dr. Maura Popescu - ce stiti despre dansa?

dr. Maura Popescu - ce stiti despre dansa? | Autor: crisinuca

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
este prima data cand scriu pe forum, de obicei nu ma implic, sunt un observator cuminte, dar acum am si eu o intrebare, nu, doua, de fapt: ce stiti despre dna. doctor Maura Popescu de la Spit. Cantacuzino, ce experiente ati avut cu dansa? este buna, priceputa si in ale ginecologiei si in privinta nasterilor?
si
2. ce doctor imi recomandati pentru a putea ramane insarcinata in ciuda unui ciclu neregulat si a unei ovulatii..... greu de depistat? un doctor care sa se priceapa la chestii de astea hormonale, sa imi spuna ce analize trebuie facute, nu asa sa imi prescrie stimulare ovariana pe ochi frumosi.

VA MULTUMESC si sper ca veti citi mesajul meu pentru a sti in ce directie sa ma orientez.

In rest, mult noroc tuturor acelora care si au luat inima in dinti si vor sa devina mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu sunt pacienta d-nei dr. Popescu de 7 ani. Am nascut cu dansa. A fost OK. Pare o persoana dura la prima vedere. O consultatie la dansa nu dureaza prea mult. Este f. f. expeditiva. Consultat, stabilit tratament, pa!
Mie una imi place. In plus de asta niciodata nu stai la ea la usa sa astepti prea mult. Singura chestie este ca trebuie sa fii la consult la 7 dimineata, pana cel mai tarziu la 7,30. Dupa aceea pleaca in spital si nu o mai gasesti, decat cu greu.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Crisinuca, eu ti-l recomand pe dr. Mihailescu Ghe. de la pol. Batistei (de fapt, acum e Centru medical sau cam asa ceva). langa Ambasada SUA.
eu am pierdut acum un an jumatate o sarcina din cauza unei dereglari hormonale si a fost singurul care s-a prin si m-a trimis sa-mi fac dozajul.
il am dr de 10 ani. sta cu tine si trei ore daca e necesar si-ti explica tot ce vrei.
ii datorez doi baieti minunati si doua chisturi mari de care m-a salvat prin tratament.
dna dr Popescu din cate stiu este directoare la sp. deci si f. ocupata cu probleme administrative. iar mie, chir nu mi-ar place un dr expeditiv cand este vorba de asa ceva.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

D-na Maura Popescu a fost docorita sora-mii. Cu ea a nascut pe cei doi baieti ai ei. La sugestia doctoritei i-a nascut la 36 si respectiv 37 de saptamani, pentru ca cica erau deja la termen si nu mai avea rost ca sora-mea sa se chinuie. Au stabilit o zi in care doctorita era de garda si i-a scos . Amandoi au fost niste copii dificili, al doilea nu a vrut sa iasa si cu greu s-a nascut, vanat si cu dificultati de respiratie.
Eu stiu ca este un doctor foarte bun, a rezolvat multe probleme medicale, dar din punct de vedere al sentimentului, al respectului pentru o viitoare mamica... nu mi-a placut. Este mult prea expeditiva si prea preocupata cu sarcinile pe care le are in conducerea spitalului (nicidecum sarcinile pacientelor)

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Adriana are dreptate. Si eu am nascut inainte de termen (cu 2 saptamani). Dr. Popescu mi-a spus ca dupa cum a vazut ea copilul la ecograf, are aproape 3,800 si daca il mai lasam va trebui sa-mi faca cezariana. Eu nu vroiam deloc cezariana asa ca intr-o sambata cand era de garda m-am dus frumusel si am nascut. M-am internat la 8 dimineata, contractiile au inceput pe la 12 (dupa ce mi-a fost provocata nasterea), apoi pe la 13,30 au devenit contractii din alea ingrozitoare si la 15,45 am nascut un baietel de 3,800 kg. A avut Apgar 9 pt. ca era inainte de termen. In rest nici o problema.
Probabil ca este adepta nasterilor programate.
E adevarat ca este foarte rapida, dar niciodata nu mi s-a intamplat sa nu ma primeasca la consultatie sau sa nu-mi raspunda intrebarilor care i le-am pus.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput