Slabitul in timpul alaptarii

Slabitul in timpul alaptarii | Autor: gweno

Link direct la acest mesaj

Toate cartile spun ca daca alaptezi poti sa slabesti daca ai o dieta sanatoasa ,fara grasimi si dulciuri.As vrea sa stiu care dintre voi a slabit in timul alaptarii si cit.Eu nu reusesc deloc desi alaptez gemeni si maninc echilibrat.

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

In 6 luni de alaptat exclusiv am slabit 8 kg. Nu pot spune ca am mancat dietetic decat in prima luna, apoi am observat ca orice mananc bb tot are colici si am inceput sa inghit cam tot ceea ce mancam inainte de a naste, mai putin varza. Am savurat si dulciuri, si prajeli, am mancat si seara tarziu, cu toate astea kg au inceput sa se topeasca. Mai mult, s-a "topit" si celulita, nu ma puteam uita la picioarele mele dupa ce am nascut (a fost o perioada fericita cand nu le vedeam de burta).
Cred ca la tine e prea devreme, dupa 3-4 luni de la nastere rezultatele vor fi mai vizibile. Felicitari pt. ca alaptezi si multa sanatate gemenilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lory, eu am alaptat cu brio doar I luna, acum suntem si pe completare, dar am slabit pana acum 13 kg, pentru ca nu am mancat paine si dulciuri, iar seara mai mult fructe sau lactate. Eu am pus 32 de kg cu sarcina, enorm de mult si mai am sa dau jos 14. Dar beau pe putin 4 litri de lichide pe zi.
Nu-ti face probleme, vei slabi cu siguranta, importanti sunt bb-ii. Bucura-te ca ai lapte suficient !!! Btw, sunt foarte frumosi, sa-ti traiasca !

de la noi !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Imediat dupa nastere am venit acasa cu 5, 6 kile mai putin.In primele 3 luni am mai slabit aprox. 4, dupa care am stagnat cu brio.Erau de fapt kilele "mele", nu aveau legatura cu sarcina.
Dupa ce am diversificat alimentatia( pe la 6 luni) am tinut regimul Montignac o varianta mai blanda( cu mai multe fibre) si am slabit in 3 sapt.3 kile pe care nu le-am mai pus la loc.Dupa 2 luni am mai slabit un kg.,si m-am cam stabilizat la 52, care nu e deloc greutatea mea ideala(am 161 si oase tare usurele)
In total am alaptat un an si 8 luni, timp in care nu m-am mai ingrasat .
dar mai am de slabit 3, 4 kile ca sa fiu ca in liceu...e....vise!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

Eu m-am ingrasat cu 40 kg in timpul sarcinii , nu e nevoie sa zic ca e enorm. Au trecut 7 luni si eu nu dadeam deloc inapoi. Am fost la medici endocrini care urmeaza sa ma supuna la o gramada de teste insa mi-au cerut sa opresc imediat alaptarea. Eu, , m-am infuriat ca o gogoasa si am inceput sa tin un regim - fara paine, fara dulicuri, fara nimic prajit, nici o mancare gatita (ciorbe si mancarici), doar legume crude, grata si fructe, apa din belsug.Fac sauna si masaj o data pe saptamana si piscina de 2 ori. Rezultatul-am slabit 5 kg intr-o luna iar laptele nu si-a pierdut din consisitenta pt ca Theo papa si se satura. Sunt super motivata si cred ca daca esti perseverenta si muncesti din greu o sa fie ok. (ma autostimulez)
Toate bune!

marcuali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Eu cat am alaptat m-am ingrasat 5 kile!!! Eram speriata ca facusem cezariana si nu mi-a venit laptele chiar imediat, si tineam mortis sa alaptez, asa ca mancam ca disperata aproape intr-una si mai ales seara tarziu, dupa ce adormea bb (ca atunci apucam si eu).
Dar, ca sa fie clar si sa nu se sperie nimeni: m-am ingrasat ca eram eu nebuna, nu fiindca alaptam!
Sa-ti traiasca gemenii si sa-i alaptezi cu succes (ca dupa ce-or incepe sa mearga si sa alerge care-ncotro, ai sa slabesti tu fara sa vrei )
Ce dragalasi sunt, ma tot uit la poze si nu ma mai satur!!!... unu brunetel si unu blondut (sau e roscatel?) - au fost bivitelini? Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei
_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

eu in sarcina am luat 27 de kile,
la o luna dupa ce am nascut, slabisem 10 kile,
apoi, cu toate ca alaptam, am tinut putin regim disociat, putin montignac, iar acum incerc sa nu mai mananc dupa ora 17.
am slabit 12 kg, si mai am inca 5 ca sa revin la greutate dinaintea sarcinii.

corect, fara grasimi si dulciuri poti slabi, iar laptele nu-si va pierde proprietatile sale.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonica spune:

Eu,ca si Claza,m-am ingrasat dupa nastere (cam cu 6-7 kilograme fata de greutatea mea obisnuita). Cred ca sunt si niste cauze hormonale pentru ca eu intotdeaunna am mancat tot felul de mancaruri,mai usoare,mai grele,si la orice ore,fara sa ma ingras.Iar dupa nastere ,mancam si o data pe zi din lipsa de timp,dar atunci recuperam,sigur.Ceea ce fac in continuare,de altfel.De alaptat,alaptez si acum,la 1 an si trei luni ale bblusei.Da nu ma stresez prea tare din acest motiv,deocamdata,eu pot sa slabesc foarte usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Eu am slabit alaptand 14 kile,ce-i drept si cu dieta Monti (fara cartofi,paine,paste,orez,dulce gras...)N-a fost greu si laptele nu s-a diminuat.Alaptez si acu la 2 ani...

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Eu nu mai inteleg nimic...
A fost un subiect pe doua capitole ca dupa alaptare slabesti si ajungi la kg tale de dinainte, am stat cuminte si am alaptat cit s-a putut de mult, acum ca nu mai alaptez aflu de fapt ca in timpul alaptarii se dau kg jos.Cineva sa ma lamureasca si pe mine cum e de fapt.

Eu am luat 28kg, am dat jos in primele 3-4 luni de alaptare dupa care nimic, stagnare si atat.
Nu-mi ramine decit dieta

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dupa nastere am ramas cu 20 de kg in plus, am alaptat 10 luni timp in care am dat jos 10 kg - cam 1 pe luna si cu ultimele 10 a trebuit sa ma descurc tinand cura de slabire. Acum, la aproape 2 ani de la nastere inca ma lupt sa scap de 4 kg peste greutatea normala.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput