Mamici de martie-aprilie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
an-k spune:
hiroral NU va curge de acum intr-una, dar o data ce a inceput poti sa te astepti oricand, si eu m-am gandit sa-mi iau tampoane sa nu ma trezesc asa la scoala
, oricum am mai zis- e semn bun- DE VIITOR LAPTIC
anca DNP21martie
simonnete spune:
neata fetele !
as vrea sa va intreb daca stiti unde se fac cursuri de pegatire pre natala si cam de cand ar trebui incepute ele?
daniela77 spune:
Simonette,
din cate am auzit se fac cursuri de pregatire natala si chiar gimnastica pt gravide de Sp. Giulesti, si cost 50.000 lei/ora.
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
adrianafedorca spune:
fetelor eu am auzit de la mamici si viitoare mamici ca se fac cursuri la giulesti si la municipal si ca ar fi gratis, nu cu bani, la municipal stiu sigur ca sunt gratis, si puteti merge de cand vreti voi, eu am o fina care a nascut anul trecut si s-a dus prin luna a 8a, te invata cum sa faci baitza la bebe, despre sarcina, travaliu, nastere, multe chestii interesante, si eu vreau sa merg ,dar mai incolo sa nu uit ce ma invata acolo ca stau cam rau la capitolul memeorie

poate mergem chiar impreuna daca va decideti....
Adriana si bebe 16+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
GabiG spune:
Pentru fetele cu intrebari referitoare la apendic: de cele mai multe ori sint dureri de ligamente (ale uterului, care acum se tot lungesc). Foarte rar este vorba de apendicita.
Noi sintem bine, pfta de mincare cit cuprinde. Pe 1 dec mergem la echo sa ne spuna ce fel de minune creste in burtica. Aseara s-a miscat f mult si destul de tare.
Numai bine la toate burticile si nu numai
, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74
jenii spune:
Salut fetele si eu sunt viitoare mamica avem 22 saptamani si se pare ca va fi fetita (asta ne si doream)
Vreau sa stiu daca si voi aveti probleme cu somnul
ca eu de cateva saptamani dorm prea putin ma foiesc toata noaptea.
adrianafedorca spune:
si eu am probleme cu somnul, daca la inceput dormeam in piciaore, acum ma mai trezesc si eu noaptea si nu mai pot adormi, cateodata stau si ma uit pe pereti pe la 4 dimineata..., asta e...bebe sa fie sanatos, deci nu te ingrijora prea tare, sunt sigura ca sunt multe gravidutze care au problema asta
Adriana si bebe 16+ (DPN 30 aprilie)
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
GabiG spune:
eu una sint inca f obosita, as dormi non-stop daca as avea ocazia. Adorm f repede si dimineata cind suna ceasul imi vine sa-l arunc pe fereastra. Problema am doar cu trezitul la pipi, de vreo 2-3 ori pe noapte.
, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74
gabrianah spune:
Va salut, mamicutzelor!
Azi dimineata m-am trezit la tumbele ce le facea bebelasul in burtica!! a fost asa o senzatie de frumoasa...
In 2 saptamini vom avea eco cel mare, sper sa fie totul bine, ; atunci aflam si ce e !
Povestesc cu Nathan de bebe: il intreb ce ar vrea el sa avem, imi zice ca "baiat", "fetita nu ne trebuie". neparat baiat
, apoi imi spune ca el de fapt vrea un fratior baiat, dar sa fie mai mare decit el
..pentur noi ar fi o surpriza sa avem fetita, mai ales ca tot "neamul" ne este de baietei, nepotei, frati, unchi, foarte rar cite o fata...acuma vom vedea!:)
voi reusiti sa beti 2 litri de lichide pe zi?ca eu nu prea pot. cine are succes, cum face?, ma gindesc ca de aia nici nu prea e mare burtica mea, ca nu beau destul...
Ana
, Nathan de 3 ani si bebicu dinauntru
infofun spune:
Nici eu nu prea beau lichide, dar de ce e necesar sa bem asa demult??
Cred ca am sa imi pun in apa plata putina miere si lamaie ca sa pot bea mai mult, ca nici eu nu am burtica asa mare, e micuta, iar daca ma intind pe pat aproape ca nu se vede.
BB al meu a miscat azi-noapte si dimineata mult asa ca sa recupereze din zilele trecute si m-am linistit. Aseara am avut o stare tare proasta si am plans si i-am reprosat sotului tot felul de lucruri, si el saracul n-are nici o vine ca sunt eu cu susul in jos, acum imi pare rau, nu stiu ce m-a apucat. Bine ca el stie ca e o perioada destul dificila si nu ma ia in serios tace si apoi uita, e un dulce!!!
Oricum vreau sa nu mai fac asa ca nu imi place, nu stiu ce m-a apucat aseara!!!
Hai ca va pup si bb sanatosi si mamici sanatoase sa fim!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"