Mamici de martie-aprilie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
simonnete spune:
Buna fetele !
Am citit tot tot tot , dar n-am mai apucat sa mai si scriu
1 sunnt de acord cu intalnirea,cu data , as vrea sa fie un loc fara fum si unde sa se poata manca
2 stiu ca v-am innebunit de tot ... dar voi mai aveti greturi ? pt ca eu mai am dimineata , da usurele si la pranz. voi scapa definitiv de ele? de mancat nu pot manca orice, adica nu pot spune ca mi-am recapatat apetitul de dinainte de sarcina. Mi-e cam scarba de carne.
BETILINA si eu sunt la dr Echim Corina , dar se pare ca nu o sa fim colege de salon avand in vedre DPN
CUM TI SE PARE ? ESTI MULTUMITA ?
ADRIANA stiu ca ti-am ramas datoare cu o explicatie , dar a intervenit o incurcatura cu programarea mea la eco morfologica , asa ca o voi face marti 30.11 cand voi avea 20 sapt
in rest va doresc multa sanatate
va pup![]()
![]()
![]()
adrianafedorca spune:
simonnete, ok te astept marti sa-mi povestesti despre eco grafie, si eu am aceeasi problema cu carnea, mi-e cam sila de ea, dar usor usor am inceput sa mananc carne, dar nu-ti face probleme o sa-ti revii
si eu am inceput sa am probleme cu somnul daca adorm pe la 9 seara la 4-5 sunt treaza si ma uit pe pereti, trebuie sa aprind televizorul si dupa vreo 30 min- 1 ora adorm , daca ma culc dupa ora 11 e ok , dar nu prea rezist pana la ora aia
cu carceii ...eu inca nu am sper sa nu am , dar am inteles ca e normal in timpul sarcinii sa ia carcei
in schimb mie mi-au aparut niste bubite pee sapate ca niste cosuri dar mici , care cand se usuca parac ar fi niste cosuri, si ma mananca rau , doctora mi-a spus ca in timpul sarcini apar tot felul de chestii pe piele dar ca ar fi bine sa ma vada si un dermatolog, dar n-am apucat sa ajung ...voi ati patit asa ceva?
cam asta e ....va pup pe toate si numai bine
astept sa ma scrieti si voi
Adriana si bebelinul 17 saptamani si 6 zile
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
clio spune:
Fetelor!Imi vine sa plang de fericire cand o simt pe bebelusa mea miscand. Nu mi-am imaginat nici o clipa ce poate simti o mamica!!!Emotie, bucurie, fericire!Nici macar nu pot descrie starea asta!!!Si cand ma gandesc la faptul ca nu mi-am dorit nici macar o clipa copilul asta!Chiar nu am vrut sa-l pastrez!Un singur moment de slabiciune al sotului meu i-ar fi fost...fatal...Consideram ca imi complica existenta, ca imi doresc mai intai o cariera( nu profesez in domeniul in care m-am pregatit), ca sunt prea tanara(ha!ha!ha!la 27 ani sa ma consider prea tanara!). Pe scurt, era vorba de fapt de egoismul meu!Acum plang ca proasta degeaba
Chiar imi este teama ca bebelusa mea scumpa sa nu patesca ceva din cauza gandurilor mele negative!!!Ma terorizeaza gandul asta!!!!Este o neliniste pe care o port permanent in suflet!Nu-mi da pace!
A trecut vreo una dintre voi prin asta?
Clio si bebelusa de 20 saptamani
an-k spune:
ce mai faceti fetelor, vad ca nu e numai bb meu puturosel si nu vrea sa il simta mama prea mult, dar sper ca ma voi lauda si eu in curand ca am razboi in burtica. Programare la dr avem pe14decembrie(poate a iesit cordonul ombilical dintre picioruse si dr vede tot fititza
, in rest suntem bine- si am facut o burtica mama mama
si eu am probleme cu somnul pe la ora 6-7seara simt ca nu mai rezist, dar daca am depasit ora critica nu ma mai ia somnul
pana la 1 noaptea si dimineata trag eu de mine sa ma trezesc(noroc ca ma trezesc de dimineata doar de 3 ori pe saptamana)![]()
clio nu te mai condamna pt ce ai vrut sa faci si pana la urma nu ai facut, e bine ca totul acum s-a transformat intr-un miracol pe care tu il pretuiesti, bucurate si multumeste-i lui Dumnezeu pentru ceea ce ti se intampla si pentru fiecare zi in care vei fii MAMA
in alta ordine de idei... OF! ce-as veni si eu la intalnire, dar ce sa fac... bine macar ca pot sa va citesc,... ca tare mult m-ati ajutat si mi-ati fost alaturi de cand v-am cunoscut
va pupik dulce, si sa auzim numai de bine
anca DNP21martie
sibip spune:
Giliutza, multumesc pentru indicatii dar site-ul respectiv deja il stiu aproape pe de rost. In ce priveste teoria... sint foarte pregatita. Cu practica stau mai prost. Dar mi-am propus ca dupa sarbatori sa incep sa frecventez diverse cursuri, poate ma mai calmez.
Clio, e normal sa ai diverse stari de spirit in timpul sarcinii. Pentru ca orice s-ar spune, cind te hotarasti sa faci un copil stii ca va incepe un lung sir de sacrificii. Si eu am tot 27 de ani, un loc de munca foarte comod dar care nu ma stimuleaza cu nimic... si inca mai visez la o cariera. Dar va fi timp de asta - dupa!
Fetelor, in legatura cu localul: din ce stiu cu "aripa" de nefumatori ar fi Pizza Hut si Ruby Tuesday. Am mai fost de curind la Tre Archi (rest. italian in zona Dorobanti - au si prajituri f. bune!) si la Il Forno (pe bd. Dacia, chiar linga Happy Baby, un rest. f. mic, tot italian) si mi s-a parut ok in ce priveste fumul de tigara. Si lista cu propuneri ramine deschisa!
Ioana
Ana71 spune:
Buna fetelor,
Si eu subscriu pentru intalnire.
Claudia_2803 si eu am probleme cu carcei noaptea. Uneori parca-mi vine si sa plang de durere. Dr. mi-a zis ca este din cauza lipsei de calciu (verificata si prin analize). Mi-a recomandat sa iau niste tablete cu calciu, magneziu si zinc incepand cu saptamana 28. Intr-adevar, mi-a spus ca pot provoca contractii si in acest caz sa le intrerup.
Referitor la miscarile bebe-ului eu le simt destul de puternic (unele se vad clar prin burtica, care se misca in toate partile) dar ce mi se pare ciudat este faptul ca il simt destul de jos (sub buric). Cand eram gravida cu baietelul meu tin minte ca simteam unele lovituri in stomac aproape. Abia astept sa merg pe 10 decembrie la dr. Pop la eco sa vad cum e pozitionata.
Cu somnul si eu stau destul de prost (mi-e somn dar noaptea nu prea ma odihnesc), mai ales ca Victor (baietelul meu) este cam racit si mai tuseste noaptea, ba chiar a mai facut si ceva febra. Sper sa nu-mi dea si mie vreun virus.
Va pup si sa auzim numai de bine,
Ana (saptamana 26), DPN 8 martie 2005
giliutza spune:
Ce ziceti de Pizza Hut?? Eu sunt innebunita dupa pizza si nu ratez nici-o ocazie!!! Acolo e bine si ca sunt locuri de fumatori si nefumatori sin in plus se mananca bine.
Cu carceii am inteles ca aveti multe probleme, insa nu va speriati, este normal, mai ales in timpul noptii. O sa treaca, la fel ca multe alte neajunsuri.
