Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laura, bine ca a iesit petrecerea ok.

Super mami, o scumpa mandra ta.

Noi suntem ok. Plictisiti ca nu am prea iesit afara. dar am fost in vizita la fete: la Oana si la Diana. Niste scumpi toti, sa-i mananci, nu alta.

Kk moale nu a mai facut, si nici asa mult ca ieri.

ce parere aveti despre deochi? Credeti in el?Noi ca da... Dupa ce a urlat azu puiul vreo 30 min, in baie, dupa baie, inainte de baie, a vomat in jet, am sunat la buni sa ii zica de deochi. In 10 min s-a linistit complet...

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Vikinga, felicitari pentru petrecere!!! Deci pan' la urma i-a taiat sarboaica motzu? Moama, moama ce a laes frumosu' de pe tava. Pacat ca nu-i fetitza. ca la asa alegeri de donsoare. Si spor lu' tata la facut bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu cred ca e ceva cu deochiul asta, dar nu toata lumea il p[rinde, unii sunt imuni. Fetita mea cea mare se cam "stropshea" cand era prea atent examintaa pe strada, dar nu mergea cu descantatul, decat foarte greu. La voi cum se manifetsa Luca? Anca plangea rau de tot si nu se potolea nici in brate, nici cu biberon, nimic.

Vikinga, eu cred ca Aldo s-a gandit sa-ti dea tie colierul, plus un pup dulce. Cine ramane prima iubire daca nu MAMA?
Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Vilma, deochiul se manifesta prin urlete mari, neputind fi potolit cu nimic. Se linisteste 2-3 min, zici ca e ok, apoi iar o ia de la capat. Plus ca asara a vomat in jet asa, din senin.

Fi-miu, dupa ce ca abia s-a culcat la 10 aseara, dupa ce ca a urlat de m-a capiat toata noaptea, dupa ce ca a stat cu noi in pat si m-am chinuit amarata cu o margine de patura si pe o margine de pat, s-a trezit la 5 DIMINEATA!!!! Spune-ti voi, nu-i turbat? Naiba mai stie ce are, oare chiar asa rau sa faca de la un colt de dinte? Hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu stiu, Ileana draga, dar musai trebuie sa-l dai la canto, e pacat sa se piarda asa talent.

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

LA MULTI ANI ALDO !
Sa fii sanatos, voinic, frumos, destept si nu foarte cuminte ...ca ar fi prea monoton :-)

VIKINGA, sa-ti traiasca mindretea de baiat si sa va aduca numai bucurii.

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, fetele
Ileana sunt colega de suferinta cu tine. Ma innebuneste Luca. Si multam mult de raspuns ref. la gingia vanata. Si asa e, este foarte imflamat locul. Aseara l-am dat cu ceva acolo ca nu mai era chip sa-l linistesc si am vazut cat e de umflat acolo. Nu vrea sa manance, incerc sa-l "intarc", adica sa-l trec pe lapte de vaca. Ieri seara mi s-a terminat formula si i-am dat lapte de vacuta cu un strop de zahar. L-a mancat. Acum citeam ca ar trebui sa fac trecerea progresiv. Dar voi vedea maine ce-mi va spune pediatrul.
Am inceput sa-l scot cu hamul pe afara. Nu mai vrea in carut sau in brate. Vrea doar sa mearga pe piciorusele lui. Si vai-vai de spinarea mea.
Saptamana trecuta am fost cu madam si Luca la cumparaturi. Eu eram la un raion, mama cu Luki la altul. Vorbeau doua tipe langa mine: "Ai vazut baietelul ala cu ham? Saracu..." Fetelor, imi venea sa o iau la palme, sa strig ca acel copil e al meu si sa se abtina sa faca comentarii ref. la persoana lui. Spuneti-mi, e chiar rau sa-mi pun copilul in ham??? As intelege daca nu ar merge pe picioare, ca ar fi o marioneta miscata de sfori, dar daca el se tine bine pe picioruse, care e problema? Il voi intreba pe pediatru. Ca sa nu mai comentez ca am vazut o gramada de cazuri in aeroporturi cand parintii isi leaga ambii copii de un ham ca sa ii piarda. Zici ca sunt catei. In fine.
Carmen, cum mai e Mateiutu?
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Buna fetelor, mai dau si eu pe aicea asa ca sa nu ma uitati de tot, imi era tare dor de voi!

noi suntem bine, azi a facut copilu o faza tare nostima, azi dimineata s-a urcat pe noi calare si s-a tot agitat caci facuse caca pe el si ne tot punea scutecul pe la nas sa-l mirosim doar o sa-l schimbam... Atat s-a agitat el calare pe mine, ca i s-a desfacut scutecelul si a pus caca pe mine si apoi a fugit in walk in closet dupa ce l-am spalat bine pe fund si in timp ce cautam scutecele si a facut pisu pe jos si desena cu degetul in el...

am mai pus si noi poze in Views si in albumul de 12 luni si va avertizez sa nu va speriati dar eu m-am ingrasat ingrozitor in ultimul timp... sunt o obeza oribila acum...

alte noutati... am mers pe la niste crese si nu mi-a venit sa cred ce lipsa de igiena...intr-un loc trona un cos mare de gunoi plin de scutece nespalate si pe jos ce sa mai zic, nicaieri nici in cele mai bune crese nu este cum consider eu ca trebuie sa fie cu o singura exceptie, o cresa a unei romance care sclipeste si e e si tare fain aranjata. Insa aceasta costa 720$/luna. Celelalte is de la 550-650$...
E greu sa ma gandesc ce si cum sa fac, sper sa poata veni si maica-mea sa ne ajute desi sincera sa fiu imi e f groza si de ea, dar nu-i bai ii inchid eu fitele numai sa-i fie bine la puiut...

pupici si LA MULTI ANI! la toti puiutii si muuulta sanatate!

Mergi la inceput

Bey, sa nu va fie de deochi, da' lenese ati mai fost azi!!!

Ciuf, vaz ca suntem colege de suferinta. Ghinionul nostru, ce sa zic... Io ma luam de femeile alea la faza cu hamu'. Da' decat sa te iei in gura cu necunoscatorii... ca sa nu zic altfel, mai bine taci.

Noua ne cad plombele in gura de atata somn si Luca are un chef de joaca de-ti vine s-o iei razna. si nu as putea spune ca a dormit mai mult decat de obicei, mai ales ca s-a trezit la 5 dimi azi... Oare o mai trece si faza asta? Umbla prin casa de bezmetic, nu-l baga nimeni in seama, el rade de pomana la noi si se freaca la ochi de nu mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna seara fetele!
la multi ani Fabian Stefan si pentru mami si tati!!!

ileana, ciuf, se pare ca LUCA e un nume predestinat bbilor cu probleme de somn!!! bine ca i-am pus nume la al meu tudor! si urmatorul sigur nu va fi luca! despre ham, si eu il duc pe tudor asa (nu mi se pare o greseala), dar aici nu are nimeni de comentat.

mi-e somn si mie, dar tudor a adormit pe la opt in seara asta, asa ca pot merge linistita la nani.
noapte buna tuturor!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput