anexita!
Raspunsuri - Pagina 2
irisa spune:
sa stii ca polidinul nu face decit sa treaca pt. o vreme ti-am spus se scapa greu de anexita si eu cum am zis si mai sus in raspunsul anterior am facut timp de 4 ani cite 10 injectii cu efitard si un antibiotic scuze nu imi mai amintesc exact cum se cheama dar ma interesez si iti spun....
polidinul nu face decit pt o vreme sa treaca... in rest toate bune
Vanina spune:
Irisa,te rog,intereseaza-te!
Si de cate ori faceai acest tratament?O data pe an sau mai des?Multumesc!
ana maria spune:
Sunamed - pastile (e un medicament cam scump adica 1,5 mil tratamentul ) dar la mine a avut efect super si crede-ma ca ma tratam de 2 ani.
Dar cel mai bine sa-ti spuna doctoru.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
palmyrah2002 spune:
Din proprie experienta iti spun ca pentru anexita,cel mai bun leac este CANTASTIM-produs de Institutul Cantacuzino Bucuresti.Degeaba luam antibiotic,pentru ca la 1 luna,2 o luam de la capat.Dar cu Cantastim am scapat definitiv...Si cum spune si Otilia si POLIDINUL face minuni...si fara spalat cu apa rece....Multa,multa sanatate!!Cristina si Mihnea
Vanina spune:
Cristina,
Mersi mult pt informatie.
Poti sa-mi spui cum se face acest cantastim....am inteles ca in mana??Pot sa incerc sa raman gravida in perioada in care le fac sau nu?
Te pup!
palmyrah2002 spune:
Am facut CANTASTIM acum multi ani in urma(vreo 10) si sincer nu imi mai aduc aminte daca in mina sau in picior.Si nu cred ca are vreo importanta daca incerci sa ramii insarcinata in perioada tratamentului-cantastim este pentru intarirea sistemului imunitar-dar cred ca cei de la Institut te pot lamuri in privinta asta!Mult succes si multa,multa sanatate!Cristina si Mihnea
MadalinaM spune:
Vanina,
ai rezolvat problema ANEXITEI?
ai facut polidin, cantastim, ai baut ceaiuri? sau ce alt remediu ai gasit?
Ii sint recunoscatoare oricui ma va ajuta sa scap de ANEXITA.
Eu sint din Bucuresti. Daca cineva a rezolvat problema cu un tratament medicamentos prescris de un doctor imi puteti da si mie adresa cabinetului acelui dr?
Daca nu reusesc sa rezolv cu medicamente, fetelor care ati facut CANTASTIM, va intreb: ma pot duce pur si simplu la Cantacuzino sa fac acel vaccin fara nici o timitere? Cine stie?
Eu am facut polidin fara nici un rezultat, 3 luni in perioada ciclului combinat cu antibiotic(pastile) si diclofenac supozitoare.
Am folosit si supozitoare cu CARPICON-degeaba.
Durerile mele pot sa le descriu cam asa: simt ca ma ard ovarele la cel mai mic contact cu o zona rece. Ex:stind in fata vitrinelor frigorifice din supermarket sau in preajma aerului conditionat(la birou)
Va multumesc.
gio spune:
Nasa mea racea frecvent, avea dureri mari la menstruatie si era super sensibila. A pierdut o sarcina la 13 sapt si a descoperit dupa care era cauza racelilor ei frecvente : infectia cu Chlamydia. Asa ca, pt linistea ta sufleteasca, daca vrei sa ramai insarcinata mai ales, fa-ti testul pt Chlamydia. De multe ori in spatele anexitelor frecvente sta infectia cu aceasta bacterie. Oricum anexita e data de o infectie. Sanatate multa!
aramona spune:
Subscriu si eu analizelor pt. depistarea cauzei exacte, dar pana una alta, iti impartasesc si eu din experienta mea: dupa "tz" tratamente cu pastile, inclusiv antibiotice la care incepusem sa fac alergii, mi s-au prescris de catre D-na Dr. Tania Grou (cred ca e la Caritas si acum) sedinte cu ultrasunete(cred ca min.10 sedinte) si Polidin (din nou acest Polidin, cate 2 odata - 12 zile) si spalaturi vaginale (pelin si galbenele).
Cativa ani buni nu am mai avut probleme, plus ca toate perioadele cu gripa le treceam f. ushor (eu care faceam febra si zaceam la pat, acu aveam simple raceli care-mi treceau cu vitamina C, ceaiuri fierbinti si paracetamol)
Merita sa incerci, oricum medicul e cel care-ti prescrie, e bine sa intrebi!
Multa bafta,
Ra