Am un baietel de 3 ani si 5 luni care a fost diagnosticat cu intarziere psihica si de limbaj.
Aceasta se datoreaza faptului ca pe toata durata sarcinii am fost supusa in permanenta la stres emotional deosebit de puternic, iar nasterea a fost foarte grea.
Dintre simptomele copilului meu as enumera: refuza sa faca la olita, mananca doar cateva tipuri de alimente iar pe celelalte le refuza categoric, vorbeste de obicei la persoana a 3-a, nu raspunde la intrebari decat foarte rar, nu pune intrebari decat foarte rar, este foarte inchis in el, il preocupa prea putin situatia prezenta, sta minute in sir cu degetul in gura si cu o figura visatoare de parca ar fi transpus intr-o alta lume, nu poate sa comunice si sa se integreze cu copii de varsta lui desi ii place sa se joace cu ei si e foarte iubitor.
Precizez ca medicul neuropsihiatru la care am mers mi-a zis ca nu are autism iar fizic este sanatos si bine dezvoltat.
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine si sa-mi recomandati si mie un medic bun sau un terapeut la care sa merg cu copilul.
Va multumesc mult