Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Fetelor, am lipsit cateva zile si uite ce mult ati scris! Foarte bine ca am avut ce sa citesc!
Noi suntem bine, bebe misca mai toata ziua cu mici pauze, iar dimineata si seara cand stau in pat are program special.
Si eu am momente cand ma apuca depresiile si am impresia ca nimeni nu ma intelege si ma cert cu sotul meu si-i reprosez diverse, dar apoi realizez cat am exagerat. El insa ma intelege, ca stie ca inainte nu faceam asa si i-am spus ca-i din cauza sarcinii.
Apa nici eu nu pot sa beau atat de multa, dar mai beau lapte, ceai, supa, sper sa compenseze.
Si pe mine ma doare jos in partea dreapta si la fel ma intrebam daca n-o fi apendicele, dar medicul m-a linistit si mi-a zis ca nu si ca e normal sa ma mai doara din cauza ligamentelor care se intind.
Insomnii am avut si eu o perioada, dar acum vad ca m-au lasat.
Nici constipatii nu am inca, dar mananc fructe, lactate si miere si poate din cauza asta.
Va pup si va urez numai bine si o saptamana frumoasa!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetele pentru ca am citi ce ati scris despre sani indraznesc sa va intreb ceva poate mai e cineva la fel ca mine.
Nu am acea scurgere, insa de ceva timp adica cam de pe la inceputul sarcini, insa acum e mai vizibil, am pe sfarcuri ca niste coji moi, parca ai zice ca sunt crapaturi, insa daca ma spal si frec cu prosopul, se face alb, se mai ia, dar ma cam ustura apoi, si se face la loc a doua zi, si daca dau cu unghia se ia insa ma ustura si devine cam rosu si evit sa fac asa.
Oare ce o fi, e normal ori trebuie sa-i spun medicului?
Sa nu radeti de mine dar chiar nu am pe cine sa intreb!
Multumesc!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

gabriela (info)sa stii ca si eu am asa:)
cind frec cu prosopul dupa baie se mai duc.cind ma ung cu creme dupa baie, ung si acolo pe mamelon. dar nu am ajuns niciodata sa am rana sau ceva.
Am avut asa si la prima sarcina. mi s-a spus ca dupa fiecare dus/ baie sa frec bine cu prosopul sa se intareasca mameloanele pentru supt.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Si eu am aceeasi problema, ma mananca sfarcurile ingrozitor cateodata! Aseara m-am scarpinat mai multisor si am patit la fel ca Infofun! Cine stie daca e normal?
In ceaa ce priveste greutatea...am luat cam 6 - 7 kg de la inceput si pana acum (sunt in sapt 20+),nu stiu daca e chiar bine, insa eu am tendinte de ingrasare dinainte de a ramane insarcinata.Incerc sa ma controlez pe cat posibil, insa de mancat trebuie sa mananc!Culmea e ca mananc mai putin decat o faceam inainte si tot iau in greutate subsatntial!!
Cu apa eu stau foarte bine, beau cel putin 2 litri pe zi, dar nu am sfaturi pentru cele care nu pot sa bea atata. Daca nu poti, nu poti!E groaznic sa bei apa daca nu ti-e sete! Si totusi.. cu setea e treaba mare,am citit pe undeva ca de multe ori nici nu suntem constienti cand ne e sete (poate, de exemplu, sa fie gura sau gatul un pic uscate)si ca de cele mai multe ori bem apa doar cand avem senzatia foarte puternica.Asa ca... depinde de fiecare, nu exista retete.
Oricum, ce stiu e ca sunt binevenite orice fel de lichide cum ar fi supa, ceaiurile, sucurile naturale etc ce intra in categoria celor 2l de lichide pe zi.

Va pup si va urez multa sanatate!

Giliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

si pe mine ma dor tare sfircurile si sinii sint tot sensibili, i-am spus dr. si a zis ca e semn ca totul e bine...Oricum nu retin la prima sarcina sa fii fost asa mult sensibili. Aseara m-a si piscat Francesca de sfirc, am crezut ca ma urc pe pereti de durere...
Cu kilele am si eu ceva probleme, dar si maninc. Am aproape 19 sapt si am pus vreo 6.5 deja. Cu F. am ūs 11.5 in total. Stiu ca e aiurea sa tot fac comparatii, niic o sarcina nu este la fel, dar parca asa imi tot vine, sa compar.

, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

salutare mamicute !
mutumesc pt informatiile legate de cursuri si as fi bucuroasa daca am putea merge impreuna.
Legat de sfarcuri ,eu am o secretie albicioasa care are aspect de grasime (stiti voi daca fierbi un os de vita cu maduva cand se raceste are aspect grasos) dar mai abundenta la cel drept care este un pic intors in interior. Dupa ce ma spal si ma sterg se face asa ca atunci cand incepe sa se duca bronzul .e normal ?
lichide beau dar nu cred ca ajung la 2 l pe zi.
kg am luat 2 (sunt in sapt 18+ ) iar de mancat nu stiu ce sa mai mananc pt ca nu am pofta prea mare. Poate -mi dati voi niste idei !!!
Ahhh si inca ceva ,cand ma trezesc noaptea pt pipi, imi vine sa mananc banane

pupici pt mamici cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Revin si eu, dupa ce-am citit ultimele voastre postari, ca sa spun ca si eu am problema cu cojitele de pe sani, dupa baie ma frec cu prosopul, dar nu pot sa le curat foarte bine ca ma doare si apoi dau cu crema cu glicerina si nu mai sunt, dar a doua zi dimineata sunt din nou acolo.
Asta n-am vorbit inca cu medicul, ca tot timpul gasesc alte lucruri care mi se par mai importante.
Oricum, m-am mai linistit acum ca cel putin nu sunt singura in situatia asta.
Va pup.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris. De ieri am recomandare sa intrerup lucrul, asa ca pina in aprilie o sa stau acasa, o sa ma bosorogesc de atita stat.
Referitor la sini eu ma dau dupa baie cu crema de galbenele, doctorul mi-a spus sa nu frec f tare ca pielea se poate descoama si apar alte probleme. Eu folosesc la baie un exfoliant usor si apoi un balsam iar pentru sini si burtica crema de galbenele.
Crema o pun in cantitate mai mare si surplusul ce ramine dupa masaj il sterg.
Ftele tineti-mi pumnii sa ne gasim mai repede o casa.
Pupici la mamici si burtici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Salutare! Si eu am aceleasi probleme cu sanii, cu cojitele albe care nu vor sa dispara sau reapar foarte usor. Cel mai rau ma deranjeaza inca mancarimile. M-as scarpina mereu! Dar ma abtin, desi azi noapte m-am scarpinat in somn si acum am niste urme rosii, parca ar fi vanatai. Cred ca s-au spart niste capilare. Oricum, de mancarime nu am scapat!
Va rog sa imi tineti pumnii! Azi ma duc dinm nou la control sa decida dl. doctor daca e cazul de cerclaj. Mi-e o frica... Desi stiu ca nu e grav sau complicat, nu am stat nici o zi in spital in viata mea si speram sa stau doar cand nasc .
Va pup pe toate si numai bine,
Anca Micaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

coral, te rog imi raspunzi si mie : de ce sunt de 2 ori pe lista mamicilor ?

Mergi la inceput