iubesti si sa traiasti langa ea fara sa-ti pese ce crde cei din jur.
Stiu, ca uneori, o rpivire (nu neaparat rau-intentionata) iti poate face mai mult rau decat o vorba, stiu ca multa lume, din nefericire, nu a avut parte de educatie si va privesc ca pe ceva neobisnuit, dar nu uita, asa cum ti-au spus si fetele, copilul tau este unic, este al tau , si iubeste-l fara limite pentru ca este suflet din sufletul tau !
O prietena de familie din Elvetia, care se ocupa de recuperarea fizica a copiilor cu deficiente, mi-a spus, ca lucreaza, printre altii, cu copii afectati de sindromul Down si ca acestia sunt copii extrem de dulci si de placuti, pur si simplu ii adora.
Mi-a povestit despre o familie din Elvetia care are un copil cu acest sindrom si am trecut peste problema cu zambetul pe buze, il cara peste tot cu el, se mandresc cu el si-i multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca le-a daruit asa o comoara. Bravo lor !

Mesajul meu este : vezi-ti de viata inainte, fa ce poti pentru papusica ta minunata (este superba !) si nu te amara, viata este frumoasa desi de multe ori nu stim sa o apreciem.
Melania & Anna-Luciana

Mergi la inceput