Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si fetita mea face un an pe 13.12.2004 si nu stiu ce sa-i fac cadou mai ales ca -i iau si din mot.
Sa va traiasca tuturor copii si sa va bucurati de ei.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Laurapentru Alexander,sa creasca mare si cuminte,sa aibe parte de tot ce e mai bun in viatza,multa sanatate si sa va bucuratzi de el.

Paula,bine ai venit

Ileana,Inr-o perioada si Vladutz ma teroriza cu adormitul,dar in timp si-a revenit.Acum se trezeste la 7:00-7:30 se culca la 11:00-11:30 pana la 14:00,iar nani de noapte la 20:30-21:00,in scimb se trezeste des pt. tzitzi pana in 12 noaptea apoi doar de 2 ori.Astept vremuri mai bune.

Bradul si eu voi fi nevoita sa il suspend undeva.Voi lua un puiet mic si des cum am avut intr-un an cand aveam pisic si nu stiam cum va reactiona Dadea tarcoale,cum presupun ca va face si Vladutz.Sper sa aduca asa ceva.

Intradevar a-ti fost f. harnice la scris.

Pupici la pici si mamici

VERA si VLADUTZ(11 luni)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Off.Ven,chiar ca au venit toate odata pe capul vostru!!! Am si eu o intrbare:cum de i-ai facut toate analizele?Ti se parea ceva?sau asa de rutina?Sper sa scapati repede de tot ca si eu ma chinui cu Vladutz cu "e.coli" lui,m-ai am 5 zile de antibiotic,noroc ca a inceput sa ii placa,dar tot cu multe "lucruri" pe langa el ca sa fie distras.Referitor la serbarea de 1 anisor pe care o avem duminica viit.o sa pun si eu baloane,dar ce ma fac ca la turta verisoarei le-a cerut pe toate de pe sus.

VERA si VLADUTZ(11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hi, hi Vikinga, ce-ti e si cu fetele tale. Tre sa fii cu ochii pe ele ca pe butelie. Bine ca ai gasit utilitatea tarcului, numa' bun de pus bradul in el. Sa-l pun si io in tarc??? Noi avem din ala clasic, gen patutz de voiaj. Am sa incerc, nu radeti.

Multumesc de raspunsuri. Pana acum vreo saptamana nu aveam probleme cu adormitul lui Luca. Peste zi doarme de 2 ori si imi trebuiau maxim 10 minute sa-l adorm, il tineam in brate, pe perna lui favorita, ii dadeam un bibe de ceai si-l leganam f usor. Si seara adormea pana termina bibele de lapte. dar acum e teroare. Urla de ne capiaza seara, nu mai vrea nici laptele, nici ceai, tipa, se stramba, v-am zis. Ziua parca cedeaza mai usor, cam in 20 de minute. Nu ma deranjeaza f tare ca-l adorm in brate, imi place sa-l simt langa mine si ma topesc toata cand ma uit la fata aia de ingerash imediat ce adoarme. Sper sa fie doar o faza si sa-i treaca.
Dar cum fac cu jucatul in timpul mesei???

pentru Alex si pt primul anisor si pentru Codrin.
Paula, bine ai venit! Povesteste-ne mai mult despre voi. Vezi ca s-a mai discutat problema cadoului pt pui.

Luca iar a dormit binisor azi nopate, cu toate ca s-a trezit de 2 ori. dar am obs ca ieri, spre deosebire de zilele trecute a fost mai agitat si a balit iar infiorator. Sigur se sparge gingia de tot la caninii de sus. si mai nou e deranjat la stomac. am inceput cu morcovi fierti si mucilagiu de orez. Nu mai zic de ceaiul de menta pe care il bea de 3 zile si nu are nici un efect.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu am mai apucat sa scriu de mult pe aici, vad ca ati fost tare harnicutze.
Tudor al meu o noapte nu se trezeste deloc pana la 6-7, o noapte e agitat. Azi-noapte cred ca la 4 am adormit. Nu pot sa dorm nici daca il simt ca se foieste in patut. Cred ca maselutzele sunt de vina.
Sunt fericita ca a inceput sa bea lapticul! stiti cum il bea? Nici nu pot sa-i iau canitza de la gura pana nu termina.
Laura, la muti ani lui Alexander!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Mai fetelor nu stiu cum merge netu' pe la voi.dar la mine...lasa de dorit
de la un timp.Asta e. Cum acum scriu pe notepad,nu stiu despre ce a-ti
postat voi,asa ca o sa va povestesc despre noi:lui Vladutz i-am "vindecat"
popoul cu bephanten(a facut minuni).Dr. pana acum imi dadea Panderm,dar
citind despre B. i-am cerut si eu.A doua zi nu m-ai avea nimic.S-a reglat
si kk,acum face normal.Oare dupa 10 zile de antibiotic o m-ai iesi la copro.
e.coli?Am remarcat ca de cand ia antib. mananca mai bine!!!Sa fie de la el?

As vrea sa ii iau si eu calutz sau altceva,balansoar,dar imi este teama sa
nu se plictiseasca repede de el.La voi(care avetzi) cat a durat?Fetiza suro
rii mele a primit la turta,tricicleta.A incalecat-o si Vladutz,dar asa e
cand e altcuiva,ii placu'.

Apropo.La bb vostri le-a prins vaccinul BCG facut la nastere?Ca lui Vladutz
nu i-a prins.Mi-am dat seama ca nu ii ramasese nici un semn pe mana(umar)
Dr. a confirmat si la 10 luni i l-am facut iar.Ce a m-ai plans!Imi este
groaza de vaccinul de 1 an pe care il face pe 24 nov.
Copilasii vostrii cum reactioneaza la vaccin:Tzipa,plang,fac temperatura?
Vladutz la toate vacc. a facut temp.,de plans a plans doar la 10 luni,
la 2-4-6 luni doar a tzipat putzin.