A-propos, ati inceput sa aveti probleme cu spatele?Eu uneori seara simt ca nu prea mai pot sa ma aplec sau sa stau in pozitii care altadata mi se pareau comode. Trebuie sa gasesc alte pozitii in care sa nu simt coloana. Sunt constienta ca asta e doar inceputul si ca problemele astea sunt "de vara", dar e ceva nou, eu nu am mai avut probleme cu coloana pana acum.
Voi cum va descurcati?
Va pup si ne mai auzim!!
PS: A fost cineva la targul de moda? As vrea sa ma duc maine si vroiam sa stiu daca se gasesc ceva haine de gravide pe-acolo!
Giliutza:) si Adinuta:)
Dr. Tutunaru - Elias
smmiha spune:
Salutari!
Noi azi facem 23 de saptamani si abia astept sa mergem luni la eco sa-mi revad puiutul si sper sa ramana tot baietel ca la prima eco 3D.
De doua zile e putin mai lenes bebitu meu, dar nu conteaza asta.
Si eu am probleme cu carceii, dar nu in fiecare noapte, dar inca nu am luat nimic, pt ca eu oricum aveam probleme cu ei si inainte de a fi gravida.
Cu somnul, eu nu adorm mai devreme de 11-11,30 chiar 12 seara si asa pot dormi pana dimineata fara probleme. Cum rezist pana la ora aia? Pai citesc cate ceva (despre bebi, de regula), privesc un film la tv sau imi fac de lucru prin casa. A fost mai greu la inceput pana sa ma obisnuiesc cu noul program, dar acum si sa vreau nu pot adormi inainte de 11 seara.
Cu durerile de spate si pe mine ma apuca, dar stau mult pe scaun la birou sau daca merg la cumparaturi si stau mai mult timp in picioare si nici macar nu am burtica mare.
Clio, nu are rost sa te invinuiesti, in final conteaza ca ai pastrat puiutul si urmeaza sa ai o bebelusa minunata. Stiu ca iti vin tot felul de idei si ganduri negre, ca si mie mi se intampla si probabil multor alte gravidute pt ca asa e din cauza hormonilor, dar gandeste-te doar la viitor: vei avea o papusica superba si sanatoasa! Trecutul nu mai conteaza.
Va pup si va urez un weekend minunat!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
simonnete spune:
Fetelor ,mie-mi place de mor salata de la Sheriff"s.... si shake-ul de banane... si au si acolo prajituri
Referitor la dormit mie mi se face somn pe la 10 si as dormi pana pe la 8-9 . Dar nu pot pt ca la 8 intru la facultate deci ma trezesc la 6.20
Probleme cu carceii nu am si sper sa nici nu am deloc , in schimb mi-au aparut niste pistrui mici pe pometi si pe nas , iar pe piept niste pete mici rosii
Stiti cumva pana in a cata luna putem face baie in cada ?
Voi va vopsiti ? mie dr mi-a spus ca pot dupa sapt 20 . Voi ce stiti?
Atat , alte probleme nu-mi mai vin in minte
VA PUP SI VA DORESC UN WEEKEND PLACUT
SIMONNETE SI
DE 19+ sapt
Ana71 spune:
Simonnete, eu m-am vopsit in timpul sarcinii doar cu Henna (roscat). Dr. mi-a spus ca nu crede ca este periculoasa vopseaua pentru copil, dar totusi ar fi niste studii care indica o oarecare influenta. A propos, voua va cade parul? Pe mine de vreo 2 saptamani ma innebuneste cat imi cade (si il am scurt). Referitor la baie mi-a spus sa o evit toata perioada sarcinii (sa ma multumesc doar cu dusurile) pentru ca pot provoca contractii.
Sunt un pic cam ingrijorata pentru ca 2 colege mi-au zis ca li se pare burtica mea cam joasa (ce-i drept si mie mi se cam pare , mai ales ca simt miscarile copilului de cele mai multe ori sub buric.
La voi cum este?
Ana 26 saptamani, DPN 8 martie 2005