Ma opresc,ca altfel trecem la pag 41.

Pupici.

VERA si VLADUTZ(11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER STEPHAN!!!

adameasco, si tudor adoarme mai greu in perioada asta. la noi in medie adormitul dureaza cam 10-15 minute, dar are tot felul de perioade, cand adoarme cum il pun in patut, cand tre' sa stau cate o juma de ora sa ma uit cum da tarcoale patutului... cat despre jucatul in timpul mancarii, cred ca acum e mai greu de dezvatat, ca deja e marisor. cu timpul o sa treaca si asta. si noi ne jucam in timpul meselor da' nu chiar asa...

vera, la vaccin tudor s-a comportat bine, nu a facut scandal mare, a facut febra, dar nu foarte mare...dar am inteles ca asta de un an e mai nasol...si eu ma gandesc cu groaza la el...

gabitza, tudor al tau bea din canita deja??? cum l-ai invatat?

vikinga, mi s-a parut revoltatoare chestia pe care-ai povestit-o cu bb si cainele. si eu iubesc animalele dar...doamne fereste...
despre fete, am ramas si eu uimita de ce ti-au putut propune. cred ca au copt-o mult timp...si cred ca au fost tare dezamagite ca nu le-ai lasat sa petreaca o noapte de vis (in trei, sunt si perverse!!!) la tine acasa!

venera, sa ne mai spui ce si cum e cu analizele lui markus. cred ca ar trebui sa-i fac si eu analize lui tudor, cine stie ce mai virusi si streptococi si viermisori mai gasim si noi... tu unde ai facut exudatele? noi le-am facut pe 1 decembrie.

va pupam pe toti si va dorim un we placut in continuare!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER STEPHAN!!!. Laura felicitari pt prima aniversare a baiatului! Petrecer frumoasa!Mara faza cu fetitele perverse, m-ai facut sa rid, dar risul mi se duce in Ileana pai de ce nu incerci vreo 3 zile sa-l culci numai o data pe zi, poate atit are nevoie. Imi aduc aminte ca a avut o perioada asa mai aiurea Aldo cin a trecut de la progrmaul cu dormitul de 2 ori pe zi la cel de acum. Tot asa adormea grei si se foia. Si da la mincare si al meu tre sa se joace cu linguritele lui in borcanel, in cenite, imi da si mie, ehei e o miscare pe capul nostru dar asta e. Am noroc ca macar seara la laptic e cuminte.Gat am zis ca azi nu mai scriu, dar nu am rezistatVikinga& Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bey, voi sunteyi de belea cu Lolitele voastre nemtoaice! Si sa mai zica cineva ca nemtoaicele nu-s "arzoaice" (pt. traducere consultati un dictionar de regionalisme )

Ileana, eu n-am sfaturi, ca ziua adoarme leganat in carucior (cca 5 min.) iar seara in brate la mine, jucandu-se ( a se citi tragand) cu parul meu........nu mult, tot vreo 10 min. Cred ca e ceva trecator la voi.

Andreea, ne-am facut exudat la Optimus si la Sanepid. Luni sau marti mergem la Biolab pt. analiza de giardia din sange.

Vera, noi tocmai ne-am mutat la alta dr. de fam. Asa ca s-a gandit sa vada cam cum sta copilul, ca de aratat arat bine, v-am zis, dar uite ca nu-i chiar asa roz totul...........Si ne-a dat trimitere, deci le-am facut gratuit. Ca daca le faceam pe bani costau vreo 700.000 lei! Iar la Sanepid lucreaza socrul meu, asa ca iar n-am platit copro si exudatul.

Va las, ca ma striga baietii mei!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

ALEXANDER STEPHAN! Sa cresti mare, sanatos si cuminte.

Noi nu avem mari noutati de raportat, adica nimic bun. Ieri dimineata am avut o surpriza de zile mari, adica l-am gasit plin de voma , cred ca a vomat in timpul noptii de la tuse , si noi nu am auzit nimic, bine ca nu a patit nimic, sa se innece, Doamne Fereste! A umplut patul si hainele, a dat tot pe afara. Noroc ca eu intotdeauna il culc pe o parte. Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac cu el, ca e intr-una racit. M-am hotarat si o chem pe soacra, ca nu se mai poate asa. Numai sa vedem cat timp o sa ii ia sa ajunga aici si daca ii dau viza, ca si asta e o problema.
Matei imi da toata ziua de lucru, ma tine ocupata, adica imi scoate toate cartile din biblioteca, de cel putin 3 ori pe zi, dar ma si ajuta, ii dau un pamatuf de sters praful si e cel mai fericit , sterge praful pe TV si mobila, ce mai, am mare ajutor .

Ven, sper sa ii iasa bine analizele lui Markus.

Ileana, nu prea am ce sfaturi sa iti dau, ca Matei se culca exact ca Aldo, adica cu bibe de ceai si sa stea langa mine in pat, sa ma vada, cand termina bibe adoarme si dupa 10 minute il mut la el in pat si cam atat. Ziua doarme cam 2-3 ore intr-o singura repriza, de la 3 la 6 dupa amiaza, iar apoi seara de la 9 la 7 dimineata.

Cu mancatul stam mai prost in ultima vreme, a crescut in lungime si a slabit in greutate, asa ca nu mai e nici pe departe asa plinut cum a fost, bine ca are rezerve, ca daca mai era si slab, imi luam campii!
Va las ca mai am de facut un pic de mancare, ca ne vin niste musafiri din Romania .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